Schumacher: “Onze harten zullen altijd rood zijn”

Auteur: , 17 Reacties

Mercedes? Wat is dat?

Mick-Kimi

Het zal je niet ontgaan zijn: Mick Schumacher, zoon van, maakt sinds kort officieel deel uit van het opleidingsteam van Ferrari. Voor de de casual observer zal dat op het eerste gezicht niet bepaald een schok zijn. Micks pa werd immers definitief een legende dankzij zijn periode bij team rood. Toch is de betrekking van Shuey junior bij het Italiaanse team niet per se zo vanzelfsprekend als het lijkt. Ten eerste omdat Mick lange tijd niet zo’n heel geweldige resultaten behaalde in de opstapklasses. Zoals Frits van Amersfoort zich laatst liet ontvallen: “Mick heeft het racen moeten leren, Max is ermee geboren”. Frits kan het weten, want beide talenten kwamen immers in het verleden uit voor van Amersfoort Racing.

Maar de tweede en misschien nog wel belangrijkere reden dat Mick niet eerder rood kleurde, was zijn verbintenis met de kleur zilver. De jonge Schumacher was jarenlang een bekende verschijning tijdens allerlei evenementen van Mercedes, reed met een Mercedes-motor naar de titel in de F3 en stapte ook weleens in een DTM auto van de driepuntige ster (niet voor races). Bovendien begon en eindigde de Rekordmeister himself zijn carrière min of meer bij Mercedes, waarna hij afzwaaide en Markenbotschafter voor het merk uit Stuttgart werd.

In een interview met Mobil 1 The Grid werd Mick dan ook gevraagd of het geen moelijke keuze was voor hem om voor Ferrari te gaan en niet voor Mercedes. Mick zou hierop een politiek correct antwoord kunnen geven in de trant van ‘het zijn allebei mooie merken, maar ik kreeg deze kans en ik besloot ‘m te pakken’. In plaats daarvan besloot hij echter resoluut om recht uit het (rode) hart te spreken:

Ons hart was altijd rood en dat zal het ook altijd blijven. Ik voelde me hier beter bij en dat is waarom we deze beslissing genomen heb.

Kijk daar is het dan, hard bewijs dat de rode baron de 550 Maranello (rijtest) toffer vindt dan een Mercedes SL. Waarvan akte.17 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Nee knul ..
Je hart is wit ..
@lincoln: Honda?
@autodidact:

Spierwit zelfs ..
@lincoln: en Lincoln heeft een hart van goud, diep weggestopt in haar boezem.
@lincoln: Rood zelfs, pezen zijn wit je spieren rood
@lincoln: heeft je moeder je de toegangscode tot de wifi weer gegeven ouwe zeiksnor?
@panam1: ok, het wordt dus hoif tij voor kinderveilige sluitingen op azijnflessen
@potver7: en blijkbaar ook een slot op de drankenkast voor jou
@panam1: het is weekend .. morgen mag hij weer .. terug naar zijn kliniek .. ik ben zo terug even naar de mediamarkt mijn .. toetsenbord is .. stuk .. ..
@panam1:

Je moeder heeft een zeiksnor ..
@lincoln: ha ha is dat patricia paay?
@panam1: ze is als kind gevallen in een grote ketel met azijn.
@lincoln: Jij bent de enige hier die het snapt.
In Oeganda weet tenminste nog minimaal 50% dat een hart wit is ..

Maar die mensen vinden zichzelf dan ook geen hoger opgeleiden kennis economen ..
Slimme zet, ik zie Mercedes gewoon vertrekken uit F1 als ze een paar jaar achtereen afgetroefd worden door Red Bull of Ferrari.
En waar wil mick heen bij ferrari? Toch niet de scuderia? Het is daar namelijk best druk. Leclerc houdt daar de komende 5 jaar zn stoel, vettel zie ik ook niet binnen 3 jaar verdwijnen. Bij mercedes was er een veel beter aanbod, met eventueel russel en ocon voor zich, die zich beide nog moeten bewijzen. Hamilton zal het niet heel lang uithouden, en van bottas willen ze af.
Een talent… ja…
Van alle mensen heeft Mick het gehaald. Dat zijn vader een legende is, is puuuuuur toeval. Die jongen is een talent.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).