Opa Frans Verstappen trekt aangifte tegen Jos weer in

Auteur: , 55 Reacties

Geen zin in dergelijk nieuws? Simpel, niet klikken.

Opa Frans Verstappen trekt aangifte tegen Jos weer in

Goed om je te zien! Collega @Dizono startte vanochtend rustig zijn ontzettend hippe laptop op en mocht zijn werkdag meteen aanvangen met een knallertje. Jos Verstappen zou zijn vader Frans (de opa van Max dus) hebben mishandeld nadat de jongste Verstappentelg een vijfde plaats behaalde tijdens de GP van Hongarije.

Kennelijk waren de Verstappentjes in tegenstelling tot de rest van F1-kijkend Nederland niet in slaap gevallen, want er heeft iets plaatsgevonden in Montfort. Wat dat precies is? Er zijn een paar mensen die het weten en zij hebben besloten de lippen op elkaar te houden. Het incident wordt binnenskamers afgehandeld en daar zult u het mee moeten doen.

Da’s trouwens niet helemaal waar. Opa Frans is naar eigen zeggen van zijn stoel gevallen en dat bracht zijn verwondingen teweeg. Waarom de ook aanwezige broer van Jos dan de politie belde en waarom Frans aangifte van geweldpleging deed toen de politie arriveerde? Wellicht om de stoel in kwestie achter de tralies te krijgen, al lijkt zelfs ons dat een beetje een sterk verhaal.

Bovenstaand verhaal is trouwens van de Limburgse zender L1, waar Frans zijn verhaal deed. Overigens kan de officier van justitie nog besluiten om een onderzoek in te stellen. We hopen in elk geval dat Max verder geen last heeft van het incident zodat hij zondag aanstaande zo fris als een hoentje aan de start verschijnt op het circuit van Hockenheim.55 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
Ik heb altijd zin in dit soort verhalen. Daarom klik ik dus wel!
@nicolasr: Same here!!
@willeme: alles willen we weten, meet max. Smullen! Zeker met oog op zondag, nu al zin de kwalificatie en zondag RACE
Laten we hopen dat dit gezeik op Max’ rijden en zijn imago geen invloed heeft. Kansloos, man man man.
Bullshit krant die telegraaf. Iemand het interview op 538 gehoord? Opa Verstappen was zelf piswoest op de telegraaf. Iets met een mug een olifant en een vaatje zout.
@mike0709: Ja zojuist gezien op Facebook. En de emotie in die woestheid van opa Frans kan zelfs de beste acteur niet nadoen! Dat er iets is voorgevallen geloof ik wel, maar dat de Telegraaf smerig van een ‘discussie met een ligt duwtje’ een ‘volledig bond en blauw in elk geslagen’ item heeft gemaakt geloof ik ook voor 100% zeker!
1 ding is voor mij wel duidelijk… er loopt ergens een vies goor persoon rond die er goed geld voor gekregen heeft!!
via iPhone app
@venividivici: Moest al lachen over de ‘centimeters grote wonde’ niet….Vast een schaafplek.
Die Limburgse Lafbek kiest ze ook wel uit he: vrouwen of bejaarden. Vraag me af wanneer Max zal vertellen over de keren in zn jeugd dat zn vader hem keiharde klappen gaf. Jos ”no pain, no gain’ Verstappen.
@gash: wat is jou probleem,heeft hij jou ook wel eens geslagen dan!
Ben blij dat jij dan wel zo liefdevol ben voor je omgeving.
@hansjeworst:

Dont shoot the messenger vriend….
@gash: idd gewoon de waarheid en verder niets , maar dat kunnen de Verstappen Fanboys hier niet verdragen, frusto joske heeft heel erg losse handjes,net als zijn vader dat vroeger idd ook had.

Leukste is nog dat de politie niet zomaar langs is gekomen en ook nog een gewond persoon aantreffen.
@hansjeworst: Niet reageren op een internet Troll! Die plaatsen expres tegendraadse comments om hun eigen honger naar aandacht lachend te stillen…
@VeniVidiVici:

Wat je zegt heeft totaal geen betrekking op mijn commentaar makker. Eigenlijk zou Autoblog nu een poll voor alle die-hard Jos-fans moeten plaatsen:

Hoeveel keer mag een Nederlandse oud F1-coureur op z’n retour, ongestraft mensen beuken?

A. Onbeperkt
B. Onbeperkt mits er geen lastige getuigen zijn.
C. Limburgse kruimel kersenvlaai
@gash: botsauto’s onbeperkt. Naast de baan moet 1x toch maximaal zijn, anders is het geen opvoeding meer te noemen.
Opvoeding begint met gezag, en dat krijg je soms maar op 1 manier: straffen. Maar een man van 60 of 70 proberen op te voeden heeft weinig nut imho.
En een goede opvoeder heeft aan een of twee keer een pak slaag ook voldoende…
@gash: Ken jij Dumpert en geen stijl?, moet je eens een kijkje nemen, allemaal gelijkgestemde van een voor jou wel bekend niveautje.
@toniominestrone:

Ach, zolang niemand zich maar tot het niveau van die Beukende Branieschopper verlaagt…
@gash: Helaas voor ons zit jij onder dat niveau. Je hebt er niet direct mee te maken, kent de feiten niet maar hebt wel een (hard) oordeel. Het soort figuren die zonder nadenken achter “de nieuwe grote leider” aan rennen, het soort dat mensen in elkaar rost (met een groepje want 1op 1 vinden ze eng) als er een vage beschuldiging wordt geuit. Die ramen volschilderen met teksten omdat iemand beweert dat iemand aan een vrouw of kind heeft gezeten zonder enig bewijs…

Eng volk, enger dan iemand die kennelijk wat problemen heeft met zelfbeheersing.
@gash: hahaha genieten
@wildbeest: ja echt he, het eerste topic over dit onderwerp was ook al zo’n feest met @gash. Ik hou er wel van.
Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te zien dat hier een kern van waarheid in zit.
@yipikaye: Maar wel een ongemanierde roddeltante om dit te publiceren. Ik neem aan dat de familie verstappen sterk genoeg is om wat er ook speelt intern op te lossen.

Het blijft bijzonder dat de politie de telegraaf (en andere media) informeert over zo’n type aangifte. Zowel de aangever, als de aangegeven persoon hebben recht op een privéleven.
@martinus: het initiatief bij een aangifte gaat toch van het slachtoffer uit. Ook kan het in het maatschappelijk belang zijn het publiek te informeren als een dader van een geweldsdelict in de recidive gaat.
Maar feit is dat er aangifte is gedaan en dat die is ingetrokken. De Telegraaf heeft de aangifte en het nieuws wat er was gecombineerd tot een artikel waarbij ze, of in ieder geval suggereren, contact hebben gehad met opa Frans.
Ofwel er klopt wel iets, maar niet noodzakelijkerwijs alles, van het artikel.
@remcott: een verslaggever van de Telegraaf was bij toeval in de ijssalon van Senior….

Toeval + Telegraaf = geen garantie voor een kern van waarheid. Dit is niveautje Privé en Weekend.
@awesome: het staat opa Frans vrij om een aangifte wegens smaad/laster te doen. Zolang hij dat niet doet en alleen wat schreeuwt bij 538 heeft hij de schijn tegen.
Feit is dat er aangifte is gedaan en zolang die aangifte door hem tegen de Telegraaf niet is gedaan blijf ik denken dat er een grond van waarheid in het originele bericht zit.

Denk eerder dat ze nu vanuit het management van Jos de schade proberen te beperken.
@remcott: hmm ik ben niet duidelijk: er is aangifte van mishandeling gedaan en later blijkbaar ingetrokken.
In het artikel citeerde de Telegraaf opa Frans.
Als dat niet juist is gedaan kan hij aangifte doen wegens smaad/laster.
Zolang hij dat niet doet en alleen wat schreeuwt bij Radio538 heeft hij wat mij betreft de schijn tegen.

Daardoor denk ik dat hij dit heeft gezegd. Maar later bedacht dat het niet handig was om de vuile was buiten te hangen. En dan gaat schreeuwen over vuile honden en daarmee het niveau van de Telegraaf voorbij gaat.
@awesome: onzin politie doet daar niet aan mee, hier is overduidelijk iets gebeurt.
De fam. Verstappen heeft wat mij betreft recht op een privéleven.
Met eerdere veroordelingen op zijn naam, zal elk weldenkend mens snappen dat familie Verstappen Mr. Tough Love angstvallig het hand boven het hoofd houdt. Het zou daarom heel verstandig zijn wanneer Ons Joske snel het boetekleed aantrekt en voor camera, prime-time, toegeeft een agressieprobleem te hebben. Z’n vader ook voor de camera, bloemetje erbij en natuurlijk dikke boehoehoe-krokodillentranen. En daarbij natuurlijk gelijk de belofte van Koning Grindbak om in therapie te gaan. Alleen zo is de schade die deze Malle Maniak wederom heeft aangericht nog een beetje in te dammen.
@gash: prima reactie, ik mis alleen nog Natasja Froger en John Williams in je verhaal.
@MauritsH:

Klopt, maar als ik Natasja was bleef ik ver van hem uit de buurt, John daarentegen kan hem wel aan……
@MauritsH: of het familie diner
@patrick: en dan aankomen met een formule 1 auto schaal 1:43 als cadeautje/hint?
@gash: Denk je nu werkelijk dat het Jos enigszins interesseert hoe jij of wie dan ook er tegenaan kijkt? Laat staan dat ie zich publiekelijk gaat verantwoorden. De man is multi miljonair en is volkomen onafhankelijk. Jij maakt je er hier meer druk om het hele voorval dan hijzelf
@gash: alleen omdat hij Verstappen heet zou hij publiekelijk een agressieprobleem moeten toegeven? Er zijn zo veel agressieve mensen in Nederland, moeten die dan ook allemaal Prime-Time op TV? Houd toch op man, zielig gedoe
Het probleem met de Telegraaf is dat ze een geloofwaardigheid van 0 hebben.
Alles is clickbait, want het hele verhaal lees je pas achter de betaalmuur. Beetje aandikken zoals we gewend zijn en het aantal premium-abonnementen stijgt weer lekker.

Er zal vast iets gebeurd zijn, maar of het dat was dat de Telegraaf schrijft trek ik in twijfel tot het tegendeel bewezen is.
Zet ze lekker samen in een grindbak… 100 cameras ff matten en Jos verstappen wint !
In Limburg zeggen ze niet voor niets:

“Zoals ut Joske thoes tikt, tikt ut nergens”
Eigenlijk heeft die broer gewoon de hele familie gepranked.

Past wel bij zijn leeftijd.
De oom van Max is, geloof ik, iets jonger als Max zelf.
Saillant detail: de broer van Jos Verstappen is zo oud als Max.
@Jochempie: Mijn punt is dat iemand van 18 misschien eerder de politie belt dan iemand van 44, is toch wat eerder onder de indruk.
@Jochempie: ik denk juist andersom, iemand van 18 is gemakkelijker te intimideren om niet de politie te bellen dan iemand van 44.
@mashell: Kennelijk is dat niet gebeurd..
Triest figuur als het echt waar is dat hij z’n pa heeft aangeraakt. Valt me hier eerlijk gezegd een beetje tegen dat vrijwel niemand hier zegt dat hij met z’n poten van een ander moet afblijven. Mocht het om een auto gaan dan schreeuwen de meesten moord en brand. Het geeft toch enigzins te denken dat die ouwe aangifte heeft gedaan.
Net een interview met Opa gezien. Die man komt ook wel agressief / explosief over. Niet echt wat je verwacht bij een Opa.
Boks ouwe!
Paar Red Bull teveel op en daar ga je hae..
Doe mij maar een bericht dat max eens lekker de bloemetjes heeft buitengezet. Paar chicks erbij.. Leven man. Die gaat zich helemaal knallen.
Nu zegt opa dat jos hem van zijn stoel heeft gedouwd en dat er daarom bloed op de muren zit. Opa heeft best een grote bakkes, maar jos moet hem hiervoor toch niet gaan mishandelen. Vrouwen, opa’s, ik vind het niet chic.
Denk dat opa zijn aanklacht in belang van max heeft in getrokken( en het feit dat zijn zaaltje zondag weer vol betalende fan s zit ). Maar feit blijft dat Jos de schijn enorm tegen heeft gezien zijn verleden . Je kunt je natuurlijk afvragen of het afstand nemen van Max qua begeleiding misschien ook niet helemaal zijn eigen keuze is geweest . Of dat bij tr ook wat is voorgevallen.
@vespinie: De Telegraaf heeft de schijn ook enorm tegen gezien hun verleden…
Er zal best een heftige ruzie zijn geweest. Beetje jammer Jos… Was je net een volksheld geworden met je productie en nu dit. En opa moeten ze mediatraining geven.
@clarkson: valt wel mee… opeens wil SBS6 overstappen om een real life soap van de verstappes te maken.. dat zal vast goed betalen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).