Rijdt Bassie nou Ferrari 599 GTO of Porsche 911 GT3?

Auteur: , 26 Reacties

Die Bassie toch, die staat hier heel stoer naast een Ferrari 599 GTO maar is dat wel zijn auto?

Bassie en een Ferrari 599 GTO

Nee, en of de auto van Superman is weten we ook niet. Dat de 599 GTO een hele fijne auto is en dat spotter carspottingrotterdam er hele fijne plaatjes van heeft geschoten weten we wel.

Superman met Ferrari 599 GTO

Bassie is echter onderweg in een geheel in stijl uitgevoerde Porsche 911 991 GT3 inclusief gele carlashes, trekhaak en bijpassende “caravan”. Al hopen we voor Bassie dat hij daar niet in hoeft te slapen en dat hij gewoon met de andere deelnemers van The Challenge 2014 in fijne hotels mag crashen. Op de foto van spotter fiatpalio hierboven keek hij in ieder geval nog blij.

Bassie in z'n 991 GT3

Een video van de GT3 vindt je hieronder.26 reacties

Het ziet er grappig uit hoor die Porsche zo…..maar hij had het volgens mij toch beter bij de prelude kunnen laten. Dit is gewoon verneukerij!
Bassie is goed afgevallen! Niet slecht voor een man van 78!
Massale ‘ludieke’ oranjeverkleedpartijen, toppersconcertgekkies en deze boys, allemaal één pot nat. Kunnen we het niet gewoon bij een paar dagen carnaval houden? Denk dat de advocaten van Porsche inmiddels al een brief richting Bassie hebben gestuurd….
@gash: Hoezo moeten de advocaten van Porsche een brief sturen naar Bassie??
@bartsmid:

http://www.autoblog.nl/nieuws/ferrari-heeft-de-purrari-van-deadmau5-vermoordt-69671
@gash: Ik denk niet dat Porsche hier achter aan gaat, want Porsche Leusden heeft zelf die trekhaak er aan gemaakt. En waarschijnlijk gaat dat karretje naar The Challenge er wel af. En dat van Deadmau5 is iets anders denk ik. Ik denk dat Ferrari met dat Purrari zaten, dus dat het te veel op Ferrari lijkt de naam en dat het niet zo zeer om de wrap ging.
@gash: Porsche engineers hebben zelfs geholpen met het maken van de trekhaak
@gash: drommels, drommels, drommels!
Dit is weer van die valse Nederlandse bescheidenheid. De echte Bassie kan dit met gemak betalen, maar doet het niet
@roppp: Hoe zit het met de rechten? Is de echte Bassie nog steeds zo´n geldwolf of kan hij dit wel waarderen? De echte Bassie komt er niet meer uit met z´n vette lijf, dat zal de reden zijn.
@bartsmit: naar verluid lust Bassie wel een paar stuivers. Of hij dit daarom ook met humor weglacht, waag ik te betwijfelen
Gave optie.. een verwarmde trekhaak.
Bassie rijdt een Honda prelude met klapkoplampen incl. wimpers
Wat mij het meest verbaast dat dit überhaupt mogelijk is, kan me niet voorstellen dat een 911 enige structurele en/of elektronische voorbereiding heeft om wat te trekken.

Hoop trouwens dat we nog wat een Hommage aan Top Gear gaan zien met deze combinatie.
@knipperlichtje: zo’n klein aanhangsel zal ook niet de zwaarste zijn.
Nieuwe trend ofzo? Supercars met Bassie?
Is wel grappig gedaan die bestickering. Maar sorry zal wel gezeik krijgen maar wat een gaar geluid zit er toch in zo’n porsche
@raym: hierbij mijn gezeik: het zijn rev’s. De 991 GT3 klinkt inderdaad een beetje belabberd met met revven. Bij acceleratie daarentegen.. Werkelijk prachtig geluid: http://m.youtube.com/watch?v=ZCuuyLX0QWI
@jrmpower24: vol gas revven maakt niet uit ik ben in me leven maar 1 porsche tegen gekomen die goed klinkt en die had geen boxer. Dat was de carrera gt met v 10 dus. En ik zal denk ik ook nooit het geluid van porsche boxer motor gaan waarderen.
haha mijn foto!
Van een Marta Rancho naar een Porsche 991 GT3. Hij gaat er op vooruit.
Ik weet vrij zeker dat ik deze auto afgelopen zondag zag rijden op de A16 vlakbij Rotterdam.
@mynameisjeroen: Klopt, hij was o.a. bij City Racing
Zondag reed deze als showauto tijdens de R’dam cityracing dus dat kan dan wel kloppen :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).