Officieel: Novitec McLaren 570S Spider is een beest

Auteur: , 9 Reacties

Dit pretpakket maakt de 570S Spider een stukje lekkerder.

Bij Novitec weten ze altijd wel wat lekkers te maken van een supercar, zonder extreem te overdrijven. Dat is ook het geval bij de McLaren 570S Spider. Vanaf heden heeft de tuner een pakket voor deze cabrio in het gamma.

De tuner voorziet de McLaren van wat carbon frutsels ter optimalisatie van de aerodynamica. Meest opvallende is de aangebrachte vaste spoiler. Daarnaast rolt de 570S op nieuwe lichtmetalen. Ze meten 20-inch voor en 21-inch achter. Het design spreekt me aan, al is 19-inch meer dan voldoende wat mij betreft. Tevens is de supercar 30 mm verlaagd.

Het echte feest speelt zich af onder de kap. De 3.8 liter grote twinturbo V8 is aangepakt middels een Novitec N-Tronic module. Normaal gesproken levert de Spider 570 pk en 600 Nm koppel. Novitec tilt het vermogen naar een keurige 646 pk en 692 Nm koppel. 0-100 is voortaan in drie seconden gedaan (-0,2 seconden) en de top ligt op 335 km/u (+7 km/u).9 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Beide velgen een maatje kleiner zal hem inderdaad goed doen. De velgen voor komen er door deze maat nog eens stuk minder goed uit.
Eigenlijk dus een 650S in een 570 jasje.
Staat hem prima die grote wielen. Mooie upgrades zo.
Ik zou alleen de tuning en het uitlaatsysteem kiezen, rest mogen ze houden.
@tvklarenbosch: helemaal mee eens. Ik stoor mij altijd aan die ‘apart’ gevormde eindstukken van de 570. Gewoon rond – zoals op dit exemplaar – staat veel beter.

Verder heeft de 570 eigenlijk niets nodig. Net zoals de 540 en de 720 dat ook niet nodig hebben. Wat dat betreft is McLaren erg lekker bezig momenteel.
Keurig!
Mwah, doet me niet zo veel dat McLaren… tis allemaal wat ‘klinisch’…
Velgen zijn prima maar zou er een bredere band op doen, misschien dat deze dan aanloopt.
alleen de motor tuning plus de bodykit is voldoende en die velgen plus de onderstel verlaging maken het gelijk weer een ASO mobiel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).