Politie knalt man neer na wilde achtervolging in 010

Auteur: , 37 Reacties

Pieuw-pieuw!

five-oh

Het blauw op straat heeft zaterdagavond een man in Rotterdam een loodinjectie gegeven. Het sujet werd beschoten na een wilde achtervolging door de stad en is met een schotwond aan zijn arm naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt de politie. De andere inzittende van de auto sloeg op de vlucht.

Een platte pet herkende de auto waar de twee mannen in zaten van een eerder akkefietje met een vuurwapen. De criminelen gingen er op hoge snelheid vandoor, maar reden zich klem. De agent wilde de mannen vervolgens aanhouden en daarbij is een schot gelost.

Desalniettemin wist het tweetal alsnog weg te komen. Op de parkeerplaats van een honkbalvereniging aan de Abraham van Stolkweg, kozen ze ervoor om te voet verder te rennen. Geen goede beslissing voor de gewonde man, want de politie kon hem snel bij de kladden grijpen. De andere snodaard wist weg te komen. Naar hem werd gezocht door onder andere een helikopter met warmtebeelden, maar er is geen bericht gekomen dat hij ook is aangehouden.

In de auto van de kansenparels zijn een vuurwapen en drugs gevonden.37 reacties

Goed werk en goed opgetreden!
Goed gehandeld!
Volgende keer de knieschijven kapot schieten en eerst antwoord krijgen wie bij hem in zat en dan pas ziekenauto bellen. Vervolgens deze mensen voor zien van een zender en laat ze maar werken. Deze lui kosten ons weer hoop geld. Laat ze maar wat doen voor de onkosten.
@gerjan:

Gezellig joh, laat zo’n blauwbloes die te dom was om een echte job te krijgen even voor rechter en executeur spellen ineens.
@Hupke: aan jouw spelling te zien ben jij ook niet al te slim.
@hplh: Het maken van spelfouten heeft niet zo heel veel met intelligentie te maken hoor. De wereld telt heel wat geniën met dyslexie.
@potver7: Valt mij wel op na 10 jaar moderator te zijn op een forum dat die genieën met dyslectie leven dat maar zelden laten merken.. Vooral de wat minder slimmeren laten graag zien dat ze wat tekort komen helaas..
@silenro ik heb zon hekel aan mensen met dislexie ! Wat is het bestaansrecht van deze homo sapiens
@gerjan: ik mag jou wel
@gerjan: Judge Dredd invoeren.
@gerjan: en wie mag dan voor zijn werklooshijd opdraaien? omdat hij ongeschikt word verklaart voor werk ..
@bmwm6f12: zoals altijd met zulke lui… de maatschappij draagt de kosten. werklooshIJd ….. Ei…
@daveb: oe we hebben hier een soellings nazi… ga alsjeblieft het onderwijs in, het is een blog geen soellings nazi contest. zuurpruim
@bmwm6f12: wil je een tissue? Merk dat je nogal slecht een correctie kunt verwerken.
@daveb: ik heb mij zelf niet horen vragen, of iemand even kan controleren of mijn spelling wel klopt of niet. daar kom ik hier niet voor, ik kom hier om auto’s te bekijken en een leuke mening achter te laten. en zuurpruimen net als jij verzieken het voor iedereen. en als ik jouw antwoord moest geloven dan zou 99% van Nederland dom moeten zijn, niemand hier in Nederland kent de regels helemaal perfect. ik wed dat jij ze ook hebt (fouten in je spelling) je red er echt geen levens mee.
@bmwm6f12: Hahaha, gast. Ik ga niet lopen miepen om een d of t of een verkeerde naamval. Kan mij dat schelen maar werklooshijd? Sorry, maar daar springen bij mij de tranen van in de ogen. Zuurpruim ben ik niet… aanname. Verpesten voor de rest hier, jouw mening. 99% van de NLD’ers dom… nooit gezegd, ook aanname. Bedankt voor een blik in je tere ziel.
De volgende keer in zijn hoofd aub.
@hplh: het is niet de US hier, en dat moeten we ook niet willen. Gewoon goed gehandeld.
Welke auto gebruikten ze bij de aktie?
@mars: Auto? Noem het maar gerust een dikke vette gangstersbak!

Waren geen kleine jongens, met hun Golfje met wieldoppen…

http://nos.nl/artikel/2134246-politie-rotterdam-schiet-verdachte-man-neer-zoektocht-naar-tweede.html
@mars: 1 met kromme remschijven
Goed werk!

Maar ik zit nog even te denken zo met een half hoofd op de zondag ochtend.
Kunnen deze boefjes geen financiële bijdrage doen aan de staatskas? Want hiermee komt er geen geld in de staatskas en met flitsen wel.

En als we het dan over de veiligheid hebben van de Nederlanders, denk ik dat we hier mee grotere stappen zetten dan de forensen te flitsen met 10+.

(Ik weet het zinsopbouw is op zondagochtend een beetje een drama)
@dedokter: dit kost geld. Veel geld. Want: onderzoek of terecht geschoten, behandeling (verzekeringskwestie) etc. Om nog maar niet over de kosten van de kogels te spreken die zijn gemist.
@peug206: kogel is maar een paar euro. Hoef je niet wakker van te liggen. Lang leve de massaproductie.
@dedokter: ze doen een negatieve bijdrage…
“kozen ze ervoor om te voet verder te rennen.”

Zijn er ook andere manieren om te rennen dan?
@MrSkyline: met van die blades, als je een onderbeen mist bijvoorbeeld. Gaat nog rap ook haha
@MrSkyline: wiel”rennen” ?
@MrSkyline: Je hebt tegenwoordig ook van die springveren waar je mee kunt rennen. Zag ze laatst bij de Paralympics voorbij komen. En technisch gezien hebben die mensen geen voeten, dus ja het kan.
@MrSkyline: te paard? Te geit
@mrskyline: Wielrennen?
Dus je kunt iemand neerschieten zonder hem te doden? *stuurt memo naar Amerika*
@rickvanbuuren: Straks zeggen ze ook nog dat je een schot iemand kan stoppen. Gekkies hier in Nederland.
Leuk verhaal maar…..
platte petten hebben ze al lang niet meer haha
shoot first…ask questions later…

That’s how I like it !
Mooie actie!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).