Te veil: rode Porsche 918 Spyder

Auteur: , 27 Reacties

Pff...hubba hubba.

Over de Porsche 918 hoef ik je eigenlijk niks meer te vertellen natuurlijk. Geluksvogel @casperh deed er al eens een rondje mee (rijtest) en was behoorlijk goed te spreken over de auto.

Zelf was ik aanvankelijk niet zo weggeblazen door de 918 Spyder. Meer gewicht dan de Carrera GT, een minder mooi geluid dan de Carrera GT, hoe is dit beter, vroeg ik me af. Maar zoals wel vaker bij Porsche’s ga je ze meer en meer waarderen naarmate de tijd verstrijkt. De 944 bijvoorbeeld vond ik vroeger ook helemaal niks, maar nu vind ik het een tof ding.

Raar voorbeeld, denk je nu wellicht. Máár, deze 918 die geveild gaat worden door Gooding & co. heeft iets gemeen met de meeste 944jes. De lakkleur is namelijk Guards Red, een tint die al decennialang vaste prik is op het palet van Porsche en ook de meest gekozen kleur was op de 944. Voor de 918 Spyder moest ‘ie echter speciaal aangevraagd worden door de klant. En we kunnen niet anders zeggen: money well spent.27 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Wat een genot! Droomauto.
Het rood is mooi, maar die zwarte wielen met zo’n goedkoop rood randje en groene remtangen slaan als een tang op een Duits varken. Bah
Paul walkers rood.
@ral9010: guards rot heet dat
@ko4n: 18 gear Rot
@ral9010: Paul Walkers dood
@esprit84: Paul draait zich om in zijn Skyline als hij dit leest.
Ik houd van rode autos… rode sportautos zijn daarom per definitie beter dan een niet rood exemplaar voor mij 😉
@spykerboy: oranje of groen vind ik ook altijd wel gaaf, als ze maar een opvallende schreeuwerige kleur hebben vind ik het goed
Die achterkant, een van de mooiste achterwerken van Porsche en een van de weinige die er in ’t grijs ook mooi uitziet icm de remklauwen. Deze combi vind ik persoonlijk niet zo geweldig.
Vet!
Slechts 73 mijl gereden. Eigenlijk moet je het uithoudingsvermogen van de eigenaar prijzen. Ik had het niet volgehouden en lekker gaan sturen. Dan maar minder of geen winst pakken ;)
Magistraal mooie wagen vind ik de 918. En hoewel ik grijs normaal gesproken een beetje saai vind, vind ik het de 918 wel het mooiste staan…
@viezefreddyw: Ben het met je eens. Gek genoeg kan deze auto niet veel kleuren hebben vind ik.
Ik bied 100 bitcoin!
@rvdw: = € 1.130.840,-
vandaag de dag maar dat kan volgende week uit elkaar spatten. Ik zou het bod in troy ounces goud doen! Wel dapper hoor om meer dan € 1,1 miljoen te betalen voor een rode 918 spyder!
@iphonistvongates: ik zit nu letterlijk al drie uur te wachten totdat mijn betaling van .weinig bitcoin doorkomt. Kan het proces wel versnellen…als ik 2,5 keer het bedrag extra overmaak dat ik wil transfereren. Geld van de toekomst jungeh!
@jaapiyo: Dat ligt meer aan je broker dan een de bitcoin volgens mij.
@ardonjr: dat zou kunnen, het was bitmymoney. Ik ben er even ingedoken en het bleek dat de fee 107 satoshi per byte was en dat die Chinese miners dan gewoon staken. Maar ja lekker dan, de fee kost je wel gewoon +- 4 euro in dit geval op een bedrag van circa 40 Euro. En als je dus wilt dat het snel gaat moet je nog meer dokken. Dat gaat niet werken zo.
@rvdw: weet niet precies wat een 918 doet maar denk dat je ‘m dan wel hebt 😉 ontopic: rood buitenkant schitterend, rood binnenkant to much…
@ri_ck: dat is mooi, hoef ik alleen nog de a-stijl en het targa dakje zwart te maken. HRE velgen erop en een weissach pack.
Nee
Nee
Nee
Nee

Mijn (enige) droomauto. In weinig uitvoeringen valt die mij tegen. Dit vind ik niet passend. Soit, smaken hè
@9114life: Precies.. dit is een van de weinige auto’s die ik wel veel en veel mooier vind in het grijs… Rood staat hem in mijn ogen absoluut niet. .. om over het interieur nog maar te zwijgen. Maar precies wat je zegt.. gelukkig verschillen de smaken.
Ik vind hem niet helemaal geslaagd. De zwarte velgen met de rode randje zijn enorm fout. De remklauwen vloeken heel erg met de rode lak en die lak zelf had ik mooier gekund vind ik. Ik had eerder voor metallic rood gekozen en dan in een iets donkerdere tint. Of misschien wel grijs. Gek genoeg vind ik grijs tot nu toe de enige kleur die ik echt mooi vind staan op de 918.
Het is wel heel rood allemaal.
Ik wil een spierwitte. Kan ik Sonnie Croket uithangen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).