Mercedes toont de topless C-Klasse

Auteur: , 10 Reacties

Mercedes heeft twee varianten meegenomen van de dakloze C-klasse.

Mercedes toont de topless C-klasse

Zowel een wat saaie C220d cabriolet als de meer pittige Mercedes-AMG C43 cabrio zijn te zien op de Autosalon van Genève. De diesel doet het met 170 pk, terwijl de C43 goed is voor 367 pk en 520 Nm dankzij een drieliter biturbo V6.

De AMG knalt in 4,8 seconden naar de 100 km/u en de top is begrensd op 250 km/u. Dit is op dit moment het topmodel. Het is nog niet bekend of er ook een Mercedes-AMG C63 (S) Cabriolet met 510 pk zal komen. Vooralsnog is dat model exclusief te bestellen met een vast dakje.10 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
De C63 als cabrio lijkt me dan wel weer geniaal. Kan je goed genieten van je eigen bandenrook.
Mooi kar!
Maar komt er straks ook nog een nieuwe E-cabrio? Lijkt me een wat overbodig model.
De CLK in het verleden was toch een beetje een cabrio die er tussen in viel?
@Vreddy_B: ga er wel vanuit, die bestaat al jaren toch? Ik vind zelf eerder de S klasse cabrio overbodig, peperduur maar wat is nou echt de meerwaarde? E-Cabrio is al behoorlijk luxe geloof ik en als je een echte luxe cabrio wil koop je een RR of iets dergelijks? Maarja ik heb het geld sowieso niet dus zou het niet weten
Druk die kap ff dicht als jullie er toch zijn..
aahh eindelijk, ik vond de C-Klasse altijd een subliem autootje maar ik vond het spijtig dat er geen convertible versie van was, bij deze “thx mercedes”
@groggys: aan de andere kant. De huidige E-klasse coupe en cabrio zijn gewoon C klasse varianten en daarvoor hedden we de CLK. Wat ook gewoon een C klasse variant was. Eigenlijk is het bijzondere nu dat het model ook gewoon C klasse mag heten.
Haha dat leer aan de bestuurderszijde van die AMG lubbert nu al, leuk zo’n beurs ;)
Gelukkig houden ze er rekening mee
Ik vind het niet mooi. Ik zou de E cabrio nemen mocht ik de keuze hebben. Ik ben ook geen fan van de c coupe . De sedan daarintegen is wel een favo .
De AMG altijd!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).