Medisch dossier Michael Schumacher gestolen

Auteur: , 10 Reacties

Het management van Schumacher heeft bevestigd dat de documenten verdwenen zijn.

De kliniek in Lausanne waar Schumacher nu verblijft

En waarom zou iemand zoiets doen? Om het geld natuurlijk. Inmiddels hebben meerdere media in Duitsland, Engeland en Frankrijk de documenten te koop aangeboden gekregen van het dossier dat werd opgebouwd na zijn ski-ongeval in december. De echtheid wordt bevestigd met bepaalde details over de chirurgische ingrepen die in de documenten beschreven staan.

Manager Sabine Kehm geeft aan dat men geschokt is en walgt van de actie. Ze kondigt alvast aan dat de familie en politie alles in het werk zullen stellen om de daders te pakken. Daarnaast laat het management weten dat het openbaar maken van de documenten strafbaar is. Wanneer en waar de documenten gestolen zijn is onduidelijk maar het management bevestigt de diefstal.

Schumacher verblijft sinds vorige week in de Universiteitskliniek in Lausanne om te rehabiliteren. Hij is niet langer in coma en reageert prikkels, met name op de aanwezigheid van zijn vrouw Corinna.10 reacties

Kansloze actie zeg! En dat alleen maar om geld… Pfff!
Diep triest dit. Diep triest…
Walgelijk, net zoals die gast die als priester verkleed foto’s probeerde om op de ziekenhuiskamer te komen om foto’s te maken. Toch te idioot voor woorden dat daar bodyguards voor de deur moesten staan.
zou het een opportunistische actie zijn van iemand die denkt dat ie het kan verkopen? Of is het een internal job?
Of was het iemand in opdracht van een tijdschrift (krant kan je t niet noemen) en is het tijdschrift afgehaakt toen bleek dat de dief het idee van ‘kopieren en dan terug leggen’ niet helemaal begrepen had.
Anyway, iedereen wil natuurlijk weten hoe het echt is met MS; maar aan de andere kant, ik denk dat we het al weten: als het echt beter zou gaan dan wat nu in de media wordt geschat: ‘Hij kan op het moment niks en er is ook geen echte communicatie mogelijk” ; dan hadden we t wel van MS-management gehoord.
Ik snap het wel. Je bent het schuim der aarde, hoe kun je dat nog toppen…. Lekker medische dossiers gaan stelen. Zo kom je het snelst op het niveau Amoebe. De heilige graal onder dom en kansloos volk.
Het ziekenhuis in Grenoble heeft bevestigd dat ze de eerste 2 pagina’s van het dossier kwijt zijn, ik neem dan maar aan dat ze daar gestolen zijn.
Zo gek is dat EPD nog niet, stelen kan wel, maar dan ben je al ziekenhuis in ieder geval geen cruciale informatie kwijt. Los daarvan wel echt een droeftoeteractie.
Kansloze actie!
Maar ben toch benieuwd of jullie er een artikel over gaan plaatsen als het dossier openbaar gemaakt wordt door deze malloot.
Heb zo’n vermoeden van wel. Of maken jullie dan de afweging er niets mee te doenvanwege de oorsprong van informatie!?
effe doormailen naar assange, manning, snowden of een andere verrader en het staat zo op wiekielieks
Binnenkort op Ebay voor 5000 euro…
Snap niet waarom iemand zoiets zou dan, hopelijk beschikt het ziekenhuis over een kopie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).