“Michael Schumacher verhuist naar Mallorca” [updated]

Auteur: , 43 Reacties

Weer een beetje nieuws over de Duitse kampioen.

Shuey

Er zijn reeds vijf jaar verstreken sinds Michael Schumacher een ski-ongeluk in het Franse Méribel beleefde dat zijn gezondheid ernstig geschaad heeft. Hoe ernstig precies, dat weten slechts een handjevol mensen. De familie van Der Michael doen daar liever geen uitlatingen over en focussen zich in stilte op een zo goed mogelijk herstel van de Rekordmeister.

Tot nu toe vond dit herstel plaats in Zwitserland. Michael was, na een kort verblijf in Monaco, al lang uitgeweken naar de bergnatie voor de nodige pais en vree. Ook toen hij nog jong en onbezonnen was, ging de aandacht en de drukte van het mondaine Monaco hem al snel tegenstaan. Tegenwoordig wonen er overigens meerdere (ex-)F1-coureurs in Zwitserland, zoals Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen. Een en ander zal ook wel wat te maken hebben met het feit dat er in bepaalde kantons een prettig belastingklimaat heerst.

Volgens L’illustré staat er echter een verhuizing op de planning voor Shuey. Vrouw Corinna heeft op het Baleaar Mallorca namelijk een prettig optrekje bemachtigd, dat voorheen toebehoorde aan Real Madrid voorzitter Florentino Perez. Naar verluidt heeft het stulpje zo’n 30 miljoen Euro gekost. De casa staat in de welvarende gemeente Andratx. De gedachte van de verhuizing (het is niet geheel duidelijk of deze definitief is, of parttime) is dat het prettige klimaat van Mallorca het herstel van Schumacher wellicht wat kan bevorderen. Klinkt kwakzalverig, maar er zal wel iemand over nagedacht hebben. We hopen in ieder geval dat het wonder geschiedt en de oude ijzervreter er alsnog in slaagt een miraculeuze comeback te maken naar hernieuwde gezondheid. Of in ieder geval iets dat er op lijkt.

UPDATE: de soep wordt kennelijk niet zo heet gegeten als deze is opgediend. De burgemeester van Andratx claimt inmiddels dat ze verkeerd gequoot is door L’illustré. Overigens wordt níet ontkent dat de familie Schumacher de villa van Florentino Perez gekocht heeft, maar wel dat Michael himself er ook (fulltime) komt wonen.43 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Er staat in ieder geval nog genoeg geld op z’n bankrekening. Hoop dat deze verhuizing als goed nieuws gezien kan worden.
@ikleesookoverautos: Geloof dat toen hij voor de 1e keer stopte zijn bankrekening richting de miljard bedroeg volgens experts.
Iets wat goed mogelijk was aangezien hij aan zijn top over de 100mln binnenhaalde per jaar (salaris, sponsors etc).
@dees: pff zoveel..
@ikleesookoverautos: er gingen wel verhalen rond dat Schumacher zijn fortuin erdoorheen ging omdat zijn vliegtuig te koop stond maar die verhalen heb ik nooit geloofd. Wel dat je niets aan een vliegtuig hebt als je toch nergens meer naar toe kunt.
@sportevo: zijn vliegtuig werd inderdaad verkocht, dit was een tijdje na zijn ongeluk, er werd immers geen gebruik meer van gemaakt….
@slickrick: en dus niet vanwege geldproblemen.
Zolang je Jan Ullrich niet uitnodigd zal het prima toeven zijn daar denk ik.
@e34m5touring: ROFL….hoewel Ullrich wel medicatie meeneemt, die niet altijd op recept is te verkrijgen.
@E34M5Touring: geen kwaad woont over Jan, was een bijzonder talent !
@tjongejongejonge: Is ie nog steeds. Alleen in andere disciplines. Dope, drank en hoeren wurgen.
Rectificatie: Schumacher word verhuist!
@bmwfreak038: *wordt verhuist
@stihl: wordt verhuisd.
@Svensson: uh nee want onvoltooide tegenwoordigetijd verhuizen is verhuist :’)
@stihl:
Maar dit is voltooid tegenwoordige tijd. Onvoltooid tegenwoordige tijd volgt nooit na per persoonsvorm.

Voltooid deelwoord na persoonsvorm, dus “verhuisd” met een D.
@macready: goeie nickname
@stihl: Caramba. Ben je een troll of *sorry dat ik het zo bot zeg* ben je echt zo dom?
@markie123: @mezelf, laat maar… too late. Die smiley over het hoofd gezien. Neem aan dat je sarcastisch was. Mea culpa maxima.
@stihl: je begrijpt wat ik bedoel toch zeikerd
@bmwfreak038: -t
@menno83: het zit hem zeker in de naam.
@bmwfreak038: met een d dan toch wel. hoop ik voor hem…
@hans75: een t, een d, voor hem hoop ik vooral dubbel D
@jochen: als docent Nederlands geniet ik. Men neemt de spelling nog serieus!
‘Herstel’ die gozer komt er nooit meer bovenop. Zijn mokkel is die bergen en onvriendelijke Zwitsers natuurlijk zat en op t half-duitse Mallorca is t beter toeven , en kan ze af en toe nog een beurt krijgen van de gebruinde poolboy.
@panam1: lees ik hier een stukje jaloezie dat jouw vrouw/vriendin/vriend/x die mogelijkheid niet heeft om te genieten van een poolboy?
@erik2907: mijn vriendin mag inderdaad niet genieten van de poolboy, mijn vrouw daarentegen wel!
@panam1: de vriendin geniet ook niet, die wordt gewoon genomen met de vrouw samen.
@panam1: Op het moment woont hij in een villa aan het meer (als ik me goed kan herinneren) + in Zwitserland laten ze je gewoon met rust, ook al heb je miljoenen. Raikonen kan bijv gewoon op de tribune van de lokale ijshockey club zitten.
Daar in Mallorca gaat hij letterlijk op een berg wonen! En dat op 20 minuten rijden van de Engelsen-clubs (de enige keer in mijn leven dat ik een wet-t-shirt contest voor witte walvissen heb gezien).
@panam1: Voor sommige mensen is het leven vrij basaal…
Zal wel goed over na gedacht zijn. Niet alleen qua gezondheid maar ook qua beveiliging. Zal een aardig compound/ fort moeten zijn het is daar allemaal vrij open en toegankelijk. Lijkt me dat ze het geheim over de gezondheid daar ook in eren willen houden.

Alleen het vervoeren van Michael zal als beter georganiseerd moeten worden dan die van Potus.
Zat er al een tijdje aan te komen.
Las een tijd geleden dat zijn vrouw een giga huis met landgoed gekocht had op Mallorca.
Zal zeker wel een grote kuil worden daar op Mallorca..
@henkhupelschoten:

LOL, prachtige comment😂
Blijf het bizar vinden. Die familie die hun mond houdt dus. Jaren lang geld opstrijken dankzij zijn fans en bekendheid, maar als er dan wat is ze in de kou laten staan. Ze hoeven niet eens zelf wat naar buiten te brengen. Huur gewoon een PR-dame of heer on en laat die elk jaar een persconferentie doen. Klaar. Heb je dit gespeculeer en gedoe ook niet.
@archiebald: Zijn (zakelijke) carriere is voorbij. Zijn gezondheid is prive. Dat er besloten is dit niet mede te delen hebben we simpelweg te accepteren en hem en zijn gezin -waar ze ook zijn- met rust te laten.

Hoe is het met jouw grote teen?
@archiebald: ik vind dat je niet helemaal ongelijk hebt. Zo denk ik er eigenlijk ook wel over….
@archiebald: als Michael weer opstaat en enigzins mee kan doen in het leven dan hoor je het zeker wel…..er valt gewoon weinig positiefs te melden vrees ik. Overigens is hij niemand wat verschuldigt, en zijn familie ook niet….
@slickrick: verschuldigd
@archiebald: lees nu eens terug wat je hebt geschreven en denk eens na als een normaal mens…meer zeg ik niet…
@archiebald: jaren lang gebouwd aan een superhelden status, nu hij niet meer in staat is dat waar te maken ga je dat beeld toch niet doorprikken? Bovendien zouden ze in de pers zeggen dat het nog niet zo heel goed gaat dan hebben ze extra personeel nodig om alle beterschapskaarten te verwerken. Het is gewoon beter voor iedereen om maar niets te zeggen.
Als hij nu verhuisd, zit er wellicht toch een positieve ontwikkeling in, hoe klein dan ook. Zou super zijn om hem ooit nog eens te horen spreken, maar dat zak wel ijdele hoop zijn…
Lees net dat hij NIET gaat verhuizen. Het betreft slechts een vakantiehuisje voor de familie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).