Novitec neemt de Tesla Model S bij de kladden

Auteur: , 17 Reacties

Tesla Model Schnell

Novitec blijft maar merken aan hun portfolio toevoegen om te verswekkeren verfraaien. Aanvankelijk beperkte de Duitse tuner zich tot Italiaanse producten, maar al enige tijd nemen ze ook Rolls-Royce’s en McLarens te grazen. De uitbreidingsdrang eindigt daar echter niet, want sinds deze zomer kan je ook met je Tesla terecht in Stetten.

Tenminste, als de Tesla in kwestie een Model X (rijtest) was. Voor de Model S die al veel langer op de markt is, hadden ze nog niks in de aanbieding. Misschien was de gedachte dat de Model X wat meer tot de verbeelding spreekt bij mensen die het rijden in een opvallende auto wel zien zitten.

Maar kennelijk gaat de tupperware lekker over de toonbank, want inmiddels heeft de tuner ook een programma klaarliggen voor de Model S. Het recept is min of meer hetzelfde als bij de opgeblazen broer: wielen van Vossen, een dikke sportuitlaat, carbon spoilertjes en een Tieferlegung. De wielen zijn in dit geval 21 duims exemplaren in plaats van 22 duims in het geval van de Model X. Zeg het maar @stfu, is het wat?17 reacties

Wat een lelijke velgen
@dutchoutlaw: edit auto :-)
@3246cm252kw: Ik weet niet … ik vind het op zich wel een mooie auto.
De mooiste tesla model S als je het mij vraagt.
@bmwfreak038: Dat is net zoiets als de mooiste puist.
@robert110: zit ook een kern van waarheid in, maar dan nog moet ik toegeven dat ik dit mooi vind.
Proper
Mwaa…
Doe eens een stilstaand plaatje van de rechterkant, ben benieuwd naar de velgen (links vind ik ze al super!)
De Tesla S is in de basis een prachtige auto en nu ook nog wat te verfraaien, als je dat fraai vindt. Ik zie het wel graag op deze Tesla.
Ik had eigenlijk een non-functionele agressieve diffusor verwacht (naar goed dikke tjoeníng gebruik). Maar dit lijkt bijna als het origineel alleen dan in koolstofvezel uitgevoerd.
Als ik een Tesla had, dan bouwde ik mij er 4 dikke uitlaat pijpen achter in de bumper
Ziet er erg goed uit, dikke velgen ook
Dit ziet er echt niet uit.
Iedere keer als ik de tesla S zie valt me op hoe veroudert de achterkant eruit zietx

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).