Porsche leasen? Dat kan nu nog voor € 600 per maand

Auteur: , 2 Reacties

In netto bijtelling wel te verstaan, want het leasetarief ligt uiteraard wat hoger dan dat.

Porsche Cayenne S Hybrid

Om te anticiperen op de nieuwe bijtellingsregels voor 2016 heeft Porsche Groep Zuid extra productiecapaciteit voor de Cayenne S E-Hybrid en de Panamera S E-Hybrid geserveerd. Zodoende is het mogelijk om tegen een bedrag van € 600 netto bijtelling per maand met 416 pk in minder dan 6 tellen naar de 100 km/u te zoeven.

Let wel: in het rekenvoorbeeld is rekening gehouden met een Cayenne S E-Hybrid met een vanafprijs van 85.900 euro en 15.000 euro aan opties. Beslist geen kale SUV dus. Volgend jaar zitten zowel de Cayenne als de Panamera echter in een hogere bijtellingscategorie, dus leasen tegen 14% bijtelling kan nog tot het einde van het jaar.

Men verwacht dan ook een run op hybrides en andere leaseauto’s die nu nog laag in de bijtelling zitten. Wie erin slaagt om dit jaar nog gunstig te leasen, profiteert de komende vijf jaar wel van lagere kosten. Je zult in het geval van deze twee Porsches alleen wel heel lief naar de baas moeten kijken, want goedkoop in de lease zijn ze beslist niet.2 reacties

Had hier niet iets van advertorial bij moeten staan?
Heel lief naar de baas kijken, in de spiegel.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).