TechArt Panamera van DJ La Fuente beschadigd door dieven

Auteur: , 24 Reacties

Het blijft moeilijk voor sommige mensen om van andermans spullen af te blijven.

TechArt Panamera van DJ La Fuente beschadigd door dieven

De Nederlandse DJ La Fuente (Job Smeltzer) en Amsterdam blijven een ongelukkige combinatie. De plaatjesdraaier en muziekproducent was gisteren op locatie bij een 538-event voor de kick-off van Amsterdam Dance Event (ADE). Hij parkeerde zijn Porsche op het terrein van de club.

Zo in het zicht en binnen bereik kan er weinig gebeuren zou je denken. Niets is minder waar. Vandalen hebben de achterruit van de Panamera stukgegooid, zijn in de auto geklommen en hebben ‘spulletjes’ meegenomen, aldus Smeltzer in een video op Instagram. Wat de DJ precies bedoelt met spulletjes is niet duidelijk. La Fuente heeft aangifte gedaan van de diefstal. Er zijn camera’s aanwezig op het bewuste terrein. Wellicht dat de politie hier iets uit op weet te maken. Naast de kapotte ruit, heeft de Panamera ook lakschade opgelopen. De auto in kwestie is een Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo (rijtest) van 241.319 euro. De DJ heeft deze Porsche sinds de lente van dit jaar in het bezit. De auto is flink aangepast en gaat als TechArt GrandGT door het leven.

Het is niet de eerste keer dat een auto van Smeltzer slachtoffer is van tuig. In 2017 werd zijn Ferrari 458 Spider (video) bekrast en bespuugd. De supercar stond toen geparkeerd aan de Centuurbaan in Amsterdam.

Met dank aan Tiemen voor de tip!24 reacties

Ik denk dat het eerder de smaakpolitie was
@Gulli: man man man man man – that is toch not normal man
Blijkbaar kun je in dit land niet meer met een gerust hart je Panamera voor de deur van een discotheek neerzetten. Meneer Fuente, sterkte!
@riddertevoet: Jawel hoor, maar je moet de afgunstige rode rakkers stad Amsterdam wel betreden met een Suzuki Alto natuurlijk.
@venividivici: nee Rotterdam is heilig..
Erg jammer, job komt op mij over als een echte autoliefhebber en dan overkomt je dit.
@blo3to3t: ook al ben je totaal geen “liefhebber” , ze moeten gewoon met de tengels van je spullen afblijven
@lekkerlinksrijden: Heel simpel, geen waardevolle spullen of tasjes in het zicht laten liggen. Kwestie van eigen schuld dikke bult. Iedereen weet hoe het werkt in de grotere steden.
@atrak: idd terecht voor die zakkenvuller deaud moetie meze porsche…..

Ben jij toevallig babyboomer
De straffen en pakkans zijn zo minimaal in dit land. Dit zul je altijd hebben. Als ik een dure (200k+) nieuwe auto had. Dan zou ik heb nooit en te nimmer in het openbaar in Amsterdam parkeren. Ook niet in een parkeergarage. Enkel in een box oud waar alleen mijn wagen staat en niemand erbij kan.
@loserboi932: de straffen zijn zo hoog dat een kleine snelheidsovertreding ook al serieus bedrag is, geen foei maar een auw. De pakkans is niet zo hoog omdat een hoge pakkans in combinatie met hoge boetes een heel nare poitiestaat staat oplevert. Wij hebben het als Nederland anders opgelost: we verzekeren en repareren de wagens gewoon. Zo’n inbraak is niet leuk, maar nou ook weer geen wereldschokkende ramp.
@mashell: verzekeringswereld is zo’n beetje de grootste zakkenvullende kapitalistische laaienlichterij wat er bestaat..
Met name de zorgsector
Dit overkwam hem ookal met zijn Ferrari. Zijn verzekering zal blij worden van hem
@duckmefaddy: Ja want ik wil niet weten wat voor premie hij betaald, denk dat zn maandelijkse premie die hij door jaren heen en nu ook nog betaald aardig hoog is, dit zal een schijntje zijn als je dat op de rest afweegt.
@bmwfreak038: Dus de verzekering is erg blij met hem als klant ;)
@bmwfreak038: wie weet betaalt hij de schade zelf wel en valt zijn premie alleszins mee!
Om het risico op dit soort inbraken te voorkomen zet ik in risicogebieden altijd mijn dashboard kastje en opbergvak open zodat duidelijk is dat er geen waardevolle spullen in mijn auto liggen.

(Blijft zuur als er ingebroken wordt)
@escort77: doe ik ook. Toch zijn ze op de gok mijn kofferruimte in gegaan en hebben mijn tas meegenomen met daarin wat laadkabeltjes en mijn broodtrommel. Dikke schade en slechte buit. Gefeliciteerd jongens.
@gulli: blijft k*t en helaas niet te voorkomen, maar in veel gevallen kan je wel het risico enigszins beperken, meer wilde ik niet zeggen.
Erg vervelend voor deze dj hij is schijnbaar niet erg geliefd in amsterdam. Hij doet het er goed van om z’n autocollectie te onderhouden als veel minder bekende dj.
@jwcroy82: sorry maar wat staat hier?
Wat een zielig volk zeg. Bah!! Blijf van andermans spullen af.
Job wat heb je toch een dikke bak. Een echte autoliefhebber.
Is mij inmiddels ook twee keer overkomen. De eerste keer buiten bij de wok, de tweede keer in een Q park.

Degenen die zeggen: joh dat verzekeren en repareren we gewoon: Je zit wel een avond in de shit hoor. De politie doet er niets aan, zelfs niet als er duidelijk camera’s hangen. Camera’s geven een schijnveiligheid want achter de schermen worden die beelden niet eens standaard met de politie gedeeld. Het enige dat je kunt doen is zo’n gabber zelf eens goed in elkaar meppen of parkeerplaatsen die dicht langs de snelweg liggen mijden. Wokrestaurants zijn supermarkten voor dat tuig. Ze weten precies dat men de hele avond binnen blijft en dat er rond half negen niemand over de parkeerplaats van een wokrestaurant loopt. Van mij kunnen die lui niet zwaar genoeg gestraft worden. Het moet maar eens afgelopen zijn.
Zo zie je maar heb je een hoop geld en nog een hoop ellende. De Punto er naast van 2500 euro rijd lekker warm naar huis.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).