Maserati MC12 by EDO Competition brandt uit [video]

Auteur: , 16 Reacties

Heet nieuws: een Maserati MC12 vatte vandaag vlam en is nu behoorlijk kapot.

Maserati MC123 by EDO

Veel details over het voorval ontbreken nog, maar bovenstaande foto laat er geen twijfel over bestaan: deze Maserati MC12 is heel erg stuk. De exclusieve supercar -er zijn maar vijftig stuks gebouwd- stond tot voor kort te koop bij het Duitse VOS Cars, maar staat op hun website niet meer in het rijtje occasions. De reclame van de firma zit echter nog steeds op de flanken, net als de sticker erboven die verraadr dat EDO Competition zich met deze MC12 heeft bemoeid.

We hopen voor EDO dat ze alle draadjes en boutjes goed hebben aangedraaid en dat dit dure vuurtje hen niet aan te rekenen valt. Gelukkig kunnen ze zich altijd nog verschuilen achter het feit dat het blok uit de MC12 afkomstig is van Ferrari. De wagens uit Maranello staan nu niet erg goed bekend als het om brandveiligheid gaat…

Onderstaande video verscheen eveneens vandaag op het net. Helaas in matige kwaliteit en zonder verdere info over tijdstip of lokatie (we gokken Duitsland), maar mét een duidelijk fikkende MC12. Gelukkig komt er deze zomer weer een MC12 op de markt, al verwachten (en hopen) we dat ook deze Maser weer in oude glorie hersteld zal worden.

Maserati MC12

Met dank aan Gemaskerde Muchacho voor de tip!16 reacties

Euwig zonde, vind dit persoonlijk een van de vetste auto’s die de afgelopen jaren gemaakt zijn. Vooral omdat hij op het circuit ook goed presteerde, iets wat zijn broer, de ferrari enzo, niet deed.
@carfreakjim: de MC12 is een voor de racerij geprepareerde Enzo. Verzonnen en gebouwd door Ferrari.
@jorden: Grondlegger voor de FXX dus, verschil is dat de MC12 wel straatlegaal is.
Tja, dat risico loop je als je het nodig vindt om je Italiaanse raspaardje door een paar beunhazen onderhanden te laten nemen.😝
Het gaat iemand geld kosten iig .. Is dat erg ?? Welnee ..
Doodzonde! Velen malen liever deze in mijn garage dan de Ferrari waarop deze gebaseerd is.
Mijn grootste nachtmerrie!!!
@mercedesbenz63: dat iemand anders zijn auto in de fik staat !!
@mercedesbenz63: weltrusten
@mercedesbenz63: als je niets ergere kunt verzinnen dan een auto die in de fik staat moet je wellicht eens wat nieuws volgen. Pedo’s die je kinderen te grazen nemen, mensen handel en gedwongen prostitutie, kindsoldaten die doodleuk iemand martelen ook al zijn ze 13, moeders die hun kind van de flat gooien, bejaarden die beroofd en/of verkracht worden, de toppers die weer gaan optreden… Man het is maar een auto hoor!
@w0o0dy: ieder z’n ding. Wat jij belangrijk/erg vind, hoeft een ander niet te vinden. En zo wordt er aan alles en iedereen gedacht.
@mercedesbenz63: slaap lekker
Gemaskerde muchacho. Wat een bazen naam!
Neeeeeeeeeee!!!
@marussia: marussia toch, denk aan je hart…
Zonde. Maar het blijft een ferrari motor dus ja.
Sorry moest m maken

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).