Range Rover-slachtoffer krijgt gratis pantser bij 5mio views

Auteur: , 53 Reacties

Ja, het is schaamteloze reclame voor het Texaanse bepantseringsbedrijf dat deze actie op touw heeft gezet, maar we kijken toch maar even.

Range Rover-slachtoffer krijgt gratis pantser bij 5mio views

Texas Armoring Corporation (TAC) haakt in op de gebeurtenissen in New York onlangs, waarbij de 33-jarige Alexian Lien met zijn vrouw en kind werd ingesloten door een groep van 55 motorrijders. Een motorbende die zichzelf ‘Hollywood Stuntz’ noemt en vlak voor dat incident meerdere auto’s tot last was.

Enfin, de beelden en het verhaal zijn de hele wereld overgegaan. Alexian koos na omsingeling eieren voor zijn geld en gaf gas, waardoor zijn Range Rover Sport meerdere motoren en een motorrijder schepte. De onfortuinlijke motormuis, die trouwens geen rijbewijs meer had, ligt nu nog steeds met een vermorzelde wervelkolom en twee gebroken benen in het ziekenhuis (details). Kleine kans dat die ooit nog zelfstandig opstaat.

Na een achtervolging werd Lien uiteindelijk alsnog tot stoppen gedwongen in Manhattan, waarna iemand uit de groep onvriendelijke motorrijders met zijn helm de zijruit intikte. Hierna stopte de video heel toevallig, dus wat we niet zien is dat Lien uit zijn auto wordt getrokken en voor de ogen van zijn vrouw een mishandeling ondergaat. Oh, en zijn dochter van twee zat nog steeds op de achterbank.

Video: Ruzie tussen motorrijders en Range Rover Sport

“One of the initial concepts that we teach our clients is to NEVER STOP the vehicle and to always keep moving in the event of an attack.” aldus Texas Armoring Corporation, die over de rug van dit incident heel altruïstisch een goedbedoeld advies geeft over wat te doen in dit soort situaties.

De video die ze hebben gemaakt laat een BMW 7 Serie zien met een kogelwerende zijruit. Er wordt met een helm en knuppel op ingebeukt, waarna iemand het nog met zijn 9mm mag proberen. Ietwat cru om zo reclame voor je toko te maken, maar aan de andere kant; als ze 5 miljoen views genereren geven ze Lien een gratis bepantsering voor zijn auto. Niet dat bekend is of Lien daar op zit te wachten, maar goed. Bepaal voor jezelf of je ze een view gunt.

En voor wie zich afvraagt waarom Alexian Lien er in eerste instantie vandoor ging: hij werd aangevallen. Video.53 reacties

Die motorrijders zijn echte losersss. Kansloos dat je zo kan zijn.

On topic: goede reclame voor het bedrijf op deze manier.
@michal: door die range is er iemand doodgereden dan zou ik hetzelfde doen
@fa5test: nadat ze hem klem probeerde te rijden en al een hele tijd lastigvielen, em hij met zijn vrouw en klein kind in de auto zat. Een beetje vader/man beschermt die dan toch, dus kan het hem niet kwalijk nemen dat hij besloot gas te geven. Dat de motorrijders uit boosheid dan een keer op hem inslaan oké, maar hem uit de auto sleuren en te mishandelen met messen terwijl zijn vrouw toekijkt is gewoon ronduit zwak.

Ook kun je bij de fotos zien dat er aan de kant van de passagier ook op de ruit is ingeslagen

Oftewel, dit groepje motorrijders is gewoon een schande voor alle motorrijders, mischien wel gwn mensen in het algemeen, sluit ze maar lekker lang op zou ik zeggen
Ergens snap ik die kerel van de Range Rover wel. Ik dacht al dat er meer aan vooraf ging en dat het niet zomaar een gek idee was om te gaan doen.
Toch je vrouw en kind in de auto, dat kind zal een half trauma opgelopen zijn tijdens dat ritje op de snelweg. (En nu al helemaal)

Aan de andere kant was het wel een beetje overdreven om dan maar gas te gaan geven.

Ik praat beide kanten niet goed in dit geval :p
@lowrider: tja.. Maar als er 55 motor rijders om je heen staan en 1 begint je raam in te slaan én je vrouw en kindje zitten bij je in de auto… ik zou hetzelfde hebben gedaan
@koenh: precies, het is toch vrij simpel zeker voor de genen die kinderen hebben maar zo lang je in die auto zit en de motor draait dan maak je een kans en anders is het een kwestie van gelyncht worden. Ik denk dat iedereen die in die auto had gezeten was gaan flippen en gas had gegeven,de paniek in die auto moet bizar geweest zijn en dat met een2 jaar oud kind de auto
@lowrider: Wat had jij gedaan dan?

Met of zonder vrouw en kind, in een Fiat Panda of een RR. Als een groep van 55 man mij tot stoppen brengt en op mijn auto in beukt, mogen ze blij zijn dat ze er met 1 kasplant vanaf komen.
@ricardo : 5 maanden oude baby moet zijn 2 jaar oud. Zie verklaring van moeder in bron die jij noemt.

“Our fear for our lives was confirmed when the incident ended with the ruthless and brutal attack on my husband, me, and, most importantly, our two-year-old child
@pomfriet: Thanks, aangepast. Foto van vrouw en kind btw: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=187715354745755
Als ik een kind had en dit zou mij overkomen ik had plank gas achteruit vooruit tot ze allemaal plat lagen! Idioten die denken dat ze de wereld heersen!
@3246cm252kw: Ik ben het helemaal met je eens.

Ik zou wit heet worden, oke, je hebt je kind in de auto maar je ziet op het eind ook dat ze haar raam inslaan! Dat is echt bizar! Heeft de man onderweg niet de politie gebeld en ze een indicatie van een richting geven waar die op ging?
@carlo1992: inderdaad! Maar alsnog hier kan de politie ook 1, 2, 3 niks tegen of in ieder geval niet in NL….
Ken veel goede motormuizen, maar er zitten ook figuren tussen…net als bij autoberijders. Persoonlijk kies ik partij voor de Range man, vind groepsgedrag heel laf, en dat is wat hier gebeurde. Lijkt NL wel.
@mistere: gewoon stoer doe gedrag. Eerst uitlokken en stuur doen bij de rest van de groep, maar dan doet de auto wat terug en worden ze pissig. Ik lach me altijd kapot om zulke mensen, totaal geen eigen mening, niet bestand tegen groepsdruk en met nadenken hebben ze blijkbaar ook moeite.
@mistere: het heeft er niets mee te maken of het een motorrijder of een autorijder is, het zijn vooroordelen om te zeggen dat een van de 2 per definitie agressiever is. In dit geval gaat het gewoon om een groep met motorrijders die toevallig het iq van een pelpinda hebben en een autorijder die eieren voor zijn geld kiest. Geef hem eens ongelijk, als er een groep van 50 zwakzinnige agressieve lutsers om mij heen staat, mij iets aan willen doen en ik zit in een rangerover, reken maar dat de gipsafdeling van het lokale ziekenhuis het druk zal gaan hebben.
Misschien is de auto uit het vorrige artikel iets voor hem? :)
Die motor muizen zijn het bewijs waarom de doodstraf nog zo slecht niet is.
Hmm ja, heb een keer gehad dat een auto voor mij zijn redbull blikje in een bocht uit het raam gooide terwijl ik er op het punt stond er links voorbij te gaan.. Kon het net ontwijken, toen was ik ook in alle staten. Maar om met zijn 50’en een man met gezin zo te terroriseren is wel diep triest…
Hier is een range rover toch voor !? Als ie zich niet veilig had willen voelen ree hij vast wel een 107!
@reggie-boy_rood: kijk het einde van het filmpje dan breekt de ruit door drie inslagen van de helm daarna stopt het filmpje en wordt alexian lien uit de auto getrokken en mishandeld.
Stel kneuzen zeg op die motors…
@schellekens006:
Motors?
Wat zijn dat, ik ken motoren en motorfietsen maar motors ken ik alleen als motors TV.
@tupperware: Anders ga jij ff terug je plastic bakje in zoals je nick omschrijft! (;
Zou precies het zelfde hebben gedaan als de RR man.
Op naar de 5 mio views, auto laten bepantseren en met diezelfde auto, maar dan 2 keer zo zwaar een herkansing. Ik bedoel: er 1 raken en ‘m dan nog niet eens doodrijden, dat moet beter kunnen.
@volvo-s60-adept: excuseer voor degenen die deze reactie niet kunnen waarderen, maar ik meen ’t wel.
@volvo-s60-adept: geef je groot gelijk!
@volvo-s60-adept:
Waarom geven ze er geen boordgeschut bij? Dat ruimt pas lekker op.
@volvo-s60-adept: we hebben allemaal te veel fimpjes op internet gezien van lynch partijen om dit met je gezinnetje te laten gebeuren.
Op het ‘deep web’ staan een aantal foto’s en de gehele opname (van zo’n tien minuten voor bovenstaand filmpje begint tot ongeveer 20 minuten nadat het filmpje eindigt) bovenstaande opname. Hierin wordt duidelijk dat de motorrijders wel degelijk aan het uitlokken waren en gericht de SUV aan het klieren waren. Ik zou zeggen, AB, zoek en gij zult vinden !
Motorclub goed gestraft, door die verlamde man, zal ze leren…
Het commentaar van de advocaat van de omver gereden `aspiring rapper` gelezen? Het feit dat hij een ontzegging van de rijbevoegdheid heeft tot 2017 en helemaal geen motorrijbewijs heeft, vind ze niet relevant. Hij zat immers volgens haar op het moment van de aanrijding niet op de motor, maar was afgestapt.
Wel zorgen dat je auto niet te water gaat. Anders ga je een behoorlijke kuttijd tegemoet. Hebben de pantserboys daar al wat op bedacht eigenlijk? Met een huis-tuin-en-keuken hamertje zal je niet ver komen gok ik…
Dit is dus wat je moet doen als je aangevallen wordt, NR 3 is mijn favoriet !
(heeft iemand nog een adresje waar ik dit kan laten monteren ?)


1) Engage the secure-door-deadbolt-locking system to prevent forced extraction of your, your associates, or your loved ones from the vehicle.
2) Active the siren/strobe light system to draw attention, move traffic out of your path, and intimidate/deter attackers.
3) Turn on the electric-shocking door handles to keep assailants from opening your doors.
4) Deploy the smokescreen system to lose pursuers and mask your getaway.
5) Activate the road-spike strip system to burst the tires of your attackers.
6) And if all else fails, make good use of your dual ram bumpers and get away by all means necessary.
Ik blijf de reactie van de rr man juist vinden. Met je gezin in de auto doe je alles om weg te komen in zo’n situatie. Stoer hoor met zo’n grote groep. Had waarschijnlijk hetzelfde gedaan.
Ik geeft de range rover groot gelijk. Die gozer zit daar met zn vrouw en kind in de auto en wordt ingesloten door 55 man. Dan voel je je echt wel bedreigd hoor, geloof me. Dan wil je zo snel mogelijk uit die situatie en dat was blijkbaar de engie optie. Zou wel onderweg ff 911 bellen en doorgeven want die waren gewoon uit of vechten.
@mrvporsche: volgens mij ben jij zo een loser die in de file in nederland helemaal aan de linkerkant van een baan rijd, zodat er geen motor langs kan gaan, hij moet ook in de file staan zoals jij
Ik ben zelf een fanatiek motor rijder, en hou me ook niet altijd aan de regels. Maar als ik in de situatie had gezeten waar de RR bestuurder in verkeerde had ik precies hetzelfde gedaan! Misschien zelfs nog even in zn achteruit om zeker te zijn dat ik 1 van die misbaksels goed pijn heb gedaan. Niemand zou mij wat aandoen als me vrouw+kind erbij zitten. Waarom zo stoer doen als je met veel ben?? -edit: niet doen-
@nikoss: -edit: nutteloze bijdrage-
Wat een stelletje klote losers zijn die motorrijders joh!!!
Best stoer zo met 100man tegen 1 automobilist!
Persoonlijk had ik ook gas gegeven denk ik. Al is het maar uit een natuurlijke reactie om je uit zo’n situatie te bevrijden!!

Ik mag hopen dat de automobilist niet wordt vervolgd!!
Dat beeld van binnenuit is wel cool. Waarom gooien ze trouwens vandaal nr 2 er niet tegenaan?
Heerlijk off road met je Range Rover. Stumper gaat van brommer naar rolstoel. Lekker het binkje uithangen en nu nooit meer kunnen lopen.. Fantastisch!
@bloemendaal: vergeet wel niet dat de man van de RR ook zwaar letsel heeft
Verschrikkelijk ‘mob mentality’ bij die motorbende. Lekker anoniem aggressief zijn en je verschrikkelijk misdragen zonder gevolgen.


Is er eentje nu invalide? Lekker voor ‘em. Niks zo laf en laaghartig als je misdragen in een massa.
En het artikel rept er nu weer over dat het slachtoffer zo’n lieve jongen was die de gemoederen alleen maar wilde bedaren. Dubbel lullig als dat echt zo is, natuurlijk, maar dat smoesje heb ik ook wel vaker gehoord.
tsjongen jongen als ik de reacties zo lees, vraag ik mij af of we überhaupt hebben te maken met mensen. de jongens op de motoren zijn natuurlijk geen lieverdjes anders neem je geen motor, die houden van showen en gek doen, dat wisten we al. ik bedoel het zijn geen circuit rijders. als je met 200 motoren gaat rijden, loopt niet alles normaal zoals het zou zijn als je in je eentje rijd, dat is een feit.
dus je hebt een range rover en je duld geen inhalers, je kijkt om je heen en ziet zoveel motoren maar je bent met je vrouw en kids, rara wat doe je dan. ze lekker lopen treiteren want je wilt je meisie laten geloven dat jij de grote man bent met wie niet valt te spotten, zodat ze een reden hebben om met je te focken, want dan ben je de grote range rover boef. haha
laat lekker gaan binnen 30 seconden rijden ze je voorbij en kijken ze niet naar je om.dat was ook het geval op andere clips van die motorclub.
een mens heeft hersens om te gebruiken gebruik ze dan ook pannekoeken.
en al was die range rover jongen zonder ze familie erbij, wat wil je dan doen ? tegen 200 gasten ? ga je met ze matten ? hahaha
ze zeggen dat bang zijn niet goed is, bang zijn is een soort zintuig houd je uit de problemen. maar ja tegenwoordig is iedereen de grote man met een grote mond niet denkend aan de uitkomst.
denk je dat er niemand in die motorclub zit die nog wraak gaat nemen ? of nee je rijd iemand lam en dan is alles ok en alles komt goed en je leeft nog lang en gelukkig.
we zullen het wel merken.

1 tip als je problemen maakt kan je beter in staat zijn om ze op te lossen want met een grote mond alleen red je het niet
en om een auto te gebruiken als wapen dat is pas LAF zo laf als een hond.
volgend keer zet je auto stil, stap uit en vecht dan met ze, dan ben je pas echt de man of je nou wint of niet
@appiechappi: tegen 50 motorrijders? Je doet nu heel stoer achter je toetsenbord maar ik durf te wedden dat jij eerder je vrouw en kind naar buiten zou sturen dan dat je zelf naar buiten zou gaan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).