Te koop: een BMW 750i met “interessante” bekleding

Auteur: , 52 Reacties

Bereid je voor.

De BMW 7-Serie van de E38 generatie is altijd bijzonder geweest. Volgens velen zal er nooit meer een 7-Serie geleverd worden die zo gaaf is als deze ultieme Beierse jaren ’90 limousine. Opvolger E65 staat namelijk veel minder bekend als “de ultieme 7-Serie”. En het is waar dat de E65 wat meer controversieel is ontworpen, daar de E38 gewoon een cleane doch statige wagen is. Helaas hebben ze tegenwoordig wel een beetje last van afschrijving. Laatst berichtten we jullie nog over een exemplaar voor de prijs van een A-Segmenter. Dat kan zelfs minder worden, als je genoegen neemt met acht pitten in de 740i of 730i.

Bij de oosterburen staat echter een 750i te koop, voor net geen 24.500 euro. De hoge kilometerstand van 240.000 toont aan dat de Siebener het grootste deel van zijn leven al achter zich heeft. Logisch gezien zou dat iets van de prijs afhalen. In dit geval niet. Een andere verdediging voor de prijs die de verkoper gebruikt lijkt de optielijst te zijn. En oké, die is goed gevuld. Van buitenaf gezien wellicht niet. Er zijn geen bijzondere velgen of kleuren, met de carrosserie in een goede donkere tint blauw.

Stap in en de reden voor de hoge prijs wordt vrij snel duidelijk. De eerste eigenaar is langs BMW Individual geweest, waar je je hele auto naar wens kan configureren. Een cliché dat snel ter gedachte komt is “uniek betekent niet per sé mooi”. De speciale wens van de eigenaar was namelijk het hele interieur uitvoeren in In-your-face!-turqoise. Het is zo te zien de reden waarom de prijs nog vrij hoog is. Een unieke aankoop. Maar “het moet je ding zijn” was nog nooit zo relevant.

Mocht deze uniekheid je ding zijn en heb je daar bijna 25k voor over, dan is dit je kans. Maar zoals al gezegd, het aparte aan deze auto is op de grens van kitscherig.

Met dank aan Walter voor de tip!52 reacties

Heerlijk toch.. muziekje van Aqua op en gaaaaan!
Smaakvol gedaan
@rob5nismo: fuck you restwaarde
@rob5nismo: niet dus, als je het vergelijkt met andere 750’s
@dizono: vragen staat vrij
@dizono: de vraagprijs is iets anders dan de verkoopprijs ;)
Wie schrok er nog meer?
@mikje90: ik dacht dat het interessante deel was (toen ik op mobiel naar die kleine fotootjes onder de foto keek) dat er een pot blauwe verf open was gegaan en door de auto was geslingert.
@mikje90: burragâh
2500 euro komt eerder .
En toch vind ik dit wel gaaf. Er zijn ook een paar 8-series geleverd met een dergelijk interieurtje :)
Ik vind het gewaagd, maar het kan net. Alleen dat de hemelbekleding ook groen is, is too much.

Mocht je het na een tijdje zat zijn, dan koop je voor niet al te veel een donor e38, en zet je het interieur over naar iets saaiers. De bodembekleding is zwart, dat is fijn want dat kan blijven. En de andere delen zijn ook niet zo moeilijk over te zetten. Alleen het dashboard is nog al een karwei, dat wel.

>> ” De hoge kilometerstand van 240.000 toont aan dat de Siebener het grootste deel van zijn leven al achter zich heeft.”

Nou ja, met goed onderhoud haalt ie makkelijk de 480.000 km, dus hij is eigenlijk net op de helft.
Nog hogere kilometerstanden lijken me ook niet zo’n probleem.
Desondanks vind ik de prijs wel erg hoog.
Enkel een Koenigseggseggseggseggsegggseggggggg kan dit hebben. Niet een 7-serie, nooit.
@dromedaris: Je ziet het, deze 7 heeft het. Dus…
Die twee ronde dingetjes(ikweetniethoehetheet) op het plafond, zijn dat speakers of luchtroosters?
@eirmakk: ip camera’s om de pornofilm op te nemen
@draadloos: met Nemo en Dory
Grote griebels!
Freude am Farben
@moveyourmind: haha erg sterk
@moveyourmind: ja, hij is goed!
Is dit de ex van Stevie Wonder?
Wow. Een van de mooiste BMW’s gemaakt. Maar dit is een apart interieur . Niet mijn keuze . Wel als ik kilo’s coke doorschoof voor mijn beroep .
@rolov: ik zou denken dat je de kilo’s coke zo onopvallend mogelijk zou willen verplaatsen. Dus een ZZP bus met een opschrift als “Klusbedrijf Herman”, “Spackspuiter Mehmet” of “Anja’s groente- en fruitboxen”. Voor huis aan huis bezorgingen hebben neem je een Fiat 500 met “Jessica de thuiskapster”. Als je op je youngtimer 7 serie plakt “Arnold, uw succescoach, personal trainer en inspirator” houdt ook geen agent je meer staande.
@mashell: haha +1
@mashell: je gaat toch niet zelf met die rommel rijden? En helemaal niet in je eigen auto
Haha, dat zag ik niet aankomen! Op de eerste foto’s is het een mooie auto, maar dan.
Dit moet dan wel de oude auto van Gargamel zijn, inclusief bekleding van smufenleer.
@daihatsucuore: Slecht nieuws! Je TV is kapot. De smurfen waren namelijk niet turquoise. Zelfs niet niet als ze van vakantie aan de Côte d’Azur terugkwamen.
Wat is er met die 7-serie gesmurft?
Top!
Is er een smurf in ontploft?
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Geweldig
Nein Nein Nein
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Om de 1 of andere reden vind ik t best een gaaf interieur
In 1 woord wauw! Ik zou er zo graag 1 willen hebben. Maar niet voor dat geld.
En ik maar hopen op een luipaardprint. ’t Kon slechter. Wel aardig heftig dat turquoise, evenwichtiger zou het zijn geweest als uitsluitend de bekleding en middenconsole, middenarmsteun in die kleur geweest zouden zijn. Het overvloedige geheel toont op de foto’s wat plasticachtig. Wel een aangenaam seventiesgehalte door de kleur en misschien in het echt stiekem zo fout nog niet
Ik zou de rest van de ramen ook blinderen.
Nee niet echt mijn ding.
Ik heb RAL 5018 op mn voor en achterdeur, maar om het in je auto te gebruiken.. nee, ondanks de waarschuwing kon ik me híer niet op voorbereiden.maar goed, een ander interieurtje is zo gefixt!
@happyhonda1977: vijf minuten met de vlammenwerper voor mooi charcoal black
Heb uit betrouwbare bron vernomen dat deze ooit nieuw is besteld voor Stevie Wonder
Zum kotzen
Hangt er nu een beveilingscamera aan het plafond.???
@sjeemsbond: edit – laat maar het zijn ventilatie roosters. Ik durfde gewoon niet in te zoomen op die foto. Nu nog pijn in mijn ogen van die kleur. Hoe verzin je zoiets? Zelfs een foute schläger zanger laat dit staan…
Lijkt wel op een zwembad zo door die kleur 😳
Eerste wat ik dacht; Verdient een badmeester zoveel?
Van wauw naar auw in 5 seconden
Ik zag al op de hoofdfoto dat er iets serieus mis was met deze auto. De bekleding die langs de A stijl loopt heeft eveneens die misselijk makende kleur.

Er is redelijk wat geld nodig om dit in orde te krijgen. Tenzij er een gek opdaagt die hiervan in zwijm valt raakt deze auto niet verkocht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).