MEC-design geeft de S63 AMG nóg meer klasse

Auteur: , 18 Reacties

Maar niet heus.

Kennelijk leek het de Duitse tuner een strak plan om putdeksels uit het trottoir te jassen en deze onder een S63 te schroeven. Deze ‘mecxtreme1’-velgen doen een beetje denken aan de exemplaren die je in een grijs verleden nog weleens onder een E-klasse (W124) tegenkwam, maar onder de huidige S staan ze zo mogelijk nog verschrikkelijker.

Sowieso heeft MEC er een handje van om auto’s waar in de basis weinig mis mee is te mishandelen tot er niks van overblijft. Zo krijgen we nog steeds nachtmerries van deze “opgeleukte” SLS AMG Roadster en rijden we nog steeds met een grote boog om Sneek heen omdat we bang zijn om deze toegetakelde CLS tegen te komen.

Afijn, tot zover het slechte nieuws. De tuner is natuurlijk niet helemaal achterlijk en is in elk geval met de vingertjes van die heerlijke V8 afgebleven. Het exterieur kreeg een minimaal opknapbeurtje. De, normaal gesproken, verchroomde accenten op de achterkant zijn zwart gemaakt en het geheel is 40 mm verlaagd. Ieder z’n mening, maar de kans dat ik mijn S63 ooit naar MEC breng, is ongeveer net zo groot als dat ik überhaupt ooit een dergelijke Benz zal kunnen betalen.18 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Stiekem vind ik het best wel tof.
1e zin slaat de spijker op zn kop. Normaal vind k die tunerbakken wel mooi maar deze. Bleghh nee die mogen ze houden.
“Ieder z’n mening, maar de kans dat ik mijn S63 ooit naar MEC breng, is ongeveer net zo groot als dat ik überhaupt ooit een dergelijke Benz zal kunnen betalen.”

Altijd blijven geloven Mauritsh, je weet nooit wat het leven nog kan brengen !
Die velgen staan natuurlijk bagger, maar valt me wel op dat de nieuwe S AMG redelijk ingetogen is, geen dikke wielkasten, niet echt dikke bumperts, geen roosters of bulten. Behoorlijk strak allemaal, zeker in het zwart.
Jammer van de velgen :)
via Android app
Ouderwets, lelijk en goedkoop. Wat een prul
AMG gaat alles weloverwogen uitdenken en uittesten, wat koeling van de motor en remmerij betreft. Gaat zo’n tuner dat verstoren met o.a. dichte velgen en verlaging .Weg enige rijwindkoeling.
damnnn dikke plus voor MEC-design
Laat maar, elke dag 5 keer staande gehouden worden voor een politie controle ben je snel zat denk ik.
Liever een mooi setje ADV.1’s of de standaard velgen, dit ziet voor geen meter uit.
Ik vond het toen ook al lelijke velgen en nu nog steeds
De 560SEC belde. Hij wil z’n velgen terug.
@e34m5touring: whahahah
De eerste voetballers hebben zich al gemeld?
Ik wil em wel …
Echt st!ijlvol noem ik die velgen niet echt…
Noh jullie zijn niet lekker, wat een negatieve reacties op die velgen. Klassiek dicht AMG spul, ik vind het fantastisch.Droom niet voor niets al weken over een zwarte V140 S500 op putdeksels. Mjammie
In het echt ziet hij er echt onwijs dik uit! Hij stond voor het hotel bij vliegveld Dusseldorf.
Maar niet heus? Ik vind m lekker cobie ;-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).