Splinternieuwe Audi A8 getorpedeerd in Beek Ubbergen

Auteur: , 65 Reacties

Achterstand door Civic.

Een nieuwe (of andere) auto kopen is een beetje hetzelfde als nieuwe schoenen kopen. In het begin ben je er extra voorzichtig mee, omdat je weet wat er allemaal mis kan gaan. Het is compleet irrationeel, maar toch. Die schoenen trek je wellicht een keer niet aan als het buiten snoeihard regent en als je naar die supermarkt moet met die kleine parkeervakken, ga je misschien toch maar met de fiets. De parkeerplaats voor je huis is dan een plek waar je hopelijk mag verwachten dat je nieuwe waggie redelijk veilig is.

Voor de eigenaar van een nagelnieuwe Audi A8 (rijtest) uit Beek Ubbergen bleek dat laatste gisterennacht echter niet het geval. De A8 D5 werd namelijk platgereden door twee kansenparels in een grijze Honda Civic uit de jaren ’90. Alle feiten rondom de aanrijding zijn nog niet bekend. Toch zijn er voldoende aanknopingspunten om te vermoeden dat het inderdaad om een actie van een stel losgeslagen ‘kansenparels’ gaat, in plaats van om een brave huisvader die een syncope kreeg op de weg terug van het familiebezoek.

Ten eerste is daar natuurlijk de keuze van auto. Best een leuk ding zo’n Civic EH2, maar de Fast & Furious crowd vindt dat ook. Ten tweede is de lezing dat de Civic ‘uit de bocht gevlogen is’. De grootste aanwijzingen dat er minimaal één graftak in de auto zat is echter dat beide inzittenden ontkennen dat ze achter het stuur gezeten hebben. Dat is toch wel een beetje vreemd, niet?

Het is de vraag of de A8 nog te repareren is. Misschien hoopt de eigenaar wel dat dat niet zo is, zodat ‘ie alsnog een Siebener kan kopen. Hoe dan ook is de nieuwigheid er nu wel af voor deze onfortuinlijke boksbeugel.

Image-Credit: Persbureau Heitink65 reacties

“Kansenparels” ? Volk van Mediterrane persuasie in een Honda Civic ? In Beek-Ubbergen ? Daar gaan m’n vooroordelen.
@amghans: Hier rijdt die doelgroep juist in dergelijke A8’s
@amghans: ik discrimineer kansenparels niet op afkomst maar op essentiële kansenparel kwaliteiten.
@jaapiyo: Donkergrijs met roze Paris st. Germain trainingsbroek, zwarte halflange jas met een gigantische bontkraag en een petje over de ogen.
Aan de stand van de stoelen te zien lekker in de chillstand, bij voorkeur met een dikke joint tussen de vingers.
Dat is waar je een echte kansenparel aan herkent.
@awesome: vergeet het Armani nektasje niet…
@awesome: Hahaha. Die stoelen ja. Goed gezien. Hoe de fuck kun je zo rijden??. Ik vind het juist fijn om een stoel in m’n rug te voelen. Anders ducktape ik wel een strandstoel in de auto.
@loserboi932: denk dat door zon klap die stoelframes wel knakken, of ze hebben nu beide een gebroken rug.. ;)
@awesome: zo zit ik in mijn Prius, niets mis mee
@jaapiyo: vermoedde al zoiets. Meen overigens, dat de uitvinders van de term die culturele achtergrond wel als onlosmakelijk onderdeel ervan zien. Maar goed, een stukje prozaïsche vrijheid, moet kunnen.
Lijkt me niet moeilijk te achterhalen wie er werkelijk reed.
@airc: idd dat moet gewoon de bestuurder zijn
Aan de stand van de bestuurdersstoel kun je al genoeg afleiden over de twee inzittenden…
@stefanvts16v: dat ze aan zonnen waren?
@bennyyy: waarschijnlijk zijn zij of hun ouders dichter bij de evenaar ter wereld gekomen… Zonnen hoeft derhalve niet meer. ;-)
Twee grijze auto’s. Dat scheelt in kosten voor het spuitwerk.
Sukkels! “Stoer” doen met je grasmaaier en em vervolgens platrijden tegen een A8, maar dan niet mans genoeg zijn om te zeggen wie de auto bestuurde🤓! Hoop dat ze nog lang betalen voor de schade aan die Audi👍🏻
Auwdi
Nagelnieuw. Als in je nagels groeien altijd terug ofzo?
@piquet1986: niet als Schimpie langs komt🤢
Droomvilla met riante inpandige garage!

Een uniek object volgens de advertentie van de makelaar:

“De schitterende vrijstaande villa in Beek Ubbergen staat te koop voor € 37500. Het fraaie object uit is onder architectuur gebouwd en heeft van buiten een zeer minimalistische en bescheiden uitstraling, maar biedt een ongekend wooncomfort. Naast een zeer riante woonkamer beschikt het pand over een ruime moderne keuken met kookeiland, een studeerkamer, een kantoorruimte met eigen opgang, een luxe toilet met bidet en in de gang een ruime luxe inbouwkast. Op de bovenverdieping bevinden zich zes slaapkamers, waarvan de masterbedroom beschikt over een badkamer en suite. In 2014 is onder het pand een inpandige parkeergarage gebouwd voorzien van vloerverwarming in de hellingbaan. Deze garage bestrijkt het gehele oppervlakte van het pand en is maar liefst 12m² groot!”


https://www.autoblog.nl/gallery/0_Crashes/Audi_A8_D5_Honda_Civic_crash_Beek_Ubbergen/b7bd8923-3ec5-4f4e-b8e2-878bfb554a7c.jpg

De huidige eigenaar heeft een luxe Audi A8 én een mooie authentieke Honda Civic , die hij speciaal heeft laten aanpassen aan de afmetingen van de garage. Welke droomwagens zouden jullie in deze droomgarage zetten?
@moveyourmind:
jij bent wel heel erreg scherp de laatste tijd, wat eet je ?
@desjonnies: punaises?
@desjonnies: hahah dit was mij ook al opgevallen, lekker bezig die gozer.
@moveyourmind: en dat alles voor 37.5k? Ik ga morgen mijn 1e huis kopen
Beide heren nemen t voor elkaar op, laat ze dan ook maar allebei 5 jaar zitten
@panam1: inderdaad, échte vriendschap, dit. Een culturele eigenschap die we moeten omarmen en koesteren.

SJW-ers, kom er maar in met je excuus-gelul.
*teiltje pakt
@RRRobert: Echt waar?! Dus een Civic crashed in een A8 en jij ziet er de mogelijkheid in om jou persoonlijke frustraties mbt SJW-ers te botvieren? Wow… bruggenbouwer!
@lithiumion: de tijd van bruggen bouwen is allang passé. Het hardnekkig wegkijken bij links, het kortzichtig polariseren op rechts, het harteloze rendementsdenken bij de liberalen en het tandeloze oppositie voeren bij de centrumpartijen… De maatschappij plukt daar nu de wrange vruchten van.

Mijn reactie is een instemming met een eerdere reactie, waarbij bepaalde culturen binnen onze samenleving een vorm van gewetenloos egocentrisme de norm is geworden. Waarbij zelfs de daders vaak in de slachtofferrol kruipen om maar de verantwoordelijkheid over hun daden te ontduiken.

Het feit dat een hele groep SJW-ers daar géén punt van maakt, maar wel de kritiek daarop pareert met instemmen met de ‘verzachtende omstandigheden’, het bagatelliseren van de daden dan wel wegkijken bij het benoemen van de oorzaken, dat stoort me – en wat anderen daarvan vinden, dat sterkt mij enkel nog in m’n mening.
@RRRobert: ik snap je wel, dwz na je uitleg, maar vind het een te makkelijke manier om je begrijpelijke ergernis, hier te ventileren, way off topic, naar mijn mening
@panam1: precies, kwestie van beide heren bestraffen voor hetzelfde feit met een extra bonus voor het belemmeren van de rechtsgang. Een beetje D66 rechter doet dat natuurlijk uit plichtsbesef naar de samenleving.
Ik ken die locatie. Is een bocht aan het einde van een afdaling van een van onze weinige heuvels in NL. Dat icm met de mist van vannacht kan het ook om een “normaal” ongeluk zijn gegaan.
Zuur voor de A8 eigenaar natuurlijk.
Je mag ook niks meer tegenwoordig, laat de jeugd lekker de jeugd zijn. Kan mij nog goed herinneren dat ik vroeger in het weekend af en toe vol in een Mercedes klapte, gewoon ontkennen dat je achter het stuur zat en er was niets aan het handje
Geen wonder dat ze uit de bocht vlogen als er niemand achter het stuur zat
Waarom staat het flauwe stukje erbij van een 7 serie kopen? Deze man heeft kort geleden gekozen voor de A8. Als hij graag een 7 serie wilde ,had hij die wel gekocht!
@dijan: Misschien toch spijt gekregen na een paar dagen/weken? 1 testrit geeft nooit het complete beeld van een auto als je gaat vergelijken. In dit soort categorie auto’s moet je minstens een week lang gereden hebben
@mistermini: Hoe weet jij dat nou ? Mensen die dit soort auto s van deze categorie kopen of leasen die gaan heus wel een langere oroefrit maken!
@dijan: viel mij ook al op. Begint toch irritant te worden.
@dijan: inderdaad. Volkomen nutteloze toevoeging van de auteur en ronduit irritant te noemen. Tabloid stijl … kinderachtig en voegt werkelijk niets toe
@dijan: jezus gozer dit begint echt extreme vormen aan te nemen.
Zonde van die civic zeg
@Jaapiyo: afgewezen bij de Telegraaf? Je hebt wel de kwaliteiten om ervoor te schrijven…
@jeroenwz: dank!
Ik woon hier om de hoek en heb de hulpdiensten voorbij horen razen. Nooit gedacht dat het zo dichtbij zou zijn. Het is inderdaad een ietwat scherpe bocht na een afdaling van zo’n 10%, waar een maximumsnelheid geldt van 50km/h, net voordat je een 30-zone in rijdt. Aantrekkelijk om even het gas open te trekken, maar je bent niet goed bij je botte harses als je dat ook daadwerkelijk doet. En al helemaal wanneer het gladde asfalt aldaar vochtig is. Kansenparels inderdaad, zaterdagavond, dus ik vermoed alcohol en/of drugs in het spel en slechte banden. Ik ben blij voor mijn dorpsgenoten dat het een eenzijdig ongeluk is geweest, helaas wel met dubbelzijdige materiële schade.
@joost1990_2: iedereen aan de drank en drugs zaterdagavond. Gezellig dorp
@juniorclk: je weet dat de dorpen hier bekend staan als het ‘Wassenaar van Nijmegen?’
@joost1990_2: ja, en wat denk je dat er in wassenaar gebeurd…
@juniorclk: Daar wordt ‘gebeurt’ wél correct geschreven.
@joost1990_2: daar wonen ook veel nazi’s inderdaad
@juniorclk: Pardon? Hop, terug naar je zolderkamer jij. Je hebt met dit soort opmerkingen niks op het internet te zoeken.
@bmwalpina: dat krijg je met die taal nazi’s
@juniorclk: ik stel voor dat je een keer een afspraak bij een psychiater maakt
@joost1990_2: Ik reed er deze week nog langs en zag dat ze een nieuwe A8 hadden (stond eerst nog een D4). Toen was ik nog vrij onder de indruk van de auto, dus dit doet mijn autohart wel Eem beetje zeer :(
@granlusso: hoe lang is het geleden dat je die D4 gezien hebt dan? Deze nieuwste stond er sinds ik er woon, nu ruim een half jaar. Inderdaad wel een eye-catcher als je vanuit Berg en Dal kwam aanrijden.
@joost1990_2: een grijze A8 een eye-catcher??
@ikleesookoverautos: niet zozeer daarom, wel doordat het een vrij nieuw type auto is met kenmerkende achterlichtunit, die aan de buitenkant van een bocht op een open oprit staat.
@joost1990_2: Zeker een eye catcher. En inderdaad: het is een tijdje geleden dat ik er langs reed, maar vorige week zag ik m pas voor het eerst ;)
V-TEC just kicked in yo!
De stoelen in die Civic staan lager dan de bodem van de carrosserie…
Balen als je zoveel geld neergelegd hebt voor een nieuwe a8 en nu al in de kreukels ligt door toedoen van anderen. Ik rij die weg weleens op de motor, staan schitterende huizen en de omgeving is ook mooi. Echter is die weg met nat weer behoorlijk glad en daar zullen de “kansenparels” wel de mist mee in zijn gegaan..
Wat zonde van die Civic! Dit was juist een onverprutst exemplaar.
Ik woon daar in de buurt, een 7er zal het niet worden aangezien de beste man ook andere audi’s heeft.
Aan de stand van de stoel in die Civic te zien, weet ik al genoeg
Ondertussen gaan we wél met zijn allen aan het feit voorbij hoe origineel de Civic eruit lijkt te zien. Ik zie helemaal geen dikke spoilers, dito bumpers, regenpijpen als uitlaat en Borbet velgspul. Er zit geen knalroze wrap overheen en het interieur is ook niet overtrokken met rood nepleer en chinese Momo-stuurtjes zijn evenmin te vinden.

Dit is een groot gemis in de Civic-wereld!
Had deze Civic ook ooit eens, in dezelfde kleur. 1 van mijn favoriete auto’s en toen ook echt al een auto die ik zo cool vond.
@ikleesookoverautos: Ik had een generatie eerder. Gewoon op standaard wieltjes en banden. Een 1.5i GL, handgeschakeld. Niet snel, maar vlot zat en dat blokje liep heerlijk, bakje schakelde prima. Stuurde superfijn, veel feedback. Beetje rollen over de bandjes, maar daardoor juist veel gevoel. Echt ontzettend fijne auto’s! Vraag me nog steeds af waarom er mensen waren die toen nieuw een Golf of Astra oid aanschaften.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).