Subaru Viziv GT Vision Gran Turismo: scherpe kantjes

Auteur: , 10 Reacties

Er heerste een flinke feeststemming onder Subaru's designers, want ze mochten eens een spannende auto tekenen die niet maximaal afgezwakt hoeft te worden tot suf productiemodel. Deze Viziv GT Vision ontsnapt namelijk nooit uit de virtuele wereld.

We vinden ze allemaal erg leuk, de concepten die de auto-industrie sinds kort speciaal voor de Gran Turismo-franchise tekent. Designers hoeven geen rekening te houden met de realiteit en alle praktische bezwaren die deze met zich meebrengt, maar kunnen lekker freewheelen met radicale ideëen.

Viziv GT

Subaru’s bijdrage, de Viziv GT Vision Gran Turismo, lijkt en profil sprekend op een Shooting Brake-versie van de Nissan GT-R. Alles aan de auto is lekker over-the-top, zoals het hoort, met een enorme vleugel, 0 bodemspeling en natuurlijk allerlei carbon-accenten. Spelers van Gran Turismo 6 kunnen de auto binnenkort toevoegen aan hun virtuele omgeving. Wij verzamelden alvast alle krabbels van de ontwerpers in 1 gallery. Enjoy!10 reacties

De laatste brandstofpas van 3.500 euro wordt nu geveild Bepaal zelf wat je betaalt!.
Waarom lijken al die Gran Turismo specials zo op elkaar?
via iPhone app
De concepts van Subaru zijn vaak erg smakelijk. Ook deze is erg goed te doen.

Maar op een of andere manier hebben de designers het tot nu altijd voor elkaar gekregen om een gave concept tot een saai model te kneden met enkele onlogische en lelijke details. Is ook knap!!!
@gtwillem: Klopt, je moet je ogen zo dicht mogelijk knijpen, maar dat je nog net wel kan zien. Dan zie je de volgende Subaru, zelfde werkte bij de WRX STI concept.
@mierenneuker: Ohja, en niet vergeten de scherpe randjes dan nog weg te denken!
Jammer van de daklijn. Doet me denken aan een Evoque en dat moet je niet willen. Ze hadden ‘m zoals bij foto 7 moeten laten!
Jammer dat die nooit uit de virtuele wereld ontsnapt, want hij ziet er namelijk erg leuk uit.
4 uitlaten is misschien beetje te, zelfs voor een concept. Er zitten namelijk 2 in de achterbumper en 2 onder de deuren, beetje raar.
@arii:
Dat zie je ook vaak bij Amerikaanse musclecars, achter het “stille”systeem en met de vlinderkleppen op komt er een bak herrie onder die deur vandaan..
Kan niet wachten op de knopjes uit 1980… Zouden die van n Atari komen in dit geval ?
Citroën GT-R DS STi concept

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).