Roadrage: jeugdspelers Ajax mishandelen politieagente [updated]

Auteur: , 111 Reacties

Drie jeugdspelers van Ajax hebben gisteren bij een verkeersincident een politieagente in burger mishandeld. De agente brak onder meer een sleutelbeen.

Zwarte Mercedes van Ajax

Het incident vond gisteren plaats op de Oudekerkerdijk, waar het drietal met hun zwarte Mercedes (met roze logo’s?) de weg van de agente versperde. Deze claxonneerde hierop enkele malen, maar dat pikten de haantjes niet. Ze stormde op de vrouw af, trokken haar uit haar auto en werkten haar hardhandig tegen de grond.

De agente brak hierbij een sleutelbeen en liep verschillende schaafwonden en bloeduitstortingen op. De drie Ajax jeugdspelers (Ashraf El M., Samet B. en Zakaria El A.) werden na een Burgernet oproep en een tip van een buurtbewoner opgepakt in de buurt van de Van der Madeweg.

De voetbalclub zegt op de hoogte te zijn, maar geen standpunt in te nemen voordat het weet wat er precies is gebeurd.

UPDATE 1: de politie meldt aan Nu.nl dat er géén sprake is van botbreuken. De agente doet vrijdagmiddag aangifte.

UPDATE 2: het drietal is intussen weer op vrije voeten, zo meldt het Openbaar Ministerie. Eén van hen wordt nog als verdachte (18 jaar) van mishandeling gezien. Volgens het OM was sprake van gewone mishandeling en niet van openlijke geweldpleging. Ook had de agente niet aangegeven dat ze een politievrouw was. Ajax heeft het drietal geschorst, totdat duidelijk is wat zich precies heeft afgespeeld.111 reacties

Met 3 kerels 1 vrouw in elkaar slaan.Stoer hoor.Een echte kerel kan helemaal geen vrouw slaan.
@Alfarobert:
Tja, voetballers. De sport voor en door retards..

Ajaxieden hebben een naam hoog te houden op het roadrage vlak, waar speelde Kluivert toen hij met 110 in de stad iemand het leven uit reed..?

I rest my case..
@tupperware: Wel heel makkelijk scoren ;)) Tupper..
@sydney:
Tja, maar wie maken het zo makkelijk..?

Dit soort ongein zie je volleyballers , hockeyers of coureurs dus nooit uithalen..
@tupperware: Operettezangers daarentegen….
@sydney: Dat noemt men een inkoppertje. ;p
@e1000bmw523i: en nu staan ze buitenspel
@Alfarobert: je hebt de namen van de heren gezien? Ies koeltoer hè.
@borrelnoot: pas maar op, kost je zo een boete die uitspraak ;-)
@borrelnoot: Shit dacht hetzelfde.
@borrelnoot: Vergeet a.u.b. niet de reeks eerdere geweldsincidenten met voetballers in de hoofdrol. Dat waren meestal gewoon ‘echte Hollandse jongens’.

Het maakt geen zak uit waar iemand vandaan komt of welke sport hij bij welke club dan ook doet.. het maakt ook geen zak uit of de vrouw politieagent is en zich heeft geïdentificeerd: je blijft gewoon met je poten van elkaar af!
@Alfarobert: Dan kan je je inderdaad beter afreageren op een fonetein…
Goh, verbazend dat het een bepaald slagje volk is die dit soort dingen doen.
Of ben ik nu een racist?
@viezefreddyw: Nee, hoor gewoon realist.Men wil zich daar onbegrijperlijkerwijs nog wel eens in vergissen.
@viezefreddyw: Ik zie in ieder geval niet echt vaak Piet J., Jan K., en Bert H. in dit soort berichten terug.
@azenomei: die kunnen niet voetballen.
@viezefreddyw: nee hoor. Voetballers zijn niet te vertrouwen.
@Jansen: Voetballers niet zo over een kam scheren he?!
@viezefreddyw: tuurlijk heeft dit niks met voetbal te maken. Het is mijn inziens alleen geen toeval dat agressie en voetbal bij elkaar hoort.
@viezefreddyw: mijn ouders komen uit een verre land en ik ben zelf moslim en ik kan je zeggen dat ik je niet rascistische vind. Ik schaam me ontzettend voor onder andere dit soort laffe daden. Ik hoop dat ze vervolgd worden voor dit.
@pagani86: onzin. Waarom moet jij je schamen voor die eikels!? Ik snap je wel hoor, maar ik zie het ook als een gebrek van onze samenleving dat jij je genoodzaakt ziet om je hiervan te distantiëren. Altijd die drang van sommige mensen om een excuus te krijgen van mensen die toevallig de/het-zelfde {vul hier een overeenkomst in} hebben. Er loopt ook genoeg Nederlands tuig rond. (en ja; wellicht zijn de percentages hoger bij sommige bevolkingsgroepen, I know)
@pagani86: Je hoeft je niet te verontschuldigen voor anderen, jij hebt hier niets mee te maken toch? Als mensen met een vinger wijzen en zeggen kijk dat is jouw volk geeft dat alleen maar meer aan hoe onwetend ze zijn
@viezefreddyw:

Dit is niet de plaats maar omdat je er om vraagt:

Ja, dit is een racistische opmerking. Het feit dat er 3 moslim namen in staan geeft jou niet het recht om hier een heel volk over één kam te scheren.

FYI ik ben geen moslim, gewoon een hollander.
@raver1991: ik geef jou gelijk, helaas dat meer dan 75% zo erover denkt als @viezefreddyw. Ik vind dit sowieso al raar dat hier een artikel over wordt gemaakt, alleen omdat ze een Mercedes rijden? Dit soort dingen lees ik wel op nu.nl of op VI.nl .
@r32turbo: dan net zo goed niet op VI.nl, alleen maar omdat ze bij Ajax spelen?
@kvdw: het gaat om de voetballers idd. Niet omdat ze bij Ajax spelen.
@raver1991:

Ehh, Racisme gaat over ras, niet geloof. Ik geloof in Harry Potter, veel gloofwaardiger boek, maar dit terzijde…

De term racisme wordt in meerdere betekenissen gebruikt. In de meest algemene zin betekent racisme dat leden van een bepaald ras zich inherent superieur achten aan leden van een ander ras. Bij debatten over racisme is echter vaak sprake van verwarring over de precieze betekenis of implicatie van deze term. Velen gebruiken het racisme in algemene zin als aanduiding van xenofobie (angst voor vreemdelingen) of etnocentrisme. Anderzijds trachten wetenschappers laatstgenoemde begrippen juist af te bakenen van racisme als ideologie of wetenschappelijk racisme.
@disco3hse:

Als in deze context een geheel volk wordt aangeduid is dat racisme.
@disco3hse: Jij moet eens sociologie gaan studeren. Een paar sociologische begrippen erdoorheen fietsen en doen alsof je het allemaal begrijpt.

Terug in je studieboeken met dat neusje!
@marikoelolo: Mensen menen tegenwoordig een diploma te bezitten als ze Wiki kunnen quoten…
@viezefreddyw: helaas heb je gelijk….
@viezefreddyw:

Het feit is dat drie mannen deze misdaad begaan hebben. Daarvoor moeten ze berecht worden. Ajax mag ze op zijn minst met naam en toenaam deze ochtend nog ontslaan. Als voetbalclub kun je niet dermate in verlegenheid gebracht worden.

Om nu meteen alle moslims met een scheef oog aan te kijken en te veroordelen gaat veel te ver. Maakt niet uit hoe dramatisch Wilders en zijn chromosoomarme kornuiten het brengen, het betreft niet ALLE moslims.

Maar een GL/PvdA knuffel en warme chocomelk hoeft ook niet. We moeten de cijfers wel onder ogen zien en realiseren dat Marokaanse jongeren structureel en substantieel vaker dergelijke misdaden begaan. En daar mag wat mij betreft echt wel extra, preventief, aandacht aan besteed worden. Ergens gaat er ernstig iets mis in die koppies als het om opvoeding gaat, anders is dit niet de uitkomst.

OT: mooie A-klasse hoor…
@gtwillem: De club zelf heeft ook steken laten vallen bij het met beide benen op de grond houden van die talentvolle jeugd spelers.
@centho: dat is een te makkelijke stelling om in te nemen. Juist bij profclubs als Ajax zijn ze altijd bezig die jonge jochies tot profvoetballer te transformeren door middel van veeeel trainen, aanbrengen van discipline en ook het toepassen van gedragsregels. Eigenlijk zouden alle moslim jongeren op nederlandse verenigingen, sportclubs en andere societeiten aanwezig moeten zijn om een goed beeld te krijgen hoe je met de medemens om gaat. Kennelijk heerst er nog steeds een beeld waarbij er gedacht wordt dat dit gedrag ‘wel moet kunnen’.

Het beeld van dit soort jonge jongens is erg vertekend. Aangezien het een constant schiftingsproces is, valt een groot deel van deze jongens af. Het is niet zo dat de 23 kopigge selectie 23 jeugdspelers als ‘nieuwe generatie’ kent, dat zijn er honderden. Het grootste gedeelte valt af en komt bij andere clubs terecht of valt helemaal in de vergetelheid. Dus makkelijk hebben die jongens het niet, en in Nederland verdiend voetbal, zeker op dat niveau, echt niet zo goed als velen zullen denken.

Neemt niet weg dat je als prof nooit in verband met dergelijke zaken gebracht mag worden, waardoor definitieve schorsing het gevolg is.

@gtwillem: We zullen zien hoe ajax omgaat met dit verwerpelijke incident.
@gtwillem:
“Eigenlijk zouden alle moslim jongeren op nederlandse verenigingen, sportclubs en andere societeiten aanwezig moeten zijn om een goed beeld te krijgen hoe je met de medemens om gaat.”

Eureka! Dat is de oplossing voor wereldvrede. De Nobelprijs voor jou!
@marikoelolo: ik begrijp je sarcasme, maar ik denk dat als je het geheel beter laat integreren, de gedragspatronen uiteindelijk ovetgenomen worden. Nu zitten veel van die jongeren in een huis in een wijk met alleen maar soortgelijke jongeren. Zelfde geldt voor hun school, sportclubs, winkelcentra: vaak geisoleerd. Dat isolement moet je juist tegen gaan dan aanwakkeren.
@gtwillem: Geloof het of niet, beste vriend. Dit alles is de schuld van onze overheid.

Jaren terug vonden ze het in Den Haag verstandig om dezelfde soort in een wijk of buurt te plempen. Zo bleven de onderontwikkelde gastarbeiders ver uit de buurt van de Hollanders (hadden we ook geen last van ze)!

Zo dringen de heersende normen en waarden nooit door tot iedere burger, lees tijdelijke werkslaaf. Wat je krijgt is een geïsoleerd groepje dat eigen normen en waarden gaat ontwikkelen en deze ook generatie op generatie blijft hanteren.

Het probleem van deviant gedrag is niet zo zeer een probleem van de Marokkaan, iedere bevolkingsgroep heeft zijn rotte appels. Zo begon het ooit bij de Surinamers, Indonesiërs and so one and so one… Binnenkort zijn het de Marokkanen die Bulgaren en Polen verafschuwen, omdat ze niet geïntegreerd zijn.

Hahaha weet je wat me net te binnen schiet? Marokkanen zijn juist goed geïntegreerd. Ze doen exact wat de Nederlanders eeuwen terug deden. Andere landen binnenvallen, plunderen, verwoesten, slaven maken en alles meenemen naar eigen land.

Een daverend applaus voor de Marokkanen!
@marikoelolo: klopt helemaal, wat dat betreft eigen schuld…
Ashraf El M., Samet B. en Zakaria El A.) tsja……..
@truckertje: je verwacht het niet he? Het is maar dat Job er niet meer zit, anders mochten ze vast thee komen drinken…
@awesome: Zo, heb je er misschien nog eentje op de plank liggen die nog origineler is? Maar dan met heel veel uitroeptekens en iets met ‘mijn belastingcenten’ ofzo. Thanks alvast! ;))
@sydney: ROVERHEID!!!
@sydney: het was nog vroeg he, niet zo scherp ;)
@awesome: jij zit vast ook op NUjij…
@stfu: Nee, ik zit hier.
@stfu: doorgaans zit men op een stoel of bank wanneer men AB checkt. Ok, sommigen zitten op de pot, maar zover wil ik ff niet gaan…
Succes met jullie verdere carrière, Samet Bulut, Zakaria El Azzouzi en Ashraf El Mahdioui.
@sqwerty: of je even balkjes over de namen wil zetten, want strafvermindering wegens privacyschending en zo ;-)
@awesome: dan moet je maar geen (semi-) publieke functie bekleden. Part of the deal. Als Beau van E. D. met drank op een koalabeer dood rijdt, wordt het ook breed uitgemeten ;-)
@sqwerty: El MahDOEI !
Na jusitie heeft Ajax ook haar verantwoordlijkheid te nemen.Onmiddelijk de club uitschoppen.Met dit soort vroeger van een rood fietsje ontziene Darwins komt toch nooit meer goed.
Misschien waren er al onderling spanningen, want een driehoeksrelatie pakt vaak slecht uit.
Zijn toch vrij onschuldige namen……..
Dus……
@henkhupelschoten: Sorry, maar je mag niks uitlokken. Want dan zijn ineens je reacties verdwenen. En dat is ook niet leuk.
@rikus: Eerst verschijnt er “deze reactie moet nog goed gekeurd worden” en daarna komt de autoblog censuur in werking
@henkhupelschoten: De censuur is vandaag een dagje vrij geloof ik.
@rikus: ’t is een wonder
Zal ook wel eens niet zo zijn.. Zelf als die mafketels ergens goed zijn en een mooie toekomst kunnen opbouwen zijn ze nog steeds agressief! Het zit gewoon in hun DNA..
Bedankt aan de politici die hen op grote schaal verblijfsvergunning hebben gegeven in plaats van terug te sturen, landverraders dat het zijn.
@audirijder: ik snap je punt. Maar het zou ook kunnen zijn dat dit al de 3e generatie is die in Nederland is geboren..
@87sandyd:
DNA wordt bepaald door de familie lijn, niet door de plaats waar toevallig hun moeder vond dat ze hen eruit moest gooien..
@audirijder: Jij koppelt het meteen aan het Marokkaan zijn. Beetje makkelijk en jammer, de discussie over erfelijkheid, omgeving en crimineel gedrag is namelijk best interessant. http://www.hpdetijd.nl/2014-10-29/nieuw-onderzoek-wakkert-discussie-aan-over-verband-tussen-criminaliteit-en-genen/

Deze jongens moeten overigens uiteraard uit de selectie worden gezet. Hier is geen sprake van een ongelukje maar van mishandeling.
@pomoek: Het heeft niets met de etnische afkomst te maken.Maar eerder met de poen en de glorieuze toekomst die iedere jongere weleens naar de kop kan stijgen.Ajax zou er goed aan doen om die talentjes een goed besef van normen en waarden en tactiek buiten het veld bij te brengen.Je gedrag buiten het veld kan de club als geheel ook op afgerekent worden.
@audirijder: zo, subtiliteit en realiteit zijn niet echt jouw sterke punten, klaarblijkelijk!
@gtwillem:
Verwacht jij die competenties van een audirijder dan..?
@gtwillem: ah toevallig, zo’n linkse wegkijker.. Ik wist niet dat zo ook actief waren op autoblog. Het blijft apart dat opsporing verzocht zoveel allochtonen kent. Ik zie bijna geen Nederlander in dat programma. Ik vind dit raar? We leven toch in Nederland.
@audirijder: hahaha, de eerste keer dat ik ‘links’ wordt genoemd! Daar kikker ik van op!

Ik ben degelijk geen wegkijker, maar jouw stelling is veel te kortzichtig.

Het nadeel namelijk van jou gegeven mening is dat je te veel mensen over een kam scheert, en dat is juíst precies waarom wij in Nederland zo’n goede rechtstaat hebben.

Ik begrijp je frustatie, en ik ben absoluut niet van mening om te ontkennen dat een substantieel gedeelte van een bepaalde afkomst is. En daar moet absoluut wat aangedaan worden, en dan bedoel ik niet dooddknuffelen.

Maar ik weiger om een hele bevolkingsgroep over een kam te scheren. Ongeacht geloof, geaardheid, geslacht, geboorteland etc.

@gtwillem: jammer voor jou, want doen ze wel bij ons! Ik wacht nog op het eerste bericht waarbij een Marokkaan een Marokkaanse oma beroofd in plaats van een Nederlandse.
@audirijder: dat doen ‘ze’ wel bij ons??? Dat is wel een heel slappe onderbouwing. Serieus, iets minder generaliserend nadenken en door je neus inademen: krijgen je hersenen wat meer zuurstof, die je duidelijk te kort komt. Kom je tot betere conclusies ;-)

Ik ga mij niet beperken tot een smalle visie om complete groeperingen over een kam te scheren omdat een gedeelte van hen dat wel doet. Is toch geen reden? Op basis van die reden zou ik dus ook moeten gaan werken achter de kassa bij de Aldi….(nadenkertje, succes).

Ik zeg absoluut NIET dat het genegeerd moet worden. Misdaad moet aangepakt worden, en als blijkt dat een bepaalde leeftijdscatogerie, van een bepaalde bevolkingsgroep het percentage wat een misdaad begaat substantieel hoger is dan bij andere leeftijdsgroepen, dan moet daar zeker op gehandeld worden door preventieve maatregelen te nemen om te zorgen dat dit zorgwekkende percentage kan dalen.

Rechts populistische leuzen zijn erg leuk als je wilt solliciteren bij de PVV, maar echt problemen oplossen doe je daar niet mee, waarmee er een tweede parallel is met de PVV, die zijn er ook niet goed in ;-)
@gtwillem: Woon jij in Tilburg?
@audirijder: Ik wel, maar wat heeft Tilburg hiermee te maken dan?

Ik woon en werk al een jaar of 8 in Tilburg en heb op dagelijkse basis te maken met minderheden. Er zitten goeden en slechten tussen, net als onder de Nederlanders.

Jouw visie kan ik dus niet delen. Ik beoordeel de mens op basis van ervaring met die ene mens, en als 3 van die malloten vinden dat ze een vrouw in elkaar moeten beuken dan acht ik dat verwerpelijk. Of dat nou blanken, arabieren of zwarten zijn kan mij niet bijzonder veel schelen. Ik ken ook heel veel fijne mensen wiens oorsprong niet in Nederland ligt
@audirijder: en hoeveel procent van de totale misdaden die in NL worden gepleegd komt uiteindelijk in opsporing verzocht?
Bij Feyenoord zijn het de supporters die de clubnaam verzieken. Bij Ajax doen ze het zelf! Minkuukels. Of het nou een agente is of niet, van vrouwen blijf je met je poten vanaf. Zeker met 3 personen tegen 1… Kan toch niet? Eikels
@jozef879: in die cultuur zijn ze niet zo op vrouwen.
Wat hangt er ook al weer in de Arena?

“De jeugd heeft de toekomst!”

*proest*
@awesome: klopt toch? Wil niet zeggen dat ze de toekomst zijn…
Deze 3 pareltjes zijn een cultuurverrijking voor deze maatschappij…Gek hè rifaapjes dat we voor 98% racistisch zijn tegen dat zandvolk? Beterschap en sterkte gewenst voor de agente.
@reobnednab: Samet Bulut klinkt eerder Turks dan Marokkaans…leuk stel die kwik, kwek en kwak…zucht
Ik snap d’r ook niets van, in elk bericht staat bijna ‘licht getinte mannen’ maar hier bij de zonnebank salon staan ze nooit die agenten; criminele bolwerken zeg ik je!
Verkoop ze maar aan een club in het buitenland. Opgeruimd staat netjes.
@berlinetta: ik hoop dat deze jongens voorlopig geschorst worden door de nationale voetbalbonden en FIFA/UEFA om op welke basis dan ook actief te zijn bij een voetbalclub. Dit is geen licht vegrijp of overtreding.
Gaat niet om de namen maar om de daden. Dit soort dingen doe je gewoon niet. Ongeacht wat je afkomst is. Punt.
Waarom uit de selectie?

Iedereen maakt fouten, iemand uit de selectie gooien en zo zijn carrière en toekomst verpesten? Het rechtssysteem geeft passende straffen, geen need om een mans werk en brood erbij te halen..
@leugenaar: Omdat er ook jochies van 8 bij de club voetballen en opkijken naar de A2/ A1 en het eerste om maar eens iets te noemen.
@leugenaar: ernstige mishandeling… Omdat iemand ze aan de kant stuurt als ze lomp in de weg staan…
Voor dit soort debielen bestaat geen passende straf. Misschien gaat uit de selectie gooien niet helpen maar 10% van hun toekomstige inkomsten af moeten staan gedurende hun carrière aan die agente lijkt me wel een passende maatregel.
@leugenaar: als ik zoiets flik, sta ik ook nog diezelfde dag op straat en kom ik nooit meer aan de bak? Of vinden we dit voor ‘allochtonen’ zielig, want ze hebben het al zo moeilijk met frauderen van 5 uitkeringen.
@audirijder: Yep, als autochtonen dit flikken schieten ze ze gewoon neer, in dat geval worden ze toch niet aangeklaagd wegens racisme….
@leugenaar: Mishandeling… Daar mag je als werkgever niet mee geassocieerd worden. Klaar. Rechtsysteem of niet. Het zijn gewoon de consequenties van het door die jongens vertoonde gedrag. En die zullen ze moeten accepteren, zo werkt het eenmaal in de grote mensen wereld.
Het zal ook wel eens een keertje niet bij voetbal gebeuren. Oh laten wij de schijtsrechter dood trappen. Oh we hebben verloren laten wij eerst het andere team op zoeken om iemand dood te trappen. Oh we hebben gewonnen laten we het bij de anderen nog even inpeperen door ze op te zoeken en te gaan vechten. Hey leuk laten we treinen vernielen na de wedstrijd gewoon omdat het kan….

Ohja en alle leuke programma’s op tv (zijn er niet veel) worden altijd geschrapt als er weer van dat kut voetbal voor komt.
@smartye36: Als ‘ie maar geen voetballer wordt, ze schoppen ‘m misschien half dood:

https://www.youtube.com/watch?v=2Lm4txsSwZ8
@sir_smokalot: haha inderdaad dat os een goede ;)
hey heeft iemand van die 3 nieuwe talentjes van Ajax gehoord? De Jong schijnt er niks bij te zijn. , Zakaria El Azzouzi, Ashraf El Mahdioui, Samet Bulut heten ze, http://www.ajax.nl/Sitewide-Tabs/Verenigingssite/Jeugd/A1/A1-1.htm
Een vrouw slaan…..Levens lange schorsing van die voetbal pubers, anders een boycot van 020…
Ik zou liever hebben dat mijn zoon vuilnisman wordt, dan voetballer. Veel nuttiger.
@luxaeterna:
Boudewijn de Groot zong het al in de jaren 70, als hij maar geen voetballer wordt..
@tupperware: Je was me net voor…
@sir_smokalot:
Mompelt iets over Great Minds..
Wat een verrassing. Ik ging ervan uit dat die vrouw was mishandeld door drie christelijke Nederlandse jongeren… blijken het Marokkanen te zijn. Je verwacht het niet.
Allemaal Nederlanders toch?
Alleen de naam al…
Autonieuw
Was het laatst niet een Nederlandse wielrenner die een zwangere vrouw uit de auto sleurde en mishandelde?! Nee… Nederlanders doen zoiets nooit, wij zijn natuurlijk heilig.

Conclusie: overal zitten afschuwelijk rotte appels tussen, ongeacht afkomst! Kunnen we het nu aub weer over auto’s hebben? Anders heb ik straks een teiltje nodig dankzij al die bekrompen opmerkingen.
Wat een stoere gasten zeg! Doe eens normaal jongen(s)!!
Wat is zo een A klasse toch een lelijke auto !

En dat is mijn mening.
Goh je verwacht het niet met dat soort namen.
Tja soort zoekt soort…
Zet maar een jaartje vast die over het paard getilde voetballertjes
Er wordt er hier weer fanatiek op los gegeneraliseerd. Lekker bezig met zijn allen jongens (positieve uitzonderingen daargelaten).

Ik val trouwens weer in herhaling maar wat doet dit bericht überhaupt op Autoblog? Omdat die jongens in een Mercedes zaten? Kunnen we niet gewoon over dikke auto’s lullen en dit soort onderbuikartikeltjes lekker overlaten aan Nu.nl? Ik hoef niet constant herinnerd te worden aan het gemiddelde IQ van de Autoblog-reaguurder…En het meest besproken artikel van de maand maart is een artikel dat hielemoal neks met auto’s te maken heeft. De generalisering in de reacties is tenenkrommend. Naar mijn mening hoeft dit soort artikelen niet op Autoblog geplaatst te worden, de simpele reacties die erop geplaatst worden kunnen we ook lezen op elke andere nieuwssite met de mogelijkheid om reacties te plaatsen.
Waarom liggen die jongentjes niet zelf in het ziekenhuis? Keurig en professioneel buiten gevecht gesteld door een handhaver van de wet m/v die zijn/haar kennis keurig subsidiair en proportioneel heeft toegepast.

Was het geen burgerwacht? (met minder opleiding)
Voor straf in IS gebied lobbiën voor een vrouwen competitie (en vrouwelijke agenten while they’re at it). Is een taakstraf en maatschappelijk betrokken dus valt wel mee. Ze mogen terugkomen en we pakken geen paspoorten af. Dus minder rechts dan Rutte. Iedereen eens? Prima. Nou, dan gaan we dat regelen.

(Hou ze maar gewoon hier hoor. Domme fout van van domme adolescenten zoals ze dat doen.)

Ik ben wel tegen Franse auto’s. Die zijn stom (on topic)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).