Steek een vinger onder deze Aventador in Gulf-kleuren

Auteur: , 30 Reacties

Of nou ja, probeer het in ieder geval.

De iconische Gulf-kleuren zijn door de jaren heen op allerlei verschillende raceauto’s verschenen, maar in de geschiedenis heeft Lamborghini weinig te maken gehad met de oliefabrikant. Gelukkig kunnen we dit verschijnsel dankzij een korte sponsordeal in de GT3-klasse en deze verdwaalde tractor door de vingers zien.

We zullen het nog sterker zeggen: het staat zelfs goed. Het feit dat we hier niet met een opgewaardeerde Aventador te maken hebben, zoals de SV of SVJ, vergeet je haast volledig door de aanpassingen die de tuner aan de auto heeft gedaan. Zoals het Liberty Walk betaamt krijgt de Aventador een vreselijk brede bodykit, die op zijn beurt vergezeld wordt door een duistere velgenset van Forgiato.

Hierdoor ziet de Aventador eruit als een uiterst agressieve bolide. Om deze gedachtegang extra tractie te geven, wordt de auto gewrapt in de racekleuren van Gulf. Zoals gezegd staat (of hoort) het zeker niet op iedere bolide, maar de Aventador in kwestie kan het prima hebben.

Bij elkaar is het natuurlijk wel een dure grap. Liberty Walk maakt niet bekend hoeveel alles bij elkaar heeft gekost, maar een korte rekensom onthult dat we naar ruim een half miljoen euro kijken. De bolide zelf kost ruim meer dan 400.000 euro en de widebodykit doet daar nog ongeveer 50.000 euro bij. Reken daarbij de velgen en wrap en je bent al snel een vermogen kwijt.



30 reacties

Gulf livery hoeft niet imho. Gewoon zonder livery, in een kleurtje en dan is ie wat mij betreft af. Wat een gezellige dikkerd!
@toyotafortuner: ze hadden de livery een gebruikte/vervaagde look moeten geven. Past super bij de popnagels en in dit geval zou ik serieus vinden dat LW een tof apparaat heeft gebouwd.
Laat je wrap en kit maar thuis, weet je wat. Doe mij maar een 812!
Wst eem monster die kleuren staan hem goed. Ook praktisch om nadat de wergwerkzaamheden klaar zijn, de oranje strepen te verwijderen
Ik vind het een geslaagde combo. Waneer probeert er iemand een keer een sigaretten sponser probeert.
@rob5nismo: sow wat een zinsopbouw ik wil graag de laatste probeert eraf
@rob5nismo: een mooie Marlboro-livery van vroeger, met dat felle rood! John Player natuurlijk ook altijd goed…
@davelepeef: het is altijd gulf of martini niks mis mee maar een mooie tabakssponser heb ik nog niemand zien doen eigenlijk
@rob5nismo: yup. Wat dacht je van de gouden Warsteiner-livery, of groene Martini-livery… Gaaf!
@rob5nismo: https://goo.gl/images/M1QX9h
@awesome: die is niet echt goed gelukt ofzo…
@awesome: zoiets idd of camel die waren ook mooi
Vind de aanpassingen van Liberty Walk niet altijd even geslaagd, maar deze bodykit past wel heel erg goed bij de Aventador. Alsof hij zo bij Lamborghini uit de fabriek had kunnen rollen. Mooi detail zijn de popnagels in de paneeltjes op de achtersteven net boven de achterlichten.
Ik kijk uit naar de opvolger van de Aventador. Heb alle variaties op de variaties nu wel gezien. Als ik de centen had, had ik nu zeker geen nieuwe besteld. Maar ach, ik blijf het vooralsnog houden bij dagdromen….
Agressieve look. Graag zonder popnagels en livery.
Zonder die troep er op vast geniet is tie best tof.
No go, Gulf livery op een lambo.
400.000 plus body 50.000, kosten en wrap en 4 velgen dan nog echt 50.000?
@maferick74: velgen zijn heel duur, waarschijnlijk gemaakt van carbon. wrappen kan voor dit soort auto’s, met deze kleuren en logo’s, ook naar de 10-15k lopen.
@gwnbmw: hmm dan zie ik er toch maar vanaf, ik maar denken dat een wrapje een duizendje of 3 á 4 zal kosten. Gekkenhuis
Limbo Aventador, how low can you go.
@pcooperworks: limbo is low
Ik begrijp het niet.. ik vind het best grappig om te zien maar waarom?
Deze supercar rijdt hierdoor alleen maar slechter. De wegligging is minder. Je kan op snelheid geen bocht om zonder dat de carrosserie ergens tegen aan schuurt.
Waarom dan? Om neer te zetten? Om boulevard te cruisen?
@polpol33: voor je insta
Leuk allemaal hoor maar hoe hardt gaat ie nu?
@rickthestig: hardt?
Hot wheels?
Een wrap en een setje velgen kost echt geen 50.000 euro.
Welke kleuter heeft genoeg geld voor een kinderachtige aventador, ik ken ze niet…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).