Politie Kampen vindt manier om Touran sneller te maken

Auteur: , 20 Reacties

Het idee schoot ze te binnen na het bekijken van de Formule 1.

Kampen

Boeven in de omgeving van Overijssel kunnen wel inpakken. De slachterij politie van Kampen heeft namelijk een nieuw wapen ontwikkeld dat ze in kunnen zetten in de strijd met het dievengilde. De inspiratie hiervoor kwam opborrelen tijdens het bekijken van de Formule 1 races van dit jaar. De dienstkloppers hebben vooral goed gekeken naar de T-wing van het Mercedes-team, zo blijkt uit een berichtje op Facebook.

“Na het kijken van de F1 hebben met dank aan Mercedes-AMG Petronas Motorsport eindelijk een manier gevonden om onze politieauto sneller te maken. 😂lol ^jl”

popo-Touran

De ludieke actie kan op veel bijval rekenen van toevallige passanten, doch enige zuurpruimen hebben ook direct wat te mauwen over het aerodynamische hoogstandje. Wat als ‘ie eraf valt net als bij de W08! Er had wel een kind kunnen oversteken! Daarbij deelt de politie nog wel eens boetes uit aan petjes die een zelfgemaakte taartschep achterop hun Nissan 200NX zetten.

Enfin, wij vinden het wel een geslaagd gebbetje. Jouw eigen recensie van deze grap kan je achterlaten, in de comments.20 reacties

Ik vind de (social media) campagne die de politie de afgelopen jaren heeft ingezet om de politie een sympathieker karakter te geven erg geslaagd. Nu heb ik nooit de behoefte gevoeld om mij van de politie af te zetten, toch vind ik het leuk om zo nu en dan bevestigd te krijgen dat ook daar gewoon mensen zitten die lol hebben op de werkvloer.
@piebepost: Exact! En niet alleen dat. Ook de filmpjes waarin wij ze aan het werk kunnen zien kunnen op mijn sympathie rekenen. Ik vind het beroep van hulpverleners onderschat. Naar mijn mening ontvangen Nederlandse hulpverleners te weinig waardering voor hun werk.
@viezefreddyw: Couldn’t agree more.
@viezefreddyw: Amen to that.
@piebepost: Zeker waar. Maar ik volg nu een tijdje Politie Eindhoven op Facebook en die plaatsen regelmatig zulke slecht getypte blogs in “Jip en Janneke taal” niveau groep 3, dat het bijna beschamend is. Een stagiair media/marketing of zo zou daar geen kwaad kunnen…
@piebepost: benieuwd hoe een Facebook pagina eruit zou zien als ie van de flits agentjes afkomt…
@piebepost:
ik ook.
ik zit eigenlijk te wachten tot ze je koffie bij een prent aanbieden of iets ander, zoals in de Crazy horse saloon in Parijs.
“u reed meer dan twintig kilometer te hard, ik heb toevallig Wanda en Romy bij me, u hebt bij deze overtreding recht op een kleine tieten fröbel van één van de dames, Romy ? of toch liever de wat vollere Wanda ? ”
Als ik 15 kilometer meer mag schrijven kunt u over beide charmante dames beschikken…..
U begrijpt wel dat we u die prent moeten geven van Ome Koos hé.
En er komt nog negen euries aan administratie kosten bij…………….

Nee, helemaal super dat “charme offensief ” kuch kuch kuch.
@piebepost: jammer dat er niet bij staat of dit een grapje is met een stilstaand voertuig of dat ze er ook daadwerkelijk mee rijden. Als het laatste het geval is kan ik het niet waarderen, immers, elk voertuig dient aan het gestelde in de wet te doen gevolgd met een type goedkeuring.
Lollig geintje. En het ziet er net zo lullig uit als op de W08.
Heb ook respect voor de politie, als je kijkt wat hoe weinig ze verdienen en wat voor werk er tegenover staat ,onregelmatige werktijden , ongevallen met zwaar letsel, etc , mij niet gezien i.i.g.
@monsieurleloure: men is niet verplicht om voor weinig bij de politie te werken. Er zijn genoeg andere beroepen met een (mogelijk) beter salaris.

Uiteraard waardeer ik wel hun inzet dat wat dat nodig is!
@monsieurleloure: tja. In sommige beroepen werken mensen die het vooral doen voor de maatschappelijke bijdrage (politie, zorg etc). In andere beroepen heb je vooral mensen die het doen voor het geld, vaak managers genoemd.
Die managers categorie streeft er naar om de baas te zijn. Als ze dan de baas zijn van de mensen die het doen voor de maatschappelijke bijdrage dan zie dat de die maatschappelijke bijdrage mensen weinig verdienen en de managers juist juist buitensporig veel.
In de zorg wordt weinig verdiend, behalve als je directeur bent. Bij de politie ook, behalve als je korpschef bent.
Dit zie ik de Belgische politie niet ongestraft doen. Polemiek en debatten tot in het parlement zouden volgen…maar ja als ik de dansende agent zag op Koninginnedag en dit nu, kan ik de Nederlandse politie enkel maar feliciteren.
Daar kunnen die zure machtsbeluste flikken van bij ons nog iets van opsteken!
@chrisvis:
Curieus, enige land ter wereld waar ik me tot drie keer toe – door me gewoon beleefd en formeel op te stellen – GEEN bekeuring heb gekregen, noch een grote smoel heb gekregen, maar een eerlijke sympathieke behandeling.
Nou ontken ik een overtreding nooit. Noch dat ik me er onderuit probeer te kletsen.
Echt niet,
En eentje was zelfs motoragent en dat zijn de errugste !
Zou het komen omdat ik me niet als den ‘olllander opstel ?
@desjonnies: ik zou net denken dat een ‘hollander’ iets meer krediet krijgt bij ons door net de joviale uit te hangen…dan zal het echt wel aan mij liggen ;-)
Lol en dat in kampen of all places😂😂#woonplaats
het zou eens tijd worden dat ze die politie wagens opfleuren met een schroefsetje en dikke wielen en/of een subtiel vleugeltje😂
Geen dijenkletser, maar geen probleem verder.
Heeft één van bovenstaande popo-positivo’s de afgelopen jaren nog wel eens aangifte moeten doen bij deze socialmediajunkies en wat was uiteindelijk het resultaat……?
UITSTEKENDE DELEN!!11!!1!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).