Stig breekt in bij Formule 1-team van Lotus

Auteur: , 7 Reacties

The Stig heeft zo af en toe zijn driften en is dan niet of nauwelijks in de hand te houden. Voelt-ie de drang om donuts te draaien in een F1-auto, dan kan het zomaar zijn dat een van de teams er een dag later eentje mist.

The Stig jat een Lotus F1

Onze witgehelmde vriend dook gisteren namelijk op bij de fabriek van het Lotus F1 Team. De normaal gesproken zo stoïcijnse tamed racing driver kan zichzelf daar maar moeilijk in bedwang houden. Wat wil je ook, als je een computeranimatie van een Formule 1-auto voorgeschoteld krijgt?

Oké, natuurlijk gaat het hier om een nieuwe promostunt voor Top Gear Live, maar dat bederft de pret allerminst. We zien The Stig namelijk ook los gaan in een mini-F1, voordat hij oog in oog komt met de echte bolides van 2013, inclusief bulderende V8. Wat er vervolgens gebeurt, laat zich natuurlijk raden.7 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Leuke stunt. Heb gelachen tijdens het filmpje. Dat top gear festival zal wel weer een commercieel feestje zijn net zoals alle andere top gear-live’s.
Bad stigie
Het is ook net echt he
Goed concept die Stig. Iedere willekeurige coureur kun je in een wit pak hijsen en een helm opzetten. ‘Tis net als met Sinterklaas. En maar speculeren. ‘Wie is de Stig’. Iedereen en niemand. Geniaal.
@mobieler: Ik heb me door de jaren heen ook enorm zitten verbazen over de kunsten van ‘the stig’, hij rijdt menig gerenommeerd coureur het snot voor de ogen.
@jaimeeus: hoogstwaarschijnlijk zijn er wel al redelijk wat ‘gerenommeerde coureurs’ in het pak van the stig gekropen
@porschegts: ohja wie dan? Ben ik wel benieuwd naar..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).