Raad eens wie z’n twee Veyrons verkoopt

Auteur: , 34 Reacties

Het is niet Michel Perridon.

Niemand minder dan Floyd Mayweather is zijn Veyrons alweer beu. De ex-bokser die voor een gevecht met Conor McGregor tóch nog een keer de ring in stapt voor het zoveelste gevecht van de eeuw betaalde niet al te lang geleden 6,5 miljoen USD voor de Veyron Grand Sport en Veyron Grand Sport Vitesse. De auto’s staan te koop bij Luxury Auto Collection in Scottsdale (Arizona).

Z’n Grand Sport mag nu mee voor 2,45 miljoen USD. Het gaat om een cabrio die is gespoten in wit in combinatie met rode accentjes, met rood/wit leer in het interieur. Het ding heeft slechts 1.650 mijlen op de teller.

De Grand Sport Vitesse heeft 200 pk’s meer en komt uit op een totaal van 1.200 stuks. Het gaat bovendien om een cabrio in de world record-uitmonstering, oftewel zwart en oranje. Op de teller van dit beest staan slechts 1.041 mijlen en hij mag mee voor 3,95 miljoen USD.

Naar verluidt houdt Mayweather opruiming in het wagenpark om plaats vrij te maken voor z’n nieuwe Chiron. Wat de bokser, die volgens schattingen goed is voor een vermogen van zo’n 400 miljoen USD, nog meer in de garage heeft staan check je HIER.34 reacties

Ik ben benieuwd of ze snel kwijt is.
@rufctr01: Handtekening van meneer erbij doet vast wonderen in de USA …
Goede smaak is dus niet te koop. Het zoveelste bewijs hiervan.
@jannemaneke: en hoe bepaal jij wat “goede smaak” is, wat voor jou goede smaak is kan voor een ander geen goede smaak zijn, dus lul niet zo dom.
@2505: gelukkig zijn goede manieren eenvoudiger vast te stellen en die laat je hier helaas niet zien
@rickvanbuuren: ach gossie, als je dit al ongemanierd vind moet je eens een kijkje nemen in de echte wereld, je zult versteld staan.. Maar waar het om gaat, in bijna elk artikel dat niet over een grijze golf gaat tref je wel een reactie zoals hierboven aan. Mensen moeten gewoon een keer begrijpen dat hun “smaak” niet representatief is voor de rest van de bevolking.
@2505: Jeetje. Heb jij ruzie met de buren om je eigen auto dat je zo loopt te steigeren?
@deuxmillecinqcentetcinq: Zo zo “Lul niet zo dom”, stoere taal hoor. Je hebt met hem geknikkerd begrijp ik?
@jannemaneke: mogelijk ten gevolge van al die klappen die hij tot op heden n zijn carrière heeft geïncasseerd 😂😂
@jannemaneke: tja goede smaak of niet, hij kan ze tenminste wel betalen , nu jij weer ;)
@jannemaneke: De mensen met “goede smaak” zijn heel toevallig ook de mensen die m niet kunnen kopen….
@romeoalfa: ook al zou ik m kunnen betalen dan ngo zou ik hem niet kopen. En inderdaad, ik bepaal voor mezelf wat goede smaak is net zoals iedereen dat doet.
@jannemaneke: leuk dat je bijval hebt gekregen van iemand die je gratis nep-plusjes doneert
Hij doet dus een ‘Nicky Romerootje’.
Prachtige exemplaren!
@joostie: hij is ze zo kwijt
Het is aardig goedkoper om die garage gewoon uit te bouwen…
Als de vraagprijzen gehaald worden maakt ie 100k + de commissie aan de autodealer verlies, was dit niet zo een “investeringsobject”?
Wat een armoedzaaier dat hij ruimte moet maken in zijn garage voor een nieuwe auto. Nee ik ben blij dat ik hem niet ben!
@gulli: hahaha lezen kun je niet zn vermogen wordt geschat op 400 miljoen.
@bmwfreak038: sarcasme lezen is nog moeilijker ;-)
@reactief: echt sarcastisch
@bmwfreak038: hahaha dat heet sarcasme, kun je niet lezen?
@treinrukker: sorry kringrukker
@bmwfreak038: Oww; meneer is op kleine piemoltje getrapt hoor; meteen schelden als een tokkie; chapeau kerel, je bent duidelijk superieur !
@dawwg: blijkbaar heb je de naam van degene die er reageert niet gelezen! Overigens scheldt je zelf ook?
Zijn gevecht met Conor zal meer opleveren dan met Pacman dus voor het geld zal hij het niet doen. Het zal meer zijn omdat hij er nu 3 of 4 heeft.
Of het nou een Veyron of Chiron is, ik vind ze echt niet mooi. Bruut? Ja dat dan weer wel ja
Hij maakt niet eens winst
@mrrallycross: dat heeft hij waarschijnlijk al gedaan door geld op te strijken via sociale media vanwege het aantal clicks, likes en subscribes. Gaat met de Chiron natuurlijk weer gebeuren.
Oke, ik weet dit niet Taal Blog is, maar dit ‘Naar verluidt houdt ‘ is toch een beetje bijzonder. Valt me de laatste tijd vaker op dat er aardige simpele spelfouten in staan.
Wat zijn Veyrons toch lelijke bakbeesten
Goedzo! Eruit met die twee lelijke hokken! Die zwarte gaat nog maar die in het creme wit… gadverdamme! Nooit een fan geweest van de veyron. Ik vind hem gewoon niet mooi.
De veyron neus heeft wat weg van nunu van de teletubbies.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).