Nieeeets is sterker dan deze ene Opel Astra

Auteur: , 40 Reacties

Komend weekend pakt Feyenoord voor het eerst sinds 1999 weer eens de landstitel. Als je in stijl naar de Coolsingel wilt afreizen doe je er goed aan deze Opel Astra op de kop te tikken.

Je kan natuurlijk ook in deze Mercedes SLK uitgedost met Ajax logo’s gaan, maar dat lijkt ons een net wat minder goed idee.

Enfin, na de puike prestatie van 040 tegen 020 heeft 010 dankzij het goede doelsaldo voldoende aan twee gelijkspelletjes in de resterende twee wedstrijden om de titel binnen te slepen. Maar, iedereen weet dat ze komende zondag gewoon gaan winnen bij sattelietclub Excselsior en daarmee de schaal binnenslepen. Ervan uitgaande dat de Excelsior-spelers hechten aan hun leven, is een spectaculaire ontknoping als die van vorig jaar ondenkbaar.

De titel voor de Rotterdammers is een mooie opsteker voor Opel. Al enkele jaren wordt de nieuwe landskampioen gesponsord door de Duitse fabrikant. Volgend jaar zal de merknaam overigens verdwijnen van het shirt, want eind 2015 besliste Opel reeds om na het huidige seizoen te stoppen als hoofdsponsor. Ze stoppen dus op het hoogtepunt, vlak voordat Feyenoord gaat schitteren in de Champions League.

Maar, gelukkig hebben we deze Opel Astra met een Feyenoord-livery nog! In 2015 gingen we een blokje om met de nieuwste Astra (rijtest) en kwamen we tot de volgende conclusie over de auto:

“Deze nieuwe Astra is veel beter dan het uitgaande model, maar ook saaier om te zien. Gelukkig voor Opel is de gemiddelde koper in dit segment verliefd op grijs, saai en doorsnee. Wat dat betreft staat niets een succes van de Astra in de weg.”

Wat dat betreft past de Astra dus precies bij het elftal van Feyenoord. OH NO HE DID NOT!

De Astra in kwestie is een één-punt-viertje uit 2015 en heeft nog maar 5.666 kilometers achter de kiezen. Omdat het een Innovation Edition betreft beschikt de hatchback over voldoende moderne snufjes om in contact te blijven met de buitenwereld. dat is bijvoorbeeld handig om je weg uit een stad te vinden die overspoeld is door 100.000-en voetbalsupporters. De vraagprijs bedraagt 22.950 Euro Of je ook kan aftikken met YouTube-views is niet bekend.

Bedankt Arno voor de tip!40 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
@jaapiyo: 1x gelijkspel is voldoende voor de landstitel, niet 2.

Maar laten we vooral niet te voorbarig zijn, niet zo lang geleden glipte de schaal uit handen van Ajax door een gelijkspelletje met graafschap, daar zit je dan met je bestickerde bus. En laten we de tatoeages niet vergeten.. Maar Feyenoord is geen Ajax, dus we pakken m gewoon
@deuxmillecinqcentetcinq: my bad, toch 2x gelijkspel
@deuxmillecinqcentetcinq: Als Feyenoord Ajax was geweest was de club uit Rotterdam een stuk succesvoller geweest in plaats van dat ze er 18 jaar op hebben moeten wachten. Neemt niet weg dat het aanstaande kampioenschap en verdiende kampioenschap is. Alvast gefeliciteerd dus van deze Ajacied.
@viezefreddyw: en dat woont dan binnen 20 minuten van Abe Lenstra. Zo blijf je een import Fries natuurlijk!
@lekbak: Ik als Utrechtenaar ben tevreden met de titel ‘import-Fries’.
Uhh, wat is 040 020 en 010?
@banaan7: en nog belangrijker, kan hij 2 airbussen slepen?
@banaan7: Nederlands dialect voor mensen met een laag IQ
@banaan7: bingo getallen. Als je je kaartje vol hebt krijg je een ferme handruk
HOHO 2 wedstrijden nog te spelen zes punten te verdelen en ze staan er maar 5 voor. dus reken je nog niet rijk zeg ik als die hard feyenoordfan. zondagmiddag na het fluitsignaal weten we meer.
Door Clubs als Feyenoord is er straks geen rechtstreekse champions league plaatsing. Dit jaar keihard aflen om europese punten te pakken, uitgeschakeld worden en dan alle energie hebben voor de landstitel. Volgend jaar 4x verliezen van de 2 topclubs in de poule en mischien 1 gelijkspel tegen de kampioen van Cyprus oid.
@gregorius: aan de ene lant erg jammer, aan de andere kant: Nederlandse clubs hebben eigenlijk helemaal niets te zoeken in de Champions League. Dat is gewoon 3 maten te groot voor clubs als PSV, Ajax en Feyenoord.
@willeme: Eens. De Europa League is al een behoorlijke klus.
@willeme: Zolang wij hier voor spelers buiten de EU nog minimaal 4 ton af moeten tikken en ze bij de Zuider buren gewoon voor 100.000 of meer op de loonlijst mogen staan krijg je ook nooit eerlijke competitie.
Ik denk dat we in Nederland nog veel kunnen winnen op de fitheid van de voetballers. Ze missen vooral vaak erg veel body in duels waardoor we het alleen van het voetbal moeten hebben en niet van het ram en beuk werk.
@willeme: Een land als Portugal bewijst elk jaar maar weer dat het wel mogelijk is. Het land heeft 50% minder inwoners als NL en de gemiddelde persoon verdient de helft. De top 3 clubs (Benfica, Porto, Sporting) weten budgetten van 50% meer bij elkaar te regelen vergeleken met NL en zullen minder verdienen aan kaartverkoop dan de NLse top 3. Toch weten ze daar wel een goede mix van ervaring en top talent neer te zetten en weten ze teams bij elkaar te regelen die hun mannetje houden tegen topteams (europa) en hun werk kan doen tegen de andere 15 kleintjes.
Is het het weer? Het eten? Of is het de instelling van het voetbal.
Anyway, NL moet er alles aan doen om de thuis competitie zo in te richten dat de in Europa spelende teams op Europa kunnen focussen zonder dat ze 3 wedstrijden in 6 dagen moeten spelen of dat PSV, Ajax en Feijenoord rondom die tijd tegen elkaar moeten spelen.
Goed, auto’s.
@gregorius: Want een club als Ajax is goed voor onze internationale rankings. Eerst keer in 20 jaar dat ze weer eens redelijk ver komen.
@marcus: als alle NLse clubs, net zoveel punten als Ajax hadden gehaald afgelopen 5 jaar, hadden de NLse club nu niet in deze problemen gezeten.
Maar gelukkig sturen we nu Vitesse rechtstreeks naar de groepsfase terwijl Ajax en PSV eerst nog een paar voorrondes in Juli moeten overleven.
@gregorius: Ik verwacht eerlijk gezegd niet dat Vitesse het gaat schoppen in het Europees voetbal.
@gregorius: Er is in de lengte van jaren af te dingen op de Europese prestaties van Feyenoord, maar Ajax en PSV zouden in de poule van Feyenoord ook gestrand zijn…
Ga je ermee naar een uitwedstrijd.Wordt je Astra door de tegenpartij in de fik gestoken.
@alfarobert: Nou, dat is dan een win-win toch ? Krijg je een aardig zakcentje uitbetaald om een fatsoenlijke auto te kopen :)
KuDt voetbal
En wat een lelijke tokkie editie is die Astra zeg
Een nieuwe Opel Astra is wel tekenend voor de verwachtingen die ik van Feyenoord heb in Europa.

Op de Autobahn van het Europese voetbal zal je vast met een tandje bijzetten aardig mee kunnen komen om de oostblokkers en wat minder bedeelde zuiderlingen voor te blijven.

Op de linkerbaan zal je echter weinig te zoeken hebben met een dergelijke motorisering, omdat je voorbij wordt geknald door dikke Duitse diesels, vlotte Italiaanse bolides (als ze hun dag hebben), en gepeperde modellen van Spaanse bodem, al dan niet gefinancierd door vreemd geld.
Er zit zelfs een sos-knop in, komt goed van pas voor de door gesnoven kakkerlakken
Ik wil eerst nog wel eens zien of Feyenoord ook daadwerkelijk die 2 gelijkspelletjes weet te behalen. Ik zie het nog zo gebeuren dat de schaal alsnog naar Amsterdam gaat.
@berlinetta: Niet dat ze 18 jaar hebben moeten wachten, niet dat ze heel het jaar bovenaan stonden en niet dat ze vaak met mooie cijfers wonnen maakt dit kampioenschap zo bijzonder, maar door de misplaatste hoop van de neuzen is dit kampioenschap o zo zoet. Vooral het geblaat van de Ajax spelers maakte het zo leuk; “Wij worden kampioen”, “dan en dan staan wij bovenaan”. Tovert elke keer weer een lach op mijn bek, dat terwijl ik maximaal 5-6 potjes per jaar bekijk.
@gekketurbo: Maar wat wil je hiermee nu eigenlijk zeggen?
@berlinetta: Dat lijkt me duidelijk; Ik ben heel erg dankbaar dat er Ajacieden zoals jou zijn! :D
@gekketurbo: Haha ik ben geeneens fan van een voetbalclub, laat staan Ajax. Ik ben verder niet eens geïnteresseerd in Nederlands voetbal. Ik vraag me alleen af of ze niet te vroeg juichen. Verder gun ik het Feyenoord van harte hoor.
@berlinetta: Mea culpa, dan kan je de woorden “zoals jou” schrappen uit mijn voorgaande reactie.
@berlinetta: aangezien ze bij Excelsior volgens mij best goeie contacten hebben met hun stadsgenoten denk ik niet dat die heel erg dwars zullen gaan liggen. Zou me niets verbazen als die lui tijdens de huldiging staan mee te feesten :P
@gulli: Ik zou het niet weten. Ik volg het Nederlandse voetbal eigenlijk niet. Ik vind het alleen opvallend dat Feyenoord er zo zeker van is terwijl ze wel nog wat moeten laten zien.
Opel en Feijenoord. Logische combo.
Ik ben Ajax fan en ondanks dat ik het jammer vind wordt Feyenoord dit seizoen verdient kampioen. Nu hopen dat Ajax de Finale haalt van de Europa league en met een beetje mazzel zelfs wint. Dat zou goed zijn voor het Nederlandse voetbal ook.

Wat betreft die auto, ik denk eigenlijk niet dat die snel gekocht zal worden. Het is misschien aankomend weekend leuk om mee te rijden maar daarna niet meer.
@kilum: rondje Coolsingel en Leidseplein mee doen ;)
Grappig! Feyenoord is eerder kampioen dan Opel winstgevend.

Verder, een volks-auto, een volks-sport en een volks-club natuurlijk. Niets mis mee, maar net als darten, Hollandstalige volksmuziek, overgewicht en andere zaken persoonlijk niet zo aan mij besteed.
@fiestacruizer: jij bent meer van het oud-Hollandse mopperen?
@fiestacruizer:
Zegt de grootste VOLKS(hahaha)wagen fan en “geabonneerd op Opel topics op Autoblog zodat ik daar elke keer weer m`n gal op kan spuwen” fiestacruizer/martinus, toch?
gokje voor deze zondag. excelcior laat feyenoord winnen, onder de afspraak dat feyenoord ze laat winnen bij de volgende wedstrijd voor een titel. daardoor gaat de titel in ieder geval nog naar rotjeknor, en komt ie niet weer in amsterdammertje terecht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).