Porsche GT3: de nieuwe handbak-koning in het echt

Auteur: , 10 Reacties

Het internetje staat in brand want Porsche levert verouderde techniek in hun nieuwste straatracer!

Alles voor de purist, zullen we maar zeggen. De nieuwe 911 GT3 komt met z’n 500 atmosferische pk’s en optionele handbak in het vaarwater van de exclusieve 911 R, die vooral bedoeld was als waardevaste belegging voor de betere Porsche-klant.

Laatstgenoemde zal dan ook niet blij zijn met de introductie van de GT3, die uiteraard ook gewoon met PDK geleverd kan worden. Daarmee zoeft het racemonster in 3,4 seconden naar 100 km/u en pas bij 318 km/u houdt de pret op. Met handbak gaat de standaardsprint in 3,9 tellen, maar ligt de Vmax op 320 km/u.

Keuzes keuzes, wellicht helpt de gallery je bij het doorhakken van de transmissieknoop.10 reacties

Zonder spoiler bestellen en het is een soort 911R voor een stuk minder geld :D
Just pure porn
Prima. Nu de waarde van de R weer gaat dalen hoop ik dat mensen er mee gaan rijden ipv mee beleggen.
Draag Porsche een warm hart toe. Maar speciaaltjes bouwen in beperkte runs om beleggers tevreden te stellen vind ik niet bij het merk passen. Bouw de R en laat hem gewoon in de folder staan voor iedereen om te kopen. Verder heerlijk ding die GT3.
@airc: Porsche bouwt al jaren speciale modellen. Ze hebben handenvol modellen in beperkte oplage geproduceerd. Het past dus wel degelijk bij het merk.
Prachtig ding! Maar voor mijn gevoel hetzelfde als de 5 voorgaande GT3’s…..
Ook mooi om te zien dat deze parel van een wagen weer 9.000 toeren mag maken net zoals de mk1. Dit is dus net wat meer dan de R en de RS
Op de foto’s is goed te zien hoeveel cleaner de reguliere GT3 is dan een RS. Heb het al een paar keer gezegd, maar wat een heerlijke sportwagen is de GT3 toch.
Vind de bumper toch een beetje apart staan
Als ik het geld had gehad had ik hem besteld. Ik had dan alleen we gevraagd of ik hem met ducktail zou kunnen krijgen in plaats van deze picknicktafel achterop. Als je wat extra geld betaald kan dat vast wel.
Lekker! Verder qua uiterlijk is het best een ingetogen facelift

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).