Porsche 911 Rauh-Welt combo: het dikkere billenwerk

Auteur: , 41 Reacties

I like big butts and I cannot lie...

Wij hebben een zwak voor de extreme Japanse creaties van Rauh Welt Begriff, en met ons minstens twee andere Nederlanders, die de koe bij de horens hebben gevat en hun 911 voor een flink bedrag tot onmetelijke breedheid lieten uitbouwen. U wilt more junk in the trunk, u krijgt more junk in the trunk. Badonkadonk. En popnagels. En overdreven grote spoilers. En een minimale veerweg.

De grijze 964 werd al eens eerder gespot, het zwarte apparaat zien we voor het eerst. Alle foto’s van deze Serena Williams onder de negen-elfjes (keer twee) in de gallery. Widebody Porsche 964 Carrera 4’s for teh win!41 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Op een CLS, pauper, petjes, McDonaldsbak,kampermobiel etc. Op een 911, sick, vet, gaaf, cool super mega prachtig….. Ik vind die matzwarte echt heel erg lelijk zo. Dan 100x liever een stock 911 van dit type. Kan toch ook niet lekker rijden zo. Zo’n achterspoiler en de motor achterin, wheelie’s vanaf 120km/h. Ik begrijp echt de appeal niet, maar daar ben ik de enige in geloof ik.
@E34M5Touring: nee, ik vind het ook onaantrekkelijke hokken.
@m550d: Had je de dame erin moeten zien ;)
Een blonde cougar van 50+, ze haalde ons in vlakbij de ingang :)
@E34M5Touring: Tien jaar geleden was ik er helemaal weg van, maar goed, toen was ik ook wat meer ‘petje’ dan nu. Maar als je kennis hebt van de Japanse auto en tuningcultuur, dan snap je dit soort auto’s wel beter.
En vergis je niet, dit zijn raceauto’s die straatlegaal zijn.
Idlers Cup (12u endurance) rijdt vol met die dingen.
@rotarypowah: Dat zal het dan wel zijn. Ik vind het heel erg lelijk.
@rotarypowah: Kennis hebben van de sjonnie cultuur hahaha ;)
@bofkont: onzin. Rauh-Welt kan niet verder af staan van petjes.
@E34M5Touring: ik vind bijna alles er aan super dik! Gewoon omdat het lijkt alsof hij direct van de Le Mans series de straat is opgereden!
@jzaero: Dát dus. Dat spreekt mij dus ook aan deze onwesterse creaties. Ik heb er gisteren een behoorlijk aantal foto’s geschoten van dit duo. Ik was al fan van deze creaties, na gisteren is dat alleen maar meer geworden. (^^,)
@AutomotiveDesigner: inderdaad, ze komen overigens regelmatig in Woerden, daar zit namelijk de importeur! Dichtbij voor mij dus, aangezien ik er woon ;)
@jzaero: importeur van RWB bedoel je? Importeren ze Nakai San dan om hem een paar dagen met de Porsche van een klant alleen te laten, of bodykits?
@jzaero: Dat mag ook ;) Alleen, ik moet altijd een beetje lachen als deze 911jes langskomen. Blijkbaar kan zoiets alleen op een 911. Bij elke andere auto is het namelijk, lelijk, fout etc. etc. En nu is het ineens supervet etc. Ieder z’n ding hoor, begrijp me niet verkeerd. Wellicht weet ik inderdaad te weinig van Japanse tuning cultuur. Buiten de Supra en enkele andere modellen heb ik weinig interesse in die hoek. Maar dit vind ik niet mooi, ben ook geen 911 fan, dat zal ook meespelen vrees ik.
@E34M5Touring: ik zou je echt Speedhunters willen aanraden, je leert hardstikke veel over de japanse tuningcultuur (en ook uit andere landen natuurlijk) met prachtige wagens en leuk om te lezen stukjes.
@E34M5Touring: volgens mij kregen de RB Performance 458 en R35 ook behoorlijk positieve reacties hier op autoblog.
@E34M5Touring: Vakwerk
@E34M5Touring: dit wordt ook vaak met Nissan S13’s, S14’s en S15’s gedaan. Ook de Toyota MR2 is populair. Als het netjes gedaan is en niet TE uitbundig (ik weet het, het is relatief) dan is het leuk. Als alles aanloopt wordt het al gauw minder, maar dat is bij de goede tuners zoals LWB niet het geval.
Jammer van die lelleke ricer stickert-tuning op die zwarte, anders was dat wel een fraai exemplaar geweest.
Bah!
Op zijn tijd kan ik het genre “fout” nog best waarderen. Maar voor die zwarte komt die tijd er niet. Vind er niks aan.
Ik houd toch meer van clean…

http://forums.rennlist.com/rennforums/attachments/964-forum/679183d1352685847-please-post-photos-of-your-guards-red-964-other-colors-get-your-own-thread-in-garage.jpg
@baasbas: Hoe kom jij aan een foto van mijn droom? Prachtig! Is deze nog helemaal origineel?
@TimoBac: Tuurlijk niet. Maar als dit je droom is zou je dat toch moeten kunnen zien. Ik vind dit allesbehalve clean. Die velgen verpesten de hele wagen.
@fejjie: spiegels helpen ook niet mee.
@fejjie: Origineel, nee. Clean, ja, wat mij betreft wel. Nu heb je nog lui die deurgrepen gaan wegwerken enzo, maar dat is voor parkeerplaats van de McDonalds
@fejjie: Dat begrijpt mijn goudvis ook nog wel. Ik bedoel het bodywork, had ik misschien duidelijker moeten zijn.
@baasbas: Ziet niet uit zonder spoiler.
Ik vraag me af hoe ze op het circuit zijn gekomen zonder een drempel tegen te komen.
De grijze vind ik overigens wel mooi, bij de zwarte komen de lijnen veel minder mooi uit, wat zonde is bij een rwb wagen.
Gaaf van lelijkheid.
Volledig over-the-top en dat bevalt mij wel. RWB en Liberty Walk doen dat lekker. Wil eigenlijk ook wel van die fender flares popnagelen op MX5je wat ik heb staan ;)
Die zwarte staat te koop. Als ik nog 80 mille had liggen had ik het gedaan!
http://www.gtspirit.com/2014/01/16/official-rwb-ruf-964/
Zo fout dat het lekker word.
Vooral op een 964 is het echt… waauw
hoe lelijker kan je een Porsche nog meer maken? zo dus blijkbaar.
Toch heerlijk dit, de 964 opzich is mooi maar niet heel sierlijk ofzo. Mooi van simpelheid. Vind ik het niet erg als ze daar extreem wrede beesten van maken. Of je het mooi vind is natuurlijk subjectief, maar ik vind het vet!
Dit zijn nogal saaie kleuren, mat zwart staat niet geweldig. Grijze was vóór verbouwing al deze kleur. Vind ze zelf heel er gaaf alleen de achterspoiler wat overdreven.
Ze stonden er prachtig bij gisteren! Juist het out of the box principe van deze wagens vind ik echt fantastisch!
Deze en de grijze zijn gefilmd onderweg, weet iemand waar ik de beelden terug kan vinden?
Ik vraag me af of dit echte RWB’s zijn. Die zilverkleurige is namelijk een Turbo, en ik meen me te herinneren dat Nakai-san niet zo lang geleden pas zijn eerste Turbo heeft gebouwd en dat was een paarse.
http://www.speedhunters.com/2013/06/nakai-goes-turbo-the-rwb-rotana/
@crackdavid: over de grijze heeft een heel artikel in de Autovisie gestaan. Deze Porsche was als door Ruf aangepast en is later voor heel veel geld door de gekke Japanner van Rauh (die daarvoor naar Nederland kwam) verder aangepast.
@crackdavid: De paarse die jij hier linkt lijkt mij toch eerder een 964 dan een 993
alhoewel er in de tekst wel bijna altijd 993 wordt vermeld.
Wauw en je mocht zomaar foto’s maken?
Blijkbaar is de eigenaar van die zilvere niet bepaald gesteld op de aandacht die hij uitlokt.
Ik heb al gehoord van het wegjagen van mensen die foto’s maken als ze geen geld betalen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).