SsangYong Rodius: omdat auto’s soms lelijk zijn

Auteur: , 21 Reacties

We hebben gemerkt dat menig autoliefhebber bij het horen van de naam 'Rodius' spastisch in een hoekje zachtjes ging liggen huilen. Maar vreesch niet, gij wiens oogballen ooit zijn blootgesteld aan De Verschrikkelijke SsangYong, er is een nieuw model waar de scherpe randjes vanaf zijn.

SsangYong Rodius

Tenminste, ik vind de Koreaan een stuk minder maagomdraaiend dan de vorige. Iets waar De Chef het hartgrondig mee oneens is, maar goed, die is dan ook van mening dat de producten van Mitsuoka beeldig zijn. Genoeg gezegd.

De nieuwe Rodius (in Korea heet hij Korando Turismo) heeft met neergeklapte stoelen een bagageruimte van ruim 3.000 liter en vanaf juli staat hij in de Nederlandse showrooms met een 2.0-liter eXDi Active Diesel (155 pk).
21 reacties

Wat een hondenhok
Referentiekader. Nuff said.
Niet op de Maasvlakte parkeren. Hijsen ze ‘m zo een zeeschip in. Wat een container…
Ziet er nog altijd beter uit dan eerst. Bekijk het gewoon zo ;) En, ook een nieuwe motor! Dat is nog eens een verbetering!
Prachtig design!!!
(okee sarcasme)
Hij is in iig wel lekker ruim.
“Hoi Rodius, moet zeker wel pijn gedaan hebben, dat ongeluk heh?” Wat is ‘ie lelijk zeg! Beter gezegd: hij is nog steeds erg lelijk!
Als ze dit design lang genoeg volhouden word het vanzelf wel hip :-)
Die diesels klinken ook als vrachtwagens, niet normaal wat een kabaal.
Wat is er mis met Mitsuoka ?
Ok, en wat is hier lelijk aan?
Deze auto heeft hier niets te zoeken, maar is bedoeld voor Indonesië, als concurrent voor bijvoorbeeld de Toyota Alphard of Nissan Elgrand.. Gewoon lelijke hokken met veel ruimte!
Sommige mensen gaan van A naar B met een auto.

Anderen willen rijden en de hele dag Nahnahhnahnah zeggen in hun hart van kijk eens wat ik heb. (terwijl 100.000 het ook hebben)
De voorkant is sterk verbeterd, de raamlijn zit wat mij betreft nog steeds te hoog en de achterkant is en blijft lelijk.
De designer kan gewoon geen westerling zijn….
@dvt093: Een westerling uit een instelling.
@tristant: meestal komen ze van Porsche en Audi (dus jouw verwachting klopt wel)
@dvt093:

en doofstom!
Gelukkig is die dakkapel achterop gespaard gebleven. :-(
Schitterend!! Daar kunnen de Koreanen nog wat van leren!
@flippert: Ssang Yong is zo Koreaans als het maar kan zijn. Het enige dat nog meer Koreaans is is het door het overmatig inhaleren van Koreaanse weekmakers gehersenspoelde brein van een of andere Hyundairijder uit Noorwegen.
Ruimte heb je iig wel!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).