Skoda Fabia Combi: rondingen op de juiste plekken

Auteur: , 7 Reacties

Werkelijk een schitterend autootje, die Fabia Combi.

Skoda Fabia Combi met beursbabes

De belangrijkste feitjes over de Fabia Combi waren al bekend, maar we herhalen ze voor de volledigheid nog effe. De auto wordt in Nederland geleverd vanaf midden januari 2015 en prijzen beginnen bij 15.490 ekkermannen. De bagageruimte heeft een niet misselijke inhoud van 530 liter, maar met neergeklapte bank kun je zelfs 1.395 pakken melk kwijt in het achterste van de Skoda.

Er komt ergens volgend jaar ook nog een Greenline-versie met 14% bijtelling, de overige leverbare motoren krijgen het 20%-label. Goed nieuws dus voor de leaserijder die niet vies is van wat value for money. De beide dames worden voor zover bekend helaas niet meegeleverd, al gaan we er voor het gemak vanuit dat het ook met hun CO2-uitstoot wel Šnor zit.7 reacties

Mooi spul, zo’n Skoda Labia
Sjezus. melksnor!

Is dit de nieuwe Octavia na een behandeling in een iets te hete wasdroger? Chapeau.
Blond staat de wagen goed.
Welke rondingen, O w8 je doelt op de “rondingen” links en rechts naast de Fabia..
“Hebben. Die witte.”
En dan te bedenken dat dit nog de mooiste een meest luxe Fabia is die Skoda kon samen stellen. Benieuwd hoe de Greenline er uit komt te zien.

Een ding weet ik zeker, als je een Fabia GreenLine Combi hebt zullen bovenstaande vrouwen nooit zo dicht bij je in de buurt komen. Meest seksloze auto aller tijden, wellicht?
530L bagageruimte… allejesus zeg… Dat wordt een serieuze bedreiging voor de huidige lease bakken die een categorie hoger zitten als de Opel Astra station, de Focus station en de Megane station. Die hebben alle 3 een kleinere kofferbak, en zullen een stuk duurder zijn. Ik ben benieuwd naar de specificaties.
In tegenstelling tot de vorige Fabia ziet ie er ook nog niet eens afgrijselijk uit. Niks speciaals, maar zeker niet lelijk. Als ze daar de 1.6TDI inlepelen kon dit best wel eens grappig worden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).