Rico Verhoeven heeft een nieuwe auto!

Auteur: , 40 Reacties

De kickbokser vond kennelijk dat het tijd werd voor een nieuwe ride. We geven hem groot gelijk.

Rico Verhoeven heeft een nieuwe auto!

Wie het breed heeft laat het breed hangen en dus deed Rico Verhoeven zichzelf een nieuwe auto cadeau. De kickbokskampioen is kennelijk gesteld op comfort en een soepele instap. Hij toog namelijk naar een Bredase dealer voor een kakelverse Range Rover Velar!

Een flukse kentekencheck leert dat het gaat om de sterkste dieselversie met 300 pk en maar liefst 700 Nm. De Velar vlamt in 6,5 tellen naar 100 km/u en heeft een top van 241 km/u. Genoeg om binnen afzienbare tijd van kickboksgala naar kickboksgala te crossen, maar we gokken dat concullega Badr Hari in z’n Bentley toch een paar klapjes sneller is. De Range Rover zal met z’n catalogusprijs van 113.147 euro ook wat goedkoper zijn, maar soit.

Check Verhoeven met z’n nieuwe schatje:

Verhoeven

Bewegend beeld van het moment waarop de sportman z’n Velar ophaalt check je hieronder:

Verhoeven

UPDATE: de auto is niet van Rico Verhoeven zelf. Hij krijgt hem te leen van een autodealer waar hij promotiewerk voor doet.40 reacties

Baddertjes Bentley mag dan wel sneller zijn, maar er zijn een stel tralies die hem ervan weerhouden om te kunnen instappen.

Maar OT: goede keus. Lijkt me momenteel het leukste wel Range Rover te bieden heeft. Hij heeft hem ook nog best stijlvol gehouden.
@berlinetta: This car is INSANE you know, WOW insane, with the valinilla ice leather. Hij beheerst het Glory fighting amerikaans al aardig!. Niettemin ik gun het hem, maar ik hou niet van dat overdreven gedoe. Maarja schreewers hebben de halve wereld.
Vind het wel heel knap dat ie het boxen weer flink op de kaart krijgt.
@berlinetta: Badr mag op z’n tijd uit de tralies hoor, vanwege goed gedrag. In de tussentijd traint hij in de gym en kan hij ook gewoon zijn Bentley rijden..
@berlinetta: Badr is gewoon in de gym te vinden hoor…
Beetje jammer een diesel… Maar goed gefeliciteerd zal ik maar zeggen. En dat de auto maar minder klappen te verwerken krijgt als zijn eigenaar.
Ik had hem meer ingeschat voor een X6M.
@n54coupe: inderdaad, want Badr is Marokkaan toch?
@mars: ??waar heb je het over??
Dit artikel gaat over de auto van Rico Verhoeven.
Waarom haal je er iemand anders bij? Trump is een Amerikaan, toch? Ehh, Jos Verstappen is Nederlander, toch? Heeft ook niks met dit artikel te maken. Dussss.
Overigens is Badr Hari een Nederlander met 2e paspoort. Blijkbaar een vriendje van je, dat je hem alleen bij de voornaam noemt?
Door die enorme klerenkast van een Rico, lijkt de RR klein!
@st220: πŸ˜‚πŸ˜‚
Potver, die Rico is me toch een partijtje lang. Wat een kast zeg. Volgens mij is ‘ie nog aardig sympathiek ook. De auto vind ik ook nog wel mooi.
@viezefreddyw: zeker Rico is een enorme rustige sympathieke gozer, down to earth ook. Gvr en bescheiden haha
@bmwfreak038: hmm… Ik heb hem eens zien stuntelen met parkeren in z’n witte Range Rover. Altijd leuk, zo’n grote bak in een smal straatje :-) Toen een ongeduldig type vervolgens toeterde stapte Rico woest en flink gebarend uit etc… Hij hield zich op tijd in, maar echt rustig… niet altijd in ieder geval.
@reactief: nee maar ongeduldig je zegt het zelf al..
Knook breda, de dealer, is een van zijn sponsoren. Heeft om de paar maanden een nieuwe ivm sponsoring en het feit dat hij het “gezicht” is van Knook Breda.
@gjvp: ja hij reed ook hun jaguars.
Geen echte Range Rover
@joop112: ???
@bmwfreak038: de echte is de (grootste) Range Rover. Hoor dat wel meer dat Range Rover bezitters dat vinden. Die houden ook niet van de kleinere Sport.
@thomasthomas: oh bang voor vernieuwing cq verandering klinkt als?😜
@bmwfreak038: klinkt als dat jij een gerebadge-de F-Pace met Range Rover erop als vernieuwing/meegaan in de tijd vindt..
Maw; dat je feitelijk bedonderd wordt hoort nu eenmaal in het huidige tijdsbeeld, dus we moeten niet zeiken.. Zoiets?!
(Neemt niet weg dat het wel prachtig gelukt is, de RR versie.)
@spylegion: eens, het is bekend dat ze kleine details aanpassen. het zij een badge het zij een ander blok andere lampjes of grill.
6,5sec met zoveel koppel? Dan zal ie wel aardig aan t gewicht zijn.
@volvoturbo: nee, 6,5 seconden met zoveel vermogen.

Dat koppel op zichzelf heeft er niks mee te maken.
@volvoturbo: ps: afhankelijk van de beschikbaarheid bij hoeveel toeren uiteraard, maar je zou verwachten dat dat toch wel onderin zit bij zo’n diesel.
Dat hij geen mini kooptπŸ˜‚
Dus eigenlijk rijdt hij rond in een auto die niet van hem is?! Vind ik echt wat voor van die tieners die net een rijbewijs hebben en stoer gaan lopen doen met spullen van een ander.
@ghost: of in de auto van papa
@bmwfreak038: Ik heb in die tijd een dealtje gemaakt met men ouders. Na 2x een auto gekocht te hebben waaraan elke keer iets markeerde, stelde men paps voor dat ik hem de verkoopwaarde van men Focus over te maken, in ruil daarvoor mocht ik altijd de auto meenemen (stond er altijd wel 1 thuis). En als ik hem had gebruikt even aftanken of een deel meebetalen bij een onderhoudsbeurt. Heerlijk was dat, van een Golfje naar een XC90 of een Audi A6. De A6 stond op mijn naam dat kwam beter uit met een fiscaal iets voor hem. Wel geluk mee gehad natuurlijk…. Vooral wanneer we een keer werden aangehouden, auto van je mama jongen? Neehoor, altijd zelf voor gewerkt hehe.
@dieselkameel: hmm goed bekeken
@ghost: beter dan dat Batavus je sponsor is…
@ghost: Ik zie het probleem niet hoor.
Half Nederland rijdt in een auto die van een leasemaatschappij is…

En net alsof jij nee zou zeggen als Land Rover je opbelt met de vraag of je de komende maanden gratis in een mooie Velar wil rond rijden als zijnde reclame.
Ik hoop dat hij deze sponsorauto niet weer zo vol moet hangen met stickers van de dealer zoals bij zijn vorige Land Rover. Dat oogt een beetje goedkoop
Al ben je nog zo snel, de Marokkaan achterhaald je wel…
#slechtegrap
@dutchdriftking: hij wil wel, maar word nog belemmerd. Misschien wel nog slechter?😜
Wie?
@towi1989: exact mijn reactie.
Geld verdienen door je in elkaar te laten slaan. Wat een gekke wereld.
@LaLancia: vooralsnog slaat hij anderen in elkaar en krijgt ie betaald. Maar klinkt ietwat vreemdπŸ˜‚
Whahah update…. leen auto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).