Mercedes-Maybach S650: putdeksels united

Auteur: , 26 Reacties

Je kunt voor alles bij Mercedes terecht.

Het gamma van Mercedes heeft voor bijna ieder wat wils. Wel een gevulde portemonnee meenemen, want anders kun je beter bij Smart gaan shoppen. De betere CEO (of ING topman) kan kiezen voor een Bentley, Range Rover of een Rolls-Royce. Wie Duitse uberluxe wenst komt al gauw bij Mercedes-Maybach terecht.

Op de Geneva Motorshow heeft Mercedes-Maybach de S650 staan. Om te laten zien dat personalisatie ook mogelijk is bij de Duitsers, hebben ze de S-klasse in een two tone kleurencombo gehesen. De Mercedes-Maybach S-klasse werd onlangs opgefrist en dat is dan ook de reden dat de luxe sedan een plekje heeft gekregen op de bekende beurs.

De S-klasse is met diverse velgen te krijgen, waaronder deze klassieke putdeksels. De S650 heeft een 6.0 V12 onder de kap die goed is voor 630 trappelende paarden. Vanaf april is de vernieuwde Mercedes-Maybach leverbaar.26 reacties

Dijk van een auto en ja, zo’n auto hoort met putdekselvelgen. Fraai. Geen two-tone lak maar gewoon diep donkerblauw.
@viezefreddyw: Mooi verjaardagscadeau :) Gefeliciteerd he.
@e34m5touring: Dank je wel!
@viezefreddyw: exact mijn keus. Alleen die reclame achterop en de Mercedes logo’s mogen er van mij nog af
Kan ‘ie prima hebben joh.
Allemaal leuk en aardig maar in die klasse gaat de meerderheid toch echt voor een Rolls Royce of Bentley ipv opgepoetste S klasse
@maarten020: hoe witte gij dah
@maarten020: Daarom dat Mercedes ze blijft maken…
Een RR of Bentley valt voor sommigen TE hard op. Voor vele mensen is dit een “gewone” grote Mercedes en hebben ze geen idee van hoeveel zoiets kost. Een RR of Bentley is sowieso altijd “duur” en voor “het chique volk”.
via Android app
@maarten020: deze Maybach is op elk meetbaar punt beter en comfortabeler dan een RR Ghost of Flying spur. Ik zou zelf overigens zonder twijfel voor deo Rolls Royce Ghost gaan maar ik snap dat mensen die niet echt willen opvallen en dan de meest luxe achterbank willen hebben zonder twijfels voor de maybach gaan.
Ik vind hem best geslaagd zo.
@dutchoutlaw:
Eens, de configuratie past goed bij de uitstraling, die je bij zo’n auto verwacht.
@amghans: Inderdaad!
Putdeksel velgen ok maar niet zo glimmend gepolijst.
Wat. Een. Geil. Interieur. Enorm modegevoelig, maar dat maakt niet uit. Het is sexy. En die putdeksels horen. Maar dan wel bij een volledig antracietblauwe koets en een walnootbruin interieur!
Nou komt ie dan: die putdeksels zijn afschuwelijk. Net als de rest van de auto. Hier had net zo goed Mansory op kunnen staan.
@berlinetta: die velgen zijn gruwelijk uit de tijd. Al die mensen die daar nu nog op geilen begrijp ik ook niet.
Maar dan wel met een dubbele M op de snoet. Hebben ze vast nog wel ergens liggen daar in Duitsland.
@tenaci: is dat zo belangrijk ja? Het kan me nu al aan m’n reet roesten wat anderen van mij (en mijn bezit) vinden. Laat staan als je een paar ton stuk kunt slaan op een auto.
@2wheeler: belangrijk niet, maar ik vind/vond die dubbele M altijd mooier dan die ster
Wat een kerstversiering weer. Velgen namaak van Ronalturbo velgen
Die lak is echt vreselijk. Totaal smaakloos. Net als die donkere strook door het midden van het interieur. De velgen horen er inderdaad bij, net zoals bij de 2e generatie S600.

Zoals andere ook al zeggen; in het zwart, donkerblauw, donkergroen (aanrader!) of antraciet is het een prachtige sloep.
Echt super dik.
Het summum van Duitse wansmaak.
Ik begrijp het idee, maar dit kun je beter aan een Brit of Italiaan overlaten. Voor een S-Klasse, ga voor een S500 4-Matic Lang met alle opties. Donkergroen, donkerbruin leder, normale wielen.
@willeme: Precies.
Die two tone lak hoeft niet zo van mij. Ook die putdeksels niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).