Opel deelt gratis onderbroeken uit in Denemarken

Auteur: , 26 Reacties

Niks hippe boxers, maar gewoon de doodsaaie, maar heerlijk comfortabele onderbroeken die hier zijn afgebeeld.

Opel-onderbroeken

Een nieuwe Deense reclamespot begint met wat close-ups van mannenkruizen waarbij de geslachtsdelen overduidelijk te lijden hebben onder de strakke broeken van hun baasjes. Volgens de voice-over leidt de krapte tot een daling van het testosteronlevel en daarmee ook de sexdrive van de Deense man. Ter compensatie zouden sommigen zelfs de fout maken een sportwagen te kopen om de potentie op te krikken.

Denen houden volgens de advertentie niet van stationwagens, maar Opel komt nu met een oplossing. Ze delen gratis onderbroeken uit onder de bevolking. Niet van die strakke exemplaren, maar een échte, ouderwetse onderbroek met volop ruimte voor de jonge heer. Om de mannelijkheid van de Denen een beetje op te krikken, aldus Opel.

De achterliggende reden is natuurlijk dat al die bewegingsvrijheid voor je piemel je geen reden meer geeft om een penisverlengend voertuig te kopen en dat je dus rustig in een Opel Astra Sports Tourer kunt stappen. Het besturen van een stationwagen is volgens Opel zelfs een teken dat je mans genoeg bent om een volwassen en comfortabele auto te kiezen. Juist…

Bekijk de video HIER op autojunk en vergeet vooral niet de ondertiteling aan te zetten. De speciale Ride Comfortable-website van Opel, met heel veel foto’s van mannen in onderbroeken, check je hier.26 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
De onderbroeken zien er mooier en degelijker uit dan de meeste auto’s die opel verkoopt.
@martinus: Leuk weetje, de vrouwen van Opelrijders zijn ook het snelst rijp voor de sloop. Vond in de krochten van het wereldwijde web een onderzoek naar het aantal uur dat vrouwen van de verschillende automerken meegaan:

https://files2.fd.nl/infographics/NIB-volvo.png

De vrouw van de gemiddelde Opelrijder is met 298.000 uur, ofwel 34,2 jaar, het snelst afgeschreven. Het grote gereedschap van de Opelrijder eist kennelijk zijn tol…
Sei einem Bikkel…

Kaufen Sie einen Opel und bekommen Sie einem großen Snickel…
Denen zijn idd nogal zaadstengels ..
Balkenende zou daar nog een soort van stoere vent zijn ..
@lincoln: volgens mij zijn het gewoon reserve Hollanders
@jbkleyn: Hollanders, zijn dat die reserve-belgen?
@bartteeuwen: je mag ze hebben, de rest van de nederlanders wil ze niet ;-)
@autogedrocht: haha, je vergeet dat ik geen belg ben. Voor de rest heb je gelijk.
“Duitsers maken geen grappen.”
Opels zijn al zaaddodend genoeg hoor…
Comfortabel?
Ze laten je in ieder geval niet in je hempje staan.
Eén keer met je Opel hard de bocht door en de witte box is… eh… nou ja, laat maar.
En wat nou als ik een Karl of Meriva wilt kopen? Krijg ik dan een proefverpakking Tena Lady?
Ik vind het wel een goede en geinige reclame. Niets meer, niets minder. Lekker dan die Duitse humor die we hier voorgeschoteld krijgen.
@phaeton: Duitse humor? Het uitoefenen van een overtuiging dat Duitsers geen grappen maken is dus de grap… Wat een paradox hiero.
@mercedesclk350: Dat snap ik, juist dat is dus niet grappig. Ik heb er althans geen glimlach om gelaten.
Waarom noemen ze ‘m dan toch ‘sports tourer’, toch een verwoede poging moderne mannen zonder aufmerksamkeit (of opmerkzaamheid voor de wél grappen makende Ollanders) voor het feit dat het sportiefste aan deze auto de sportvelgen zijn, die liever iets “aantrekkelijks” aantrekken voor hun partner aan te trekken over te halen tot het kopen van deze auto?

Mijn vriendin houdt trouwens van slobberboxers, een voorrecht voor iedere man! Ik hoef daarom ook geen Opel te rijden, maar kan prima af met een Alfa.
@noudjuh: Toch een paar ijskoude biertjes te veel na m’n werk, excuus voor de prachtig lange volzin, met enigzins aparte opbouw…
#vergezocht
Een penis verlengd voertuig? Zeer benieuwd hoe dat er uit ziet.
Wir leben Unterhose
Als het nu voor een dik OPC model was ofzo.. Bestaat die afdeling nog wel bij Opel? Gewoon een reïncarnatie van de Manta uitbrengen, jonguh!
Om deze reden rijd ik dus Smart?
Zelf dit dragen, en dan van je vriendin een spannend setje verwachten. Dom…..
Eerst roepen dat ze geen grappen maken en nu een reclame met onderbroekenlol maken….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).