Pagani opent haar deuren op Google Streetview

Auteur: , 9 Reacties

De Italiaanse autobouwer Pagani is voortaan digitaal te bezoeken.

Neemt u plaats meneer

Pagani, bouwer van alles porno op automobiel gebied. Het is een klein bedrijfje gevestigd in Castelfranco Emillia, een dorpje met ongeveer 27.500 inwoners precies halverwege Modena en Bologna. De autofabrikant die we onder meer kennen van de Zonda en Huayra heeft nu haar deuren opengesteld voor u, de digitale reiziger. Via Google Streetview kan je binnen kijken in de hoofdvestiging van het merk.

In en rond het pand zie je naast de eerder genoemde voitures onder meer ingelijste designschetsten, oude evenementposters, een oude benzinepomp, het Pagani Sound System en een oude racer van meneer Pagani. Ook de reflectie van de Streetviewcamera is te vinden in een spiegelwand trouwens. Je kan zelfs even in de Cinque Roadster op de oprit of de Huayra in de showroom plaatsnemen als je zin hebt, gewoon om even te doen alsof je er één gaat kopen. Aansluitend kan je een virtuele proefrit maken natuurlijk. Check het HIER!

Met dank aan Rice09 voor de tip!9 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Best vet gedaan, vooral die interior 360s.
Wat een na’aaperts, lamborghini of ferrari was r mee begonnen en binnenkort kunnen we zien hoe tata haar bouwpakketten in elkaar zet… Niks mis mee trouwens
Emilia schrijf je met één l
Komende zomer iets zuidelijker in italie op vakantie, toch even proberen een tussenstop te maken. Iemand een idee hoe je daar binnenkomt (ook de fabriek)?
@560pkferrari: naar de site en dan een mailtje sturen voor een tour met gewenste datum
@560pkferrari: http://www.pagani.com/contacts/pagani_factory_tours/default.aspx
@treser: Bedankt!
@560pkferrari: http://www.motorstars.org/

Ik heb het met hun gedaan! Kost wat, maar op dezelfde dag brengen ze je naar de Lambo fabriek met tour, museum en een tour in het ferrari museum! Amateuristische site, maar zwaar de moeite en heel erg leuke dag!!!
@560pkferrari: De link welke treser stuurt is de oude link, Pagani heeft nu een speciaal formulier op hun website staan op http://www.pagani.com/en/contacts/pagani_factory_tours/ext/filodirettoev/factory_tour.aspx.

Als je deze invult heb je vaak binnen 1 tot 2 werkdagen antwoord van ze of het mogelijk is om op die dag en tijdstip de fabriek te bezoeken. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op dat moment krijg je of alleen de oude locatie te zien, of alleen de nieuwe Huayra productielocatie of beide. Ik had het geluk om beide locaties te mogen bezoeken tijdens mijn tour, vooral de nieuwe Huayra productie locatie even verderop het industrieterrein is een genot voor iedere autoliefhebber. Foto’s nemen is helaas niet toegestaan ivm privacy van de klanten en hun auto’s. In de showroom zelf en buiten mag je wel foto’s nemen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).