Seinfeld verpatst een Porsche 911 GT3 RS

Auteur: , 17 Reacties

De comedian zet zijn garage sale volop door.

Als autoliefhebber ben je waarschijnlijk wel bekend met Jerry Seinfeld. In de jaren ’90 vergaarde de comedian een fortuin met de succesvolle show Seinfeld. Sommige mensen die verder verrassend normaal zijn vinden deze TV-serie de beste uitvinding sinds het gesneden brood. Ik vond er zelf doorgaans geen hout aan. Maar goed dat zal aan mij liggen.

Persoonlijk ben ik dan ook meer bekend met Jerry vanwege het feit dat hij zijn TV-Dollars omzette in een ontzettend grote verzameling Porsche’s. Naar verluidt waren het er ooit zo’n veertig tot vijftig stuks, waaronder bijvoorbeeld een 917 K uit de film Le Mans en een 918 Spyder. Dat de Amerikaan een fan van auto’s is blijkt ook uit zijn recentere show Comedian’s in cars getting coffee. Ook een show die ik ondanks de cars niet om aan te gluren vind, maar dat terzijde.

Enfin, de laatste jaren horen we van Jerry juist steeds vaker berichten dat hij zijn geliefde Porsche’s verkoopt. Vorig jaar deed hij bijvoorbeeld al drie pareltjes van de hand en later ginger er nog eens zestien(!) Porsche’s de deur uit.

Heeft Jerry de coins hard nodig? Denkt hij dat dit het juiste moment is om te cashen voordat de bubbel barst? Hoe dan ook gaat de grapneus nog even verder met het kortwieken van zijn collectie. In augustus kan je bij RM Auctions een GT3 RS van de comediant kopen. Het gaat om een witte 997.1 uit 2006. De prijs is nog niet bekend, maar net als de shows van de humor-pantalon zal deze ongetwijfeld geen laughing matter zijn.17 reacties

Seinfeld mag dan wel niet grappig zijn, dom is hij ook niet. Het lijkt nu inderdaad het optimale moment om te cashen.
“Hoe dan ook gaat de grapneus…”

Wat een racistische opmerking…
@rick-dos:
Sarcastisch hoop ik.
Niks mis met grapneus.
Kramer en die kleine dikke driftkikker waren anders bijzonder grappig!
@gietturbo: die hele show is geweldig! George is het grappigst, wat een figuur.
@e550: ja George idd!
Geweldig! Kramer was ook super grappig!
Seinfeld (de serie) niet leuk vinden/begrijpen kan ik nog inkomen maar Comedian’s in cars getting coffee is doorgaans juist erg sterk.
Antisemieten + Porsche = uitstekende combinatie ..

Vond em opzich grappiger dan A.Hitler ..

Anyway .. Le Mans rules ..
@lincoln: Wat?
@dutchoutlaw: Hij is z’n pilletjes vergeten vanochtend; het azijn komt wel door, maar de logica niet …
@dawwg:
Nee hij is spot on.
Seinfeld is Joods, de oude Porsche is verantwoordelijk voor de KdF wagen die in opdracht van de Nazi’s werd ontwikkeld en gefinancierd.
De KdF wagen werd in Wolfsburg gebouwd door de Volkswagen, opgericht door de Nazi’s.
Niet bepaald de meest spannende configuratie ooit. Terwijl je deze juist vaak in goeie kleuren ziet. Vind em zo maar saai. En dat eeuwige zwarte interieur….
Ideale cash moment. Het zal nog verder stijgen maar voor hoe lang weet je niet.
@dutchdriftking: dus weet je ook niet of het het ideale moment is.
Tsja, waarom zou je deze willen? Alleen om een gat in je verzameling op te vullen, lijkt me. Het missende voetbalplaatje. Deze is niet echt klassiek, en de huidige GT3 rijdt er vast rondjes omheen…
Seinfeld Heeft echt een ridicule net worth. Wat maakt het je dan uit om een paar % extra te verdienen op iets wat sowieso al je hobby was?

Zijn alle rijke mensen dan zo als de dood om nog een beetje minder extra te verdienen?

Op de duur zijn de enige echte uitgevers nog de mannen die dure jachten laten bouwen. Daar verlies je sowieso miljoenen aan :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).