McLaren 12C met DMC-schwung en PUR velgspul

Auteur: , 11 Reacties

De Duitse tuner DMC kan zijn handjes moeilijk afhouden van exclusief spul en moest en zou sleutelen aan de McLaren MP4-12C. De naam van dit zwarte schepsel op PUR velgen? Velocita SE.

DMC maakt, zoals de tuner dat zelf graag zegt, goede auto’s beter. Veel carbon, verbeterde prestaties en opgevoerde toestanden onder de kap. Zo ook hier: 68 pk meer dankzij een speciaal door DMC ontwikkelde ECU en ook de body is compleet anders, om de aerodynamica van de McLaren te verbeteren en het gewicht te verminderen.

Kijk alleen al naar dat front. Bijna monsterlijk bumperspul om downforce te verbeteren en de druk op de voorassen te optimaliseren. Leek de bumper van het origineel nog een lach van spiegel tot spiegel te hebben, deze nieuwe variant is vooral woest en agressief.

We zien aan beide zijden flaps om de druk beter te verdelen tussen voor- en achteras en ook de achterzijde is niet gespaard gebleven. Een diffuser met twee extra vinnen en een titanium uitlaatsysteem. Brult volgens de Duitsers zo hard dat het vast niet overal legaal is. En dan hebben we het nog niet gehad over die taartschep bovenop de fors verbouwde bilpartij.

Om het feestje compleet te maken staat deze McLaren MP4-12C op antraciet aluminium PUR TEN velgenspul. 19 inch voor, 20 inch achter.

Eerder al verbouwde DMC een Rolls-Royce Ghost, een Ferrari 458 en een Maserati GranTurismo S. Oh ja, en de Duitsers droomden van een LaFerrari.11 reacties

Bumper staat hem niet slecht !
Whopping en niet slecht gedaan.
Apart… ineens vind ik dit helemaal geen lelijke auto meer.
Ik ga sparen
Hoewel je er de kauwgum mee van het asfalt kunt schrapen, vind ik hem erg gaaf uit zien.
Komt die drempel jonguh!
ziet er meer uit voor op het circuit omdat hij zo laag is. Best gaaf maar prefereer toch het origineel. btw hoe zou die air brake nou werken met die extra spoiler op de spoiler? (spoiler-ception?)
@lambowambo: waarschijnlijk niet meer
Gave ford/Lamborghini velgen.
Flinke verbetering… vooral van de neus.

Als een 12c ooit binnen bereik zou komen dan is dit een must have bodykit.
Zij skirt ziet er niet uit
Inderdaad 1 van de weinige keren dat ik dit haast beter vind dan het origineel.. taartschep er af of iets kleiner en hij is nog beter. Voorkant lijkt xo wel wat op een f430

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).