Mercedes levert X-klasse nu ook in knotsgekke kleuren

Auteur: , 18 Reacties

Een soort van Crazy Color Editon, maar dan voor de X-klasse.

Mercedes levert X-klasse nu ook in knotsgekke kleuren

Wie geen grijs of zwart op zijn of haar X-klasse wenst kan nu ook bij Mercedes terecht voor wat apartere kleuren. Helaas gaat het in dit geval niet om een gave paintjob, zoals bij de G-klasse Crazy Color het geval was. De Duitse autofabrikant is namelijk de samenwerking aangegaan met een wrapboer.

Om precies te zijn gaat het om een dealer in München. Je kunt je X-klasse bij deze dealer achterlaten en kiezen uit maar liefst 100 verschillende kleuren. Zo’n wrap is overigens niet goedkoop. Het kost maar liefst 4.165 euro om gebruik te maken van de service. Je doet er ongetwijfeld financieel beter aan om direct contact op te nemen met een wrapbedrijf.

De dealer zal het moeten hebben van klanten die geen idee hebben wat wrappen is, of niet weten waar ze moeten aankloppen voor een dergelijke make-over. Naast een nieuwe kleur, is er ook nog zoiets als het Design Package. Voor 2.368 euro extra worden de ramen getint en kunnen zaken als badges of bumpers van een losse kleur worden voorzien. De dealer in München levert de service op de X250d 4Matic en X350d 4Matic.18 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ben benieuwd hoeveel ondernemers hierin trappen. Ik denk niet erg veel.
@berlinetta: Hoeveel kopers zullen daadwerkelijk ondernemer zijn?
@isn1981: 100%?
@isn1981: laten we eerlijk zijn, als particulier sta je toch aardig voor lul in zo’n pakhuis …
@isn1981: Zijn er dan mensen die dit privé gaan kopen?
@berlinetta: ‘Hierin trappen’, als je in de supermarkt bij de kassa nog impulsief een Twix op de kassaband gooit, dan ben je ook ‘erin getrapt’ toch?;)
Als ze zo’n wrap voor dit bedrag kunnen verkopen, waarom niet?
@granlusso: Ja daar heb je op zich wel gelijk in. Die losse Twix is ook duurder dan als je een grote verpakking koopt. Maar ik neem aan dat de X-klasse voornamelijk door ondernemers gereden gaat worden. Voor hen kan een wrapje misschien leuke reclame zijn, maar na een klein beetje onderzoek weet je ook al snel dat het goedkoper kan.
@berlinetta: Klopt helemaal hoor, van ondernemers verwacht ik sneller dat ze voor een prijsbewuste keuze gaan dan van andere kopers.
Blijft een lelijk hok hoor
Ik heb altijd al met een paarse X klasse een aanhangwagen willen trekken…
@citrofieleviltwin: die roze dan! Poah!
Als je bij een andere wrap-boer je auto degelijk laat wrappen ben je ook zoveel kwijt. Voor deze prijs zal je bij het openen van de deuren of motorkap niet de basiskleur zien maar loopt de wrap mooi door. Bij veel gewrapte auto’s zie je telkens de originele kleur en dat vind ik vrij amateuristisch. Ook zal Merc wel een betere garantie geven dan de wrapper om de hoek!
2k voor getinte ruiten?
Dit nep Mercedes is gewoon een Nissan!
Tja, je moet wat proberen om je te onderscheiden van de Nissan en Renault-broertjes…
Helaas ziet de NL overheid de X klasse als ‘auto’ en is een grijs kenteken niet mogelijk, oftewel: je zal in NL (bijna) geen X klasse zien
Leuk mijn zoontje heeft ook Hotwheels in alle denkbare kleuren.
Kleuren juch ik alleen maar toe.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).