Nederlandse racebabe reageert op AB-reaguurder

Auteur: , 106 Reacties

Onlangs schreven we een epos over Stéphane Kox, racebabe en dochter van ras-Brabo en coureur Peter Kox.

Stephane-Kox

Vrijdagmiddag + vrouwelijk racetalent van eigen bodem = gewoon goed. Met deze absolute waarheid van bijbelse proporties in het achterhoofd schotelde collega @mauritsh je onlangs een paar foto’s voor van de blonde Stéphane.

Onder het bericht gingen jullie vervolgens los in de comments, zoals we natuurlijk gehoopt maar ook een klein beetje gevreesd hadden. Misschien hadden we er een ‘Rustâââg’ bij moeten zetten. Maar deze ernstige omissie leidde tot reacties waar ze bij Opzij nog steeds wakker van liggen.

Zo had @jasbelle al de geur van brandend rubber in gedachten.

“I like the smell of burning rubber.”

Reaguurder @dromedaris houdt van Pritt-stift?

“Die plak ik zo hard tegen de muur als een Wiesmann tegen de grond!”

Er zijn echter ook hopeloze romantici vertegenwoordigd in de community, zoals @dutchfiat.

“Doen jullie maar klagen, doe ik m’n best om d’r hart te veroveren.”

Echter onze eigen Albert Verlinde bij gebrek aan de echte Albert @gertjan2012 drukt die hoop meteen weer een beetje de kop in door te vermelden dat Stéphane al wat heeft met Robin Frijns.

“Ik voel me een klein beetje Albert Verlinde met dit feitje, maar ze is de vriendin van Robin Frijns.”

Enfin, so far so good. Het is immers vrijdag, dus kroegpraat hoort erbij. Echter op een ding hadden we niet gerekend en dat is dat Stéphane zelf een van de reageerders met de deegroller achterna kwam een flinke veeg uit de pan kwam geven.

De ongelukkige die te maken kreeg met de furie van Stéphane heet @leemster. Naar verluidt is hij nog altijd niet helemaal bijgekomen van de keiharde waarheid die hem in het gezicht geworpen werd. Leemster schreef namelijk hetvolgende:

“Leuke 7,9 op uiterlijk, matige 5,9 op karakter en een keurige 8,3 op automobiele smaak. Dus een nette 7,3 voor mevrouw. Tip voor de toekomst, onderdruk dat gevoel dat je alle aandacht nodig heb om gelukkig te wezen.”

Welgemeende raad? Een tikje aanmatigend? Faint praise? We weten het niet zeker. @skox was echter niet gediend van Leemster’s cijferlijst opmerkingen en bracht het vuur met de volgende repliek:

“Beste Leemster. Bedankt voor je reactie. Ik heb een account aangemaakt, zodat ik toch eventjes kon reageren op je bericht (normaal ben ik hier niet zo van en heb ik echt wel wat beters te doen). Ik heb zo hier en daar wat berichten en reacties van je gelezen en dat verklaart een hoop, dus misschien kan ik het je niet eens kwalijk nemen. Persoonlijk vind ik een persoonlijke aanval op karakter zoals jij hier doet niet meer dan een trieste actie van iemand die blijkbaar niets anders te doen heeft dan het genieten van mensen naar beneden halen. Uiterlijk is subjectief, smaken verschillen. Maar zullen we afspreken dat we na je reactie op dit artikel niet meer praten over karakter? Het is namelijk niet meer dan een uiting van incompetentie, onwetendheid, zwakte, frustratie etc. Overigens lijd ik niet aan aandachtshonger, ik zit absoluut niet te wachten op aandacht van mensen die lauter negativiteit met zich meebrengen. Ik hoef niet de hemel in geprezen te worden, want ook ik ben (gelukkig!) alles behalve perfect Daarnaast heb ik niet om dit artikel gevraagd en al helemaal niet om ruggengraatloze meningen. Bedankt voor je niet-onderbouwde uitspraken, en nog een prettige dag verder. Met vriendelijke groet,
Stéphane Kox”

Oh-snap

Hierna liet Stéphane de mic vallen. Niet alleen een racebabe dus, maar ook eentje met pit.106 reacties

zij mag mijn versnellingsbakolie ook wel op temperatuur brengen….
apply cold water to burnt area
@tt123: Ben je je bewust dat als zij een taalnazi is, dat ze jou ook “burned”?
@mikkeloentje: Zou ze een taalnazi zijn, schreef ze vast ‘louter’ in plaats van ‘lauter’.
@baardmijt: ze kan het gewoon beter bij (een) “leuter” houden
@str8six: Mwah… Wie ben ik om te bepalen hoeveel leuters zij tegelijk kan handelen, dat laat ik aan haar over.
@mikkeloentje: Een taalnazi schrijft louter niet met au.
@mikkeloentje: volgens mij is dit correct. Voltooid verleden tijd ;)
@davelepeef: Ook dat. :)
@mikkeloentje: burned is Amerikaans Engels, burnt is Brits Engels. Ergens best sneu dat ze reageert op zo’n berichtje/artikel.
Wat een wereldvrouw! Verliefd!
@viezefreddyw: Nu maar hopen dat mijn eigen vriendin niet meeleest, anders krijg ik ook een mooie reactie onder deze…
@viezefreddyw: Die reactie staat hier over 7 dagen, genoeg tijd om een bosje bloemen van de pomp en een magnetronmaaltijd te kopen om het goed te maken…
@850t5r: Zou ze met minder tevreden zijn denk je?
@viezefreddyw: Waarschijnlijk wel, als je al jarenlang het verwachtingspatroon laag houdt :P
@fanboy: Ik heb het hier wel eens eerder geschreven. Ooit nam ik d’r mee op date en ze wou eens wat anders dan thuis of in de bioscoop een film kijken. Dus ik ging even creatief aan de gang met mijn toenmalige Peugeot 406 station. Had de achterbanken plat gegooid en wat kussens neergelegd. Had een simpele tv met ingebouwde dvd-speler aangesloten. Dus ik met haar naar de duinen bij nacht en daar een film gekeken. Vond ze leuk, dus ja ik denk dat ze met minder best genoegen zal nemen.
@viezefreddyw: Zo hebben we ze graag. Dames die hun eigen boontjes heel goed kunnen doppen!
@e1000bmw523i: en die bovendien ook verdomd goed kunnen sturen… :)
@tjorque: Dat is altijd een pluspuntje, ja. Dan kun je tenminste met een gerust hart je sleutel overhandigen als je zelf ff niet in staat bent te rijden.
“Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.” – Mark Twain
@bassx: ik heb je geplust, ook al heb je die qoute van mij gekopieerd ;-)
@fijnkonijn: Wiens naam staat er dan achter de quote slimmerik?
@fanboy: Daar staat Mark Twain.

Ik schrijf toch dat hij de qoute van mij gekopieerd heeft. Klopt ook. Ik heb die zin, woord voor woord, gebruikt een paar maanden geleden. Dus de quote zelf is van Mark Twain (en het zinnetje heeft de collega reagluurder van mij gekopieerd. Snap je het verschil?

Waarschijnlijk niet…
@fijnkonijn: zelfs ik herinner me die reactie niet meer
@fijnkonijn: goed dat je daar zo zeker bent. Denk dat deze quote verder ook nergens anders te vinden is dan in jouw reactie toen ooit eens een keertje.
@fijnkonijn: O, misschien heeft hij quote niet eens gelezen en kende de tekst in originele staat, van Mark Twain. Dan eis jij nu iets op, wat niet van jouw is en dat is eigenlijk best een beetje vreemd, als het al niet sneu is.

OT: Jammer, dat Stéphane zich toch laat verleiden tot een tekst, die moet lijken op een tik op de vingers, terwijl hij meer lijkt op de verlaging van het niveau. Hiermee had Mark Twain en in deze comments, @bassX en ook @leemster, toch gelijk.
Advies aan @skox, laat het langs je heen gaan, maakt niet uit wat men schrijft. Een ander staat niet in jouw schoenen, of met jouw voeten op deze aardbodem, zij kennen er alleen maar een voorstellling van maken, een theaterstuk, zal ik maar zeggen. De waarheid heb jij in handen, gebruik die dan ook, voor een echt leuk leven. Laat je niet afleiden, over wat een ander mogelijk van je zal en kan vinden. Wees jezelf en alles komt goed. Maar misschien kun je de negativiteit ervan, in positieve resultaten omzetten, dan is het ergens goed voor geweest.
Keep The Spirit Alive And Kicking.
@orichy: hahaha lekker alle op de kast. Heerlijk. Volledig onbelangrijk (mijn eerste reactie had een smilie: read the signs) maar wat wordt er (voorspelbaar) fel gereageerd. Ik zit jullie alleen maar te voeden jongens. This is priceless :-)
@fijnkonijn: nice try pedro.
@fijnkonijn: niet janken die quote is niet van jou, en die quote is vrij bekend.
Dr zit dus toch meer karakter in dan dat hij dacht!
Hahaha heerlijk, doet ze goed! Een karakter oordeel geven over iemand die je niet kent is ook wel een beetje vreemd…
@racerx: hello, we’re on ze internets.
Met alle respect maar dit soort reacties tegen proberen te gaan is net als proberen de atlantische oceaan op te drogen met een föhn
@lekkaah: met een heel straffe föhn en zonder dampkring lukt dat wel hoor…
@lekkaah: Oh je hebt 110% gelijk hoor, maar ik blijf me erover verbazen.
@lekkaah: Inderdaad. Als fervent Redditor kan ik dit alleen maar beamen. Wat mij betreft trekt die kerel zich absoluut niks aan van haar comment en heeft ze net gedaan wat ze zegt quasi nooit te doen: haar tijd verspillen met mensen als hij. Jammer.
Mmm, ik ken de dame in kwestie niet en ik ben het met haar eens dat aanvallen op karakter niet altijd nodig zijn. Wat ik wel een beetje tricky vind is dat ze zegt dat ze niet perse de aandacht wil hebben, maar het blijkbaar toch nodig vindt om even te reageren.
@kliniclown: in NL staat aandacht synoniem voor negativiteit. Wij zorgen er met z’n allen voor dat vrouwen steeds meer casual gaan kleden. Doe je als vrouw tijdens het stappen een sexy jurkje aan ben je een hoer. In bepaalde andere landen is het je vrouwelijkheid showen waar je trots op bent. Daarom zijn wij hier zo besmet met het kort pittig kapsel-sydroom.
@kliniclown: Huh? Dus als een onbekende je beledigt en je reageert daar op zit je om aandacht verlegen? Vreemde kronkel.
@stradale888: Daar is natuurlijk niks mis mee. Ik zeg ook niet dat ze perse de aandacht wil. Ik bedoel alleen dat ze zo het risico loopt dar ze wel het stempel van aandachtstrekker kan krijgen, helemaal omdat ze de moeite doet om een account aan te maken. ( ik doe hier een poging om neutraal te blijven :) )
Had @leemster dus goed ingeschat
Leuk, en geef haar eens ongelijk. Overigens reageert iedereen hier natuurlijk vol begrip over, maar bij de eerstvolgende racemevrouw op Autoblog zakken de meesten hier weer terug naar het bedroevende niveau (‘aandachtshoer’, ‘verwende slet’, ‘arrogante …’, enz.).
via Android app
Zoooooo, i’m in love! Wat een topvrouw!
En nu weer terug naar de keuken.
@faalhaas: Reactie van de week!
@faalhaas: ketting is te kort
@srthellcat: te lang ook goeiemorgen
Vrouwen in de racerij, altijd +1.
Shots fired!
Tsja, het is ook wel erg makkelijk om op een blog als deze (of elke willekeurige andere blog natuurlijk) iemand in kwestie compleet door het slijk te halen zonder de persoon zelf ook maar een beetje te kennen.
Goede zaak dat ze er zelf ook op gereageerd heeft.

@leemster: leest u mee?
Een fijne 7,8 voor de reactie, een 6,6 voor inhoud, een 7,3 voor schrijfstijl en een 8,5 voor spelling. Komt tot een mooie 7,6 in het geheel.
(Hopelijk komt hier geen boze reactie op ;-) )
@dimglor: natuurlijk niet. Weet je hoe positief je nu bent.
Ik ben al gestopt met lezen na 3 zinnen, duidelijk een groot genoeg ego als ze de nood voelt zich te verdedigen op internet.
Als je niet om aandacht vraagt, maar dat vervolgens wel krijgt kan je 2 dingen doen: het zo laten en lekker negeren of je gaat, formeel of niet, vol in de tegen aanval. Dan weet je zeker dat je in de toekomst meer ongewenste aandacht krijgt. Daarnaast waren dat soort reacties een soort van te verwachten onder dit soort artikelen op een site als ab.
Ik durf hier niet op te reageren. Ik kijk wel uit, straks leest ze weer mee…

Big boobies is watching you.
@moveyourmind: Boobies moet Brother zijn. Stomme autocorrect.
Leave @leemster alone ..
@lincoln: Moet ik je de tondeuse alvast aangeven?
@lincoln: Alleen zal hij wel blijven met zo’n houding, ja…
Ik pak alvast de Aloë Vera
Blijkbaar had ze toch niks beters te doen
Top reactie.
Meteen vraag ik me dan ook af:
Hoeveel andere bekende racers lezen mee en reageren misschien we actief.
Zelfde vraagstuk voor een bekende Nederlander.
@skox 2 : 0 @leemster met een grote leemte in z’n leven (hoe zou het toch komen…?)
@dedokter: genoeg… ;)
Goedzo! Vleeskeuringblog is bij de volgende rotonde rechts.
Wauw, wat een vrouw!
Ik vermoed dat het met haar reactie van een aantal maanden (!) geleden de bedoeling was om nu weer vol in de aandacht te staan hier op Autoblog
@bmwalpina: correctie: niet de bedoeling was
Droomvrouw knap , pittig en een goede smaak
Wel jammer dat ze anderhalve week later pas reageerde, normaal gesproken leest niemand zo’n reactie dan nog. Maar goed, zoals ze zelf al schreef, ze heeft eigenlijk wel wat beters te doen – en gelijk heeft ze!
Wat een topwijf!
Mooi, hebben we dat ook weer gehad. Ennnnn doorrrr
maar hoe weten we dat zij het is? ik kan ook zo een account maken en haar naam er onder plakken.,,
He, wat leuk. Dus we kunnen Stéphane gewoon rechstreeks berichtjes sturen.
Mooi spul dat internet.
http://netwerk.autoblog.nl/gebruikers/skox
Het blijft gewoon een lekker ding
#jesuisleemster
Ik sta achter @skox maakt mij niet uit wat ze gezegd heeft. Zolang ik maar van het uitzicht geniet…
Kan @Skox niet ook voot AB gaan schrijven?! Geniale reactie :)
@archiebald: Ach, als ze video’s presenteert zoals Aimée vroeger, dan ben ik ook tevreden ;-)
@bmwalpina: graag ja! Aimee “mis” ik ook nog steeds een beetje….
@archiebald @bmwalpina: Man, wat mis ik die cutie Aimee! * gaat bloopers terug kijken van 2008 *
Hoewel ik het erg laag vind om iemands karakter te beoordelen van iemand die je niet kent is dit van haar ook een beetje laag. Je moet hier boven staan.

Met een 5,9 was ik trouwens altijd tevreden op school.
Karakter naar een 10!
Eh zei iemand wat? Ik was even afgeleid door dat moppie.
@kobus1967: Welke mop?
@Mika_Hakkinen: van de tellsell… it’s amazing. En krijg gratis een speciale wonder microvezeldoek erbij.
@dailydriver: Krijg je daar de witte vlekken er mee uit?
Mevrouw studeert rechten tussen de races door, dus zij weet waarschijnlijk ook wel wat zij doet en is niet het domme blondje zoals zij door sommige reageerders hier wordt afgedaan. Terechte reactie maar helaas waarschijnlijk ook tevergeefs.
@ghost: voordat ze dr examen doet moet ze misschien eerst is leren spelen… lauter?
Foei Leemster
Dit is dus wat @leemster bedoeld met karakter 5,9. Wat hij eigenlijk probeerde duidelijk te maken is dag hij geen sterke vrouw aan kan.
Mooie meid, doet wat wij allemaal willen doen, staat op voor haarzelf. 10/10
Hoax, dat snappen jullie toch wel…?
Ze heeft wel een punt.
Nou het is anders behoorlijk triest om te gaan reaguren op een reaguursel van een autobloglezer als je zogenaamd wel wat beters te doen hebt. Lijkt me gewoon iemand die erg veel van (positieve) aandacht houd en niet tegen kritiek/negatieve aandacht kan. Ze laat zich wel erg kennen door er op te reageren.
Zou het haar wel zijn. Iedereen kan wel een accountje aanmaken.
Maar als het haar is, dan zou ik zeggen, laat gaan, laat gaan, laat lekker gaan. Verspilde energie om je boos te maken om internetreacties van anonieme reaguurders.
Het is ook een kunst om reacties niet al serieus te nemen. Dan kan men zich namelijk heel de dag beledigd voelen.
Wauw wat een topreactie van Stéphane, persoonlijk hou ik wel van vrouwen met dit soort karakter. You go girl!
En heel goed om voor veel van de reacties die hier erg denigrerend worden gegeven te weten dat er ook iemand aan de andere kant staat, wake up call…
En @leemster heeft nog steeds niet gereageerd.. zou hij nog in een hoekje huillie huillie doen?

Goed… fijn… maar wie gaat er nou bewijs leveren dat skox werkelijk de echte Stéphane is en niet een of andere pipo die zijn grapjurk aan had die dag en een fake account heeft aangemaakt om een comment te schrijven met haar naam?…
shots fired!
Laat je niet kennen meid
ALS @ Leemster ballen heeft biedt hij hier zijn excuses aan en nodigt haar gelijk uit voor een bakje koffie om in te vervolg het punt karakter op basis van feiten te kunnen beoordelen. Hahaha ik vind het wel leuk dat ze hem ff op de plek zet. Terecht.
@w0o0dy: de ballen die hij mogelijk had zijn door @skox zo hard naar z’n oren getrapt dat hij ze nog aan het zoeken is… duurt wel ff voor dat die weer ingedaald zijn…
krijg je als vrouw een 7,3.. is het nog niet goed.
http://imgur.com/SqFM3gr

Verder geen woorden voor over.
@skox: Welkom op AB…
Echte mannen houden van twee dingen mooie autos en mooie vrouwen ,dus wat is er mis met deze dame en haar auto .ik zou in ieder geval geen nee zeggen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).