Naar welke plaatjes keek je in 2018?

Auteur: , 27 Reacties

Wat trok op beeldgebied de absolute aandacht?

Naar welke plaatjes keek je in 2018?

Is het tijd voor een Motorhomenblog? Jullie zien een huis (op vier wielen) massaal zitten, want de artikelen met betrekking tot motorhomes, huizen en campers waren dit jaar erg populair. De bijgevoegde plaatjes werden dus ook goed bekeken. Verder kon ook het automerk uit Stuttgart op jullie aandacht rekenen. In de comments klagen over het PC Hooft-karakter van de G-klasse, maar ondertussen keihard de gallery doorbladeren. Ja ja.. je checkt het overzicht hieronder.

12. Fantaseren over een garage met mooie auto’s doen we allemaal wel. Deze garage kon met name op aandacht rekenen van de Autoblog-lezers.
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

11. Het is een ongewoon beeld en misschien daarom juist zo interessant. Een vergeten Lamborghini Countach in een schuur. Waarom overkomt mij dat nooit?
Lamborghini

10. Potverdorie alweer de tweede Mercedes uit dit lijstje. Verdwijnt in de aars van een camper en dat is reuze interessant.
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

9. De Lamborghini van Afrojack zit ‘echt Superkut’, aldus Jeroen van den Berg. Is het de tekst, is het die Ferrari of is het die missende ‘N’ in ‘vanacht’ die voor de populariteit van het plaatje zorgde? Vragen, vragen..
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

8. Een Audi S8 die zich niet meer helemaal in nieuwstaat begeeft.
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

7. Het gaat in deze gallery om wielrenster Puck Moonen en haar Mercedes CLA. Toch krijg juist déze toegevoegde foto van de gallery de meeste aandacht. Er is hier geen auto te zien hoor..
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

6. De nieuwe G-klasse in een rotsachtig landschap.
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

5. Het kontje van de nieuwe 911, nog voor de onthulling gespot. Was (en is) even wennen voor velen.
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

4. De A-klasse komt als sedan naar Europa. Leaserijdend Nederland ziet zichzelf al zitten.
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

3. Prachtige afwerking van een badkamer in een motorhome. Jullie smullen van dit soort plaatjes.
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

2. Niet alleen deze foto, maar de gehele gallery was erg populair. In dit plaatje gebeuren dan ook veel zaken. Hulpverleners en betrokkenen die aan het werk zien, een rokende Mercedes-AMG en een persoon die vanaf de 1e verdieping aan het kijken is. Stoeltje erbij?
Naar welke plaatjes keek je in 2018?

1. De best bekeken foto van dit jaar is deze motorhome. Ook hier scoorde de rest van de gallery goed. Alle frustraties die in 2018 zijn veroorzaakt door het kabinet, je partner, je werk. Je vergeet het allemaal als je instapt in deze prachtige motorhome en naar de horizon vertrekt.
Naar welke plaatjes keek je in 2018?27 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Durf te wedden dat de afbeelding van Puck Moonen op de valreep van het jaar nog een plaat plekken omhoog schuift in de ranglijst van meest bekeken afbeeldingen…

Al zijn er hier vast ook een hoop ouwe viezerikken die stiekem snel nog een keer op de afbeelding van de wasbak klikken terwijl hun vrouw even naar het toilet is…
Betrapt! Foto 7 was de enige die ik mij nog herinner bekeken te hebben…
Puck Moonen het mooist om te bekijken uit dit rijtje.
Wat een lekker ding die Puck Moonen!
Spring maar achterop bij mij, achter op de fiets.
@dirkv: ze mag van mij gerust ergens anders op springen en blijven zitten.
@dirkv: mijn fietspomp mag ze anders wel eens op haar sjoepappen zetten.
@dirkv: je kunt beter bij haar achterop springen. Ze fietst vast beter dan jijzelf.
Puck moonen! Is toch de meest opvallende😁
@mats106rallye: ze heeft anders wel verloren van een zeecontainer, een wasbak en een heel lelijke motorhome. Ik hoop dat ze deze teleurstelling weer te boven komt.
Nummer 1 was ook wel erg gaaf
Ik heb het genoegen gehad om Puck Moonen in privésfeer te ontmoeten, tijdens mijn werk. Had totaal geen idee dat zij het was, had ook nog nooit van haar gehoord. Ze was een paar dagen bij haar vader op bezoek en dacht eerst dat het z’n 16-jarige dochter was. Tot ze vertelde dat ze in België samenwoont met haar vriend en dat de X-Klasse voor de deur van haar was. Mijn mond viel open! Voor de tweede keer, want de eerste keer stond ze naast me in pyjamabroek, terwijl ik met paps aan de keukentafel zat. Mijn GOD!Dat waren de mooiste billen die ik ooit gezien had!

Later toch maar eventjes opzoeken op internet en kwam er toen achter dat dus Mooiste Sportvrouw van het Jaar was geweest. Ben er nog van onder de indruk.
@joost1990_2: Dit verhaal is honderd keer mooier dan de begeleidende tekst bij de foto van Puck Moonen
@joost1990_2: Als ik het goed begrijpen is “Moonen” dus haar bijnaam?
@karhengst:

Scherp, moest 2x lezen voordat het kwartje viel👌🏻
@joost1990_2: Het leuke was vooral ook dat ze ontzettend sympathiek is. Heel bescheiden over wat ze deed, anders had ik natuurlijk toen al geweten. Ideale vriendin/schoondochter als je het mij vraagt, maar waar schoonvader helaas ook graag van zou snoepen.
Misschien zochten we met z’n allen bij foto 7 naar de auto?
Kan niet vinden dat ze ooit een noemenswaardige wedstrijd heeft gewonnen, dus denk dat ze meer een reclamestunt is voor de fietsploeg. Hoop dat ze haar nog heeeeeel lang houden :-) want wat een beauty!!!
@punicaoase: sportvrouw van het jaar telt niet?
@peug206: is geen wielrenwedstrijd ;-)
@punicaoase: levert wel een titel op die niemand hier gaat vergeten, want niemand kent al die andere dames behalve puck…
@peug206: mwah, Leontien van Moorsel en Marianne Vos zijn ook wel bekend en die hebben beide meerdere gouden olympische medailles…
@punicaoase: fietsblog is iets anders… ;-)
Foto 7 oogt 👀strelend
Ik wil met haar toch wel eens een rondje fietsen…
Ja, die Puck. Ik herinner me de keer nog dat ze bleef slapen. Helemaal vergeten dat ik de volgende dag thuis een afspraak voor m’n werk had staan. Zat ik dan ‘s ochtends met die jongen aan de keukentafel, komt ze plots binnenlopen in d’r pyjama. Ze had al een vriend dus ik heb maar net gedaan alsof ik d’r vader was, haha. En die jongen geloofde het!! En ondertussen zat ‘ie maar stiekem naar haar billen te kijken.
Ja, mooi joh.
Ha! Ik sta er ook nog eens tussen!

Elke keer als ik ’s morgens wakker wordt ga ik naakt naar beneden. De vrienden van mijn papa altijd een beetje plagen… Vinden ze altijd leuk.
Een enkele keer hou ik m’n pyjama eens aan als ik denk dat de gast meer in auto’s ziet dan in mij. Maar ach, die zal ook wel iets te vertellen hebben zeker…
Graag gedaan jongens (al snap ik dat Puck stiekem leuker is dan een motorhome 😋)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).