Miljoenenhuis in Utrecht heeft 27 meter lange garage

Auteur: , 29 Reacties

Kijk, daar kun je tenminste iets mee.

Met enkele regelmaat behandelen we hier huizen die niet zozeer voor de autoliefhebber zijn bedoeld, maar wél een fijne garage hebben. Bij dit pand in Utrecht is dat wel anders. Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet veel, nadat we een blik werpen ín het huis verandert ons beeld compleet.

Na het zien van de omvang van de garage kunnen we niets anders zeggen dan dat er in de advertentie niet wordt gelogen: er is inderdaad een enorme ruimte voor de ‘ultieme’ man cave. Ondanks het feit dat het huis in het centrum van Utrecht ligt, is de garage belachelijk groot. Door zijn lengte van 27 meter passen er ongeveer zes auto’s in, maar met het betere meet-en-paswerk zullen er ongetwijfeld meer voertuigen kunnen parkeren. Naast de garage van 200 m2 is er nog 100 m2 extra ruimte voor een kantoor.

Alles bij elkaar zijn de garage en het kantoor aanzienlijk groter dan de woonruimte van het huis. Verdeeld over de twee verdiepingen is er namelijk 130 m2 beschikbaar. Het dakterras voegt nog eens 91 m2 toe aan het totaal. Hoewel het er voor de prijs helemaal zo spectaculair niet uitziet, zijn er zeker mogelijkheden om dit pand te transformeren in een waar petrolheadparadijs. Zoals gezegd moet er wel diep in de buidel worden getast, want voor minder dan 900.000 euro hoef je niet eens te bellen. De verkoper wil eigenlijk 950.000 euro vangen voor het geheel, maar meer euro’s worden natuurlijk ten zeerste gewaardeerd.

Met dank aan LW voor de tip!29 reacties

Nee bedankt.
Mancave ..
Net zo een woord als livery en driveability ..

Denkt zo een makelaar dan echt dat topgear kopieermachines meer dan 50 euro in hun portomonee hebben ..

Powerrrrrrr ..
@lincoln: en premium, vergeet premium niet.
@appeltaartislekker:

Nee .. is geen BMW .. is een Alpina ..
@lincoln: en detailen…
@lincoln: en grappig, ook zo’n woord wat geen betekenis meer heeft hier op AB. Dikke Merc S65 AMG: Grappig.. seriously
Meijers autoverhuur?
950.000 euro willen vragen maar geen cent uit willen geven aan een fatsoenlijke fotograaf
@fabianl: Dat hoeft niet joh, wordt toch wel verkocht.
Ik bied 250k
Tja, theoretisch een mooi project maar in de praktijk een spookhuis in de meest auto-hatende stad van het noordelijk halfrond. Doe mij maar een flinke boerenschuur.
@dutchdriftking: idd met een beetje pech kan je de meeste auto’s die er nu instaan niet eens verwijderen 😳
Voor dat geld zou ik niet in een wijk willen wonen waar de kunst der graffiti wordt uitgeoefend…
Pfff wat een armoedig huis. Locatie natuurlijk top.
Dus dik geld gaat het zeker wel opbrengen met zoveel oppervlakte.
Wat een oude meuk in de garage
Alleen de mededeling “het busje is niet te leen of te huur” op het opgehangen A4 papier is geweldig. Voor de rest moet je nog wel wat geld stuk slaan om alles te moderniseren, laat staan om iets leuks te maken van de garage.
Daar passen aardig wat meer dan 6 auto’s in. Best een geschikt formaat zo. Nu nog een leuke locatie en een normale prijs…
En, hoe wil je daar geraken met je (eventuele) oldtimers icm de milieuzone?
@utregcity: Voor oldtimers van 40 jaar of ouder kan je als je daar gaat wonen een ontheffing aanvragen.

Maar dan zitten er nog haken en ogen aan. Als je bijvoorbeeld je mensen van de oldtimerclub wilt uitnodigen bij je thuis kunnen ze niet eens met de oldtimer komen.
@moveyourmind: het huis is in Utrecht, een stad omgeven door een permanent cordon aan files, ook met een moderne auto kun je daar niet komen.
@mashell: Wel jammer, heb je een mooie stek met eigen parkeerruimte, ben je nog veel tijd kwijt voordat je thuis bent. Op zich wel een gaaf pand waar echt iets moois van te maken is.
@utregcity: De milieuzone geldt alleen voor diesels hier ;-)
Prima prijs voor zoveel grond daar in die buurt. Als ik 2 Lamborghini’s en een RS6 had dan wist ik het wel :)
Waanzinnig huis, midden in Utrecht. Buiten dat zit er achter elke auto ook nog eens een waanzinnig leuk verhaal. De rode E-serie die laatst bij klokje rond was (Autoweek) komt hier ook vandaan. Jammer dat het pand de verkoop in gaat, maar als je in Utrecht wil wonen en een wagenpark kwijt wil kunnen is dit echt een top locatie!
Meh, moet nog een hoop aan gebeuren om daar iets leuks van te maken.
950.000 voor een rijtjeshuis. Ze zijn gek in de Randstad
Afschuwelijk huis, maar wel perfect, geen gezeik met een tuin die je moet onderhouden etc.. precies qat ik zou willen… een huis zonder tuin alleen een dak twrras en grote garage… alleen ziey het er niet uit van buiten
Advocatenbureau…
Nogal onpraktische garage, als je hem een beetje vol hebt kun je de achtersten er niet uitrijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).