Peugeot 108 Tattoo, voor de fans van plakplaatjes

Auteur: , 6 Reacties

Het lijkt wel alsof iedereen tegenwoordig met inkt op zijn/haar lijf rondloopt. Peugeot speelt handig in op deze grote doelgroep door zijn 108 van tats te voorzien.

Peugeot 108 Tattoo

Vooralsnog mag je de 108 Tattoo in hetzelfde rijtje als de C1 Swiss & Me scharen: een alternatieve uitvoering van een zojuist gelanceerd model met het label ‘concept’. Gezien de sterke drang van de autoindustrie naar het personaliseren van met name je hippe stadsautootje lijkt het ons echter niet ondenkbaar dat Peugeot na verloop van tijd allerlei stickervellen voor zijn 108 in de verkoop doet.

Wat precies de bedoeling is van die gekke klomp op het voorwiel weten wij ook niet. Nieuwbakken pensionado Theo Janssen heeft al aangegeven geïnteresseerd te zijn.
6 reacties

Ik krijg hier een beetje een Opel Adam gevoel bij. Alsof een paar kalende mannen hun creativiteit flink los laten op een auto, en na het plakken van wat stikkers elkaar een high-five geven, een stapje achteruit doen en zeggen; “Ja, dit is vetcool”
@motoragent: inderdaad, beetje de oudere die de jongeren proberen te begrijpen..

Als ze het dan toch tattoo hadden willen noemen had dan een (bekende) tattoo artist zover gekregen om er art voor te ontwerpen niet deze halfbakken leeuw en wat vakjes
@darkpluisje: een Schiffmacher edition klinkt niet verkeerd!

Ot: tattoo’s zijn voor altijd, plakplaatjes voor kleuters.
Tattoo’s zijn voor Tokkies
@sanderm3: zo, jij durft.
@rikus:
Maakt toch niet uit? Das Hip tegenwoordig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).