Rapper in nieuwe 720S gearresteerd na vergeten tolbetaling

Auteur: , 17 Reacties

Het zit niet altijd mee op woensdag.

Rapper in nieuwe 720S gearresteerd na vergeten tolbetaling

Life comes at you fast, when you’re living the fast life.” De inmiddels 60-jarige Amerikaanse rapper Tracy Lauren Marrow, beter bekend als Ice-T, plaatste precies twee weken geleden een foto op zijn Instagram, getiteld: “New Whip Alert“. De controversiële straatpoëet nam een fortnight geleden zijn hagelnieuwe McLaren 720S (rijtest) in ontvangst en nu al heeft de ster zichzelf ermee in de problemen weten te werken.

Volgens het immer betrouwbare TMZ is de rapper en acteur gisteravond door een tolpoort in New York gescheurd, maar niet helemaal op legale wijze. De verkeersovertreder kwam in eerste instantie bij de politie op de radar, omdat hij gebruik maakte van de zogenaamde ‘E-ZPass lane‘ zonder daadwerkelijk een elektronisch betaalkastje in zijn auto te hebben. Toen de politie hem staande hield om hem hiervoor te bekeuren, ontdekten ze als klap op de vuurpijl dat de McLaren nog niet geregistreerd stond in het systeem. Zodoende werd de zelfgetitelde Cop Killer ingerekend voor het ontwijken van tolbetaling en kreeg hij een bekeuring voor zijn ongeregistreerde bolide. Nadat de rapper weer werd vrijgelaten, baande hij zich snel een weg naar de filmset van Law & Order: SVU. In deze serie vertolkt Ice-T ironisch genoeg de rol van politieagent.

Het is niet helemaal onlogisch dat Ice-T nog geen werkend betaalkastje in zijn auto had laten zetten. De rapper heeft dusdanig veel wagens in zijn garage staan dat een dergelijke fout snel gemaakt kan worden. Ice-T’s voorliefde voor snelle, dure auto’s is overigens niet uit de lucht komen vallen. Werp maar eens een blik op onderstaande foto, waar hij een deel van zijn garage in 1992 uit heeft gestald.

Rapper in nieuwe 720S gearresteerd na vergeten tolbetaling17 reacties

Wauw, 60 jaar alweer. Eén van de grondleggers van gangsterrap, deze man. Begon allemaal een beetje met 6 ‘N The Mornin, police at my door. Vond het altijd wel ironisch dat deze beste man dan een agent gaat spelen.
@viezefreddyw: 60 jaar alweer, we worden oud…

Z’n beste werk wat mij betreft: https://www.youtube.com/watch?v=X9jXnZS3ouU
En ja, die blonde bimbo in de clip is daadwerkelijk z’n vrouw
@rrrobert: Ja, Coco nog wat. Vies wijf eigenlijk wel.
@viezefreddyw: halve cyborg eigenlijk, zoveel kunstmatige ingrepen als die op zich heeft laten uitvoeren.

Testte de youtube-link trouwens net ff, op kantoor dus. Collega hier naast me spuugde bijkans de koffie weer uit…
@rrrobert: Dat is een begrijpelijke reactie van je collega.
@RRRobert: 😂
@RRRobert: Wel jammer dat die nou net gecovered is van Suicidal Tendencies…
Zeg maar wat je wil over rappers en hun foute auto’s (wat vaak ook klopt), maar deze vind ik toch wel erg geslaagd zo. Diep rood met glimmende, open velgen
@janmetdelangeachternaam: Dan zeg ik het toch nog maar een keer:

After-market velgen zijn voor sukkels.

En dat meneer geen smaak heeft bewijst de foto met een verneukte Mondial en een aangerande 911. Cabrio’s natuurlijk want je wilt natuurlijk wel gezien worden.
@karaya: Aftermarket velgen zijn geweldig als ze bij het uiterlijk van de auto passen. Het moet er gewoon OEM+ uitzien
@janmetdelangeachternaam: Rappers rijden rapper.
Wat goed staat op een Renault Clio staat ook goed op een McLaren. Mooie kleur.
Grondlegger van coole auto programma’s als presentator van westcoast customs
@tommot: Ben je niet in de war met X to te Z Xzibit.
@tommot: ice to the t zibit
Als je je wél aan de regeltjes houdt, bereik je de filmset toch wat rapper.
kan het wel begrijpen hoor. De EZ Pass is gelinkt aan een auto incl kenteken. Dus je kunt niet zomaar dat kastje in een andere auto gebruiken. Maar goed dan had ie gewoon de cash lane moeten nemen. Tenzij die er niet was, zoals bijv op de Bay Bridge, daar kan het alleen automatisch.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).