Suzuki Authentics: voorbode nieuwe Kizashi?

Auteur: , 25 Reacties

Het regent Concepts op de vijftiende Shanghai Motor Show. Suzuki doet ook mee, maar deze Authentics zal al eind volgend jaar tot productiemodel transformeren.

Hoewel ze zich van de Amerikaanse markt hebben teruggetrokken, gaat het gas er in China wat Suzuki betreft vol op. De doelstelling is om zsm een half miljoen auto’s per jaar om te zetten, en daar moet de auto die uiteindelijk uit de Authentics voortkomt een steentje aan bijdragen.

De C-segmenter meet 4,60 meter, en het is nog onbekend of hij naar andere markte komt, maar in aangepaste vorm als Kizashi-opvolger zou hij hier niet misstaan, toch?25 reacties

Het lijkt wel of de auto’s in China een beter uiterlijk krijgen. Wij moeten het doen met saaie -=edit: kappen nou=- meuk.
@rufctr01: japan misschien?
gedwongenleaser
@rufctr01: al die Porsches zijn idd slaapverwekkend, gaap.
@rufctr01: zo’n bericht en toch moet vag er weer bij betrokken worden, word je daar nou niet moe van? Wat voegt het toe aan je bericht? Wees blij dat hier saaie auto’s rijden dan vallen de speciale teminste nog op… Elke dag friet is ook maar friet
@darkpluisje: Ach, Het zegt meer over de triestheid van de mensen die in elk AB topic hun fanboy-haat gepast & ongepast off-topic menen te moeten uiten, dan over het merk zelf.
Dat ziet er wel erg goed uit zeg!
Omdat de kizashi het zo goed deed?
@Lennart95vdk: je ziet hem niet veel, maar vind het een erg mooie auto. Is lekker anders als normaal. Volgens mij is hij maar met 1 moter geleverd in nl, mede daarom zal je hem wel niet zovaak zien. Hopelijk komt deze wel naar ons. Ziet er erg goed uit!
@bartjuh: Dat ik hem niet mooi vind heb ik niet gezegt, vind het ook een erg mooie auto. Idd jammer dat je hem zo weinig ziet.
@Lennart95vdk:
Dat heeft alles te maken met het feit dat die niet leverbaar is met zuinige motoren.
De huidige Kizashi is meer voor de US markt bedoeld, zeker een aandachtspunt als ze deze hier een beetje willen verkopen.
@jrk68: Ware het niet dat Suzuki gestopt is in de VS (sinds begin dit jaar iirc)
@screamer:
Ja und, laat onverlet dat de huidige Kizashi wel op die markt gericht was.
Erg mooi….als concept…

Ik kan me nog concepts herinneren van de Kizashi. Niet dat het productiemodel uiteindelijk lelijk is geworden, maar van de conceptcar is bijna niks overgebleven. Als je dat extrapoleert op deze dan zou het maar zo kunnen dat er een drol van een productiemodel overblijft met nog minder uitstraling dan een Liana…
nee dankje
Er zitten erg veel lijnen in de van de nieuwere generatie bmw’s
De vorige kizashi had kunnen slagen als hij wat goedkoper was en met lichtere motoren leverbaar.
@bohica: ja vooral die twee wielen aan beide kanten doen denken aan BMW hé
@davelepeef: haha leuk en bohica heeft wel gelijk!
gedwongenleaser
Ziet er goed uit, ongewijzigd naar NL halen dat ding!
Waar wachten ze nog op?
uuuuhh.. nee.
Mooiste Suzuki ooit!
Hou dit maar lekker in Azië, hebben we er hier geen last van!
Mooie 6serie GC zeg, wauw..
Bmw 4serie concept anyone?
Oei, ik zeg het niet graag want vind Suzuki wel leuk, maar ik vind het sterk gelijken op de Hyundai i40…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).