Maserati verkoper sterft in het harnas

Auteur: , 42 Reacties

Maar of het nu nodig was...

Maserati

Drama in Denver, Colorado. Een verkoper van de lokale Maserati-dealer is om het leven gekomen nadat hij crashte in een, jawel, Maserati. Dit gebeurde een week nadat hij een Facebook Live video had geüpload. In deze video liet deze jongeman zien hoe snel een gloednieuwe Maserati Ghibli (rijtest) van de zaak van 0 naar 178 km/u kon accelereren. Volgens de politie deed hij dat in zo’n 20 seconden, alhoewel wij denken dat een Ghibli wel iets sneller kan.

Voor de goede orde, dit is de betreffende video:

Brandon Gianopoulos, het heerschap in kwestie, werd een week na deze video dood aangetroffen. Hij was met auto en al in een bevroren meer gereden. De crash gebeurde in een Maserati waarover hij de beschikking had. De auto stond dan ook niet als gestolen geregistreerd. Het is onduidelijk of het zijn tijdelijke vervoer was en of hij wederom een sensationele video aan het opnemen was.

Doordat hij een week van tevoren deze video had gemaakt, is de politie nu aan het onderzoeken of hij zijn tijd scherper probeerde te stellen.

Voor Mike Ward, eigenaar van de dealer is dat minder relevant. “Brandon was een fantastische jongeman die erg gemist zal worden door zijn familie en de medewerkers. Het is onmogelijk voor te stellen waarom dit soort dingen gebeuren en we zijn zeer bedroefd door deze tragedie. Wij condoleren de familie”. Dat is nog zeer mild.

Brandon Gianopoulos werd 24 jaar. In totaal heeft hij 4 maanden bij de Maserati dealer gewerkt. (via: 9News.com)42 reacties

Zoals Paul Walker over zichzelf zei als ie zou overlijden bij een auto-ongeval: “I probably died smiling”.
Hopelijk geldt dat ook voor deze knaap!
@granlusso:
Ik kan me niet voorstellen dat Paul Walker aan het lachen was, toen ie levend verbrande…..
Ik kan me ook niet voorstellen dat deze man aan het lachen was, toen ie verdronk in de plomp….
Ik kan me eigenlijk überhaupt niet voorstellen dat iemands laatste emotie tijdens een fataal auto ongeluk blijdschap is…..
@Rob: Jij snapt het niet. Hij bedoelt natuurlijk dat hij wist dat het met zijn leven speelde als hij zo reed, maar er zo veel plezier uit haalde dat mensen niet moeten treuren.
@ftype:
Niet moeten treuren als je door je hobby veranderd in houtskool?! Sorry, dat snap ik inderdaad niet…..
Hoeveel plezier je ook uit autorijden haalt, het is een intense kutte manier om te overlijden door een auto ongeluk. Ook voor deze autoverkoper en zelfs voor Paul Walker……
@rob: Rob, je bent waarschijnlijk al lid. Maar zo niet, hier de link: http://www.omroepmax.nl/word-lid/
@killbugsfast: doe maar niet, want die geloven in het leven vóór de dood. Dan is doodgaan zo’n beetje het ergste wat je iemand toe kunt wensen ;)
Mensen die geloven in een leven na de dood putten in ieder geval nog ergens hoop uit………
via Android app
@ftype: ja hoor, alsof je weet dat je met je leven speelt als je beetje aan het spelen bent. De heren van AB leven dan op een dun lijntje zeker haha.
@Rob: Daar heb je een punt. En daar ook. Oh, nog een punt! Toe maar weer, 14 punten voor jou!
-edit: nutteloze bijdrage-
@checkmate: Jij doet niet meer mee.
@Rob: Dat is een beetje hetzelfde als zeggen dat echte liefde niet bestaat. Beetje positief blijven
@granlusso:
Beetje positief blijven….. Ga dat de ouders van deze man vertellen. Wedden dat je er niet zonder twee blauwe ogen en een gebroken kaak vanaf komt?

Maar ik zal je vertellen waarom clichés als “hij heeft tenminste geleefd” en soortgelijke uitspraken er niet ingaan bij mij:
Mijn neefje heeft namelijk een vergelijkbare stommiteit uitgehaald, maar hij kan het gelukkig navertellen! Op zijn 19e vouwde hij zichzelf en zijn hobbyauto met hoge snelheid om een betonblok. Het is wonder dat hij überhaupt nog leeft en een nog groter wonder dat hij fysiek eigenlijk volledig hersteld is. Echt, ik heb hem gezien in coma op de IC…….

Je zult begrijpen dat de impact op zijn ouders, zijn zusje, familie en iedereen die hem kent enorm was. Dat heeft zijn sporen achter gelaten. Maar wat zijn we godverdomme blij dat hij er nog is! En hij ook! Als hij de klok kon terugdraaien, dan hij dat al een miljard x gedaan! Dan maar niet hard rijden..

Het had niks gescheeld of hfdude had mijn neef bestempeld als “iemand die geleefd heeft” of jij vindt dat we het tenminste nog positief moeten bekijken. Nou, mijn neef kiest liever voor daadwerkelijk LEVEN en ik ook. Ter info: mezelf de plomp inrijden schaar ik niet onder leven…..
@Rob: Dat begrijp ik en het is natuurlijk ook verschrikkelijk om mee te maken, gelukkig liep het in het geval van je neefje goed af.
Het is meer bedoeld als troost, ik weet dat het een beetje een dooddoener is, maar het kan mensen ook weer helpen.

Nogmaals, ik bagatelliseer niet de dood, maar je kunt zo’n gebeurtenis proberen op deze manier een plek te geven.
@Rob: zijn ergere dingen dan doodgaan hoor. Nooit geleefd hebben bijvoorbeeld.
@hfdude:
Och jeetje, onze nieuwe huis filosoof.
Ik hoop dat je ‘geleefd’ hebt.
@desjonnies: dat niet alleen ben ook al een keer gestorven. Is best mooi.
Tikkie jong maar je kan op een vervelendere manier aan je einde komen.
@gash:
De laatste paar seconden van je leven in totale paniek en angst verkeren, jup, heerlijke manier om dood te gaan inderdaad.
@rob: Ja hoor, slechts een paar seconden paniek tegenover soms maanden- of jarenlang in pijn en angst leven? Bofkont die gozer.
@gash: beetje jammer dat hij maar 24 jaar geleefd heeft ipv misschien wel 80.
@gash: Een lang ziekbed voor het overlijden zou ik heel vervelend vinden.

Verdrinkingsdood nog veel erger. Blinde paniek.
@gash: want verdrinken in ijskoud water is niet vervelend?
@gash: Hmm. Stel je houdt van fietsen. Morgenochtend op weg naar school/werk kom je onder een vrachtwagen en overlijdt je na enkele minuten spartelen tegen de natuur. Ben je dan aan een minder vervelende manier aan je einde gekomen?
@phaeton: ”Hij stierf met een glimlach op z’n gezicht in een Maserati” of ”Hij stierf fietsend met tegenwind in de vrieskou op z’n ouwe fiets met een boterhamtrommeltje onder de snelbinders”………….wat denk je zelluf?
@gash: Ik snap wat je bedoelt, maar tenzij je direct buiten westen of dood bent… Je vecht nog enkele minuten zo niet uren voor je leven. Dat is bij geen enkel ongeluk genieten. Ook al had je een minuut ervoor nog zo’n plezier. Sterven in het harnas, ja, het gezegde is er een beetje naar. Maar om het nou een meer/minder plezierige dood te noemen dan een andere situatie… Nee, verre van.
@gash:
Dat jij geen reet van het leven begrijpt, meer niet.
@desjonnies: Ik begrijp jouw reactie niet.
@gash:
Dat begrijp ik, volkomen.
@gash: Je klinkt alsof je bedoelt dat het niet zo erg is dat deze jongeman op zo’n jonge leeftijd op deze manier is omgekomen…
@kapiteiniglo: Dan lees je mijn reactie niet goed.
Heel sneu, maar dat is het risico van, living on the edge!
Op je 24e Maserati rijden. Dit is nog eens stoppen op je hoogtepunt!
@dutchdriftking: misschien had hij op zijn 30ste wel Ferrari gereden als hij nog had geleefd.
@lekbak: dan was hij 6 jaar later er niet veel op vooruit gegaan. Tenzij hij in oudere Ferrari mocht gaan rijden. Die nieuwe zijn niet om aan te zien en te horen.
@gerjan: De nieuwe Maserati’s klinken anders ook voor geen meter in vergelijking met hun voorgangers.
Heel erg.. Jeugdig overmoed, we hebben het allemaal wel gehad/hebben het nog steeds. Spijtig dat het zo moest eindigen voor de jongeman in kwestie.
Every man dies, not every man really lives (jawel, braveheart :-)
‘the blue Maserati was pulled from a ditch’ …!
Liever men laatste meters in een Maserati dan iets frans/japans. Sneu voor de kerel maar hij ging in ieder geval wel in stijl ten onder
Die is te jong heengegaan..
Hoe is hij gecrashed?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).