Tesla’s kunnen nu ook scheten laten

Auteur: , 26 Reacties

Komt er tenminste nog een beetje geluid uit.

Tesla's kunnen nu ook scheten laten

De grappen en grollen van Elon Musk zijn nog zeker niet voorbij. De Tesla-man blijft met geinige easter eggs naar zijn auto’s komen en ook voor deze feestdagen heeft de CEO weer wat opmerkelijks in petto voor Tesla-rijders.

De serieuze zakenman zal er niet op zitten te wachten, maar voor de kinders is de nieuwe update dikke pret. Het is met een nieuwe easter egg mogelijk om een scheet te laten. Niet vanuit je eigen derrière, maar een digitaal geluidseffect. De scheetfunctie werd door Elon Musk persoonlijk aangekondigd op Twitter.

Er zijn diverse geluiden en ze refereren naar onder meer Tesla en The Boring Company. De geluiden hebben onder meer de namen Falcon Heavy, Ludicrous Fart en Boring Fart. Door op het virtuele scheetkussen te tikken op het aanraakscherm van de Tesla wordt het geluid geactiveerd.

Wie geen genoeg krijgt van de schijterij in de Tesla kan nog een stapje verder gaan. Er is tevens een optie om het geluid van de richtingaanwijzer te veranderen in een ruft. Naast een scheetmachine, brengt de update ook een virtuele vuurhaard naar het infotainmentsysteem. Driving home for Christmas was nog nooit zo gezellig..26 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Waarom? Wat voegt het toe? Los van een nieuw media momentje?
@airc: een lach, entertainment. Daar draaien complete steden op.
@airc: Een beetje fun in je leven? Ken je dat woord?
@evdw: Als dat je fun in het leven is zou ik me echt zorgen maken…
@E34M5Touring: nooit te oud om kinderachtig te zijn
@e34m5touring: Je enige fun, ja dat zou niet goed zijn.
@airc: Een nieuw media momentje (PR op zijn best en goedkoopst) + Brand beleving. Dit soort grapjes horen nu bij Tesla en de meeste klanten vinden het juist leuk. Het onderscheid ze van andere merken en versterkt de merk beleving. Bij auto’s is merk beleving heel belangrijk en Tesla weet dat maar al te goed.
@sketcher: Precies dat!
@airc: Nou, als je een beetje snapt hoe commercie en marketing werkt dan weet je dat dat laatste punt dat je noemt een vrij belangrijk gegeven is.
@airc: omdat het grappig is. Bij een golf R krijg je dat ook als je schakelt.
@airc: alles voor de likes. Welkom in 2018 (bijna 2019)
@airc: precies dat!
Een minimaal marketing budget vergeleken met andere merken.
Wel eens een reclame van tesla gezien? Nee hè? Maar iedereen kent die dingen wel!
@ukbob: Iedereen kent ook herpes… Dat maakt het nog niet plezier om te hebben.
Hij heeft echt overal schijt aan.
Een scheet is altijd grappig! (Tenzij je hem ruikt)
De headerfoto is weer prachtig geworden!
‘Tesla test nieuwe methode voor toepassen windenergie’
Tesla doet eigenlijk met auto’s wat Starbucks met koffie doet. Je voegt zo veel onzin aan het product toe dat mensen die niks van het oorspronkelijke product begrijpen het toch gaan kopen. Slim!
@hijman85: het leven is onzin
“Er is tevens een optie om het geluid van de richtingaanwijzer te veranderen in een ruft.”

Geniaal. Ik zie kinderen wiens ouders in zo’n Tesla rijden dit al uitvoeren. Nou, die liggen dan helemaal dubbel van het lachen als ze zien hoe hun pa en ma dan over de rooie gaan. Geven ze richting aan: *pffrp* *pffrp* *pffrp* *pffrp*. Laat staan de telefoontjes naar de dealer zo van: “Yes, hello. Why the f*ck is my car making fart noises?”
Als je nu digitaal een scheetkussen onder de bijrijdersstoel kan schuiven is dat natuurlijk wel humor. Iedere keer als je schoonmoeder gaat zitten een paar dikke ruften. Met een goed surround-systeem moet het net zijn of de scheten echt van de bijrijdersstoel komen!
Meer iets voor Geer en Goor met een paar boer geluiden er bij.
@thomasthomas: Precies.

Is dit nou de humor op het niveau van de Tesla-fan?
@frank2b: Ongeveer 7 miljard mensen lachen af en toe om een scheet vermoed ik.
Alleen daarom al hoef ik zo’n schijtbak nooit te hebben. Dit merk van een weed blowende fantast die emigratieplannen
Alleen daarom al zou ik zo’n schijtbak nooit willen hebben. Dit kun je toch niet meer serieus nemen. Dit merk van een weed blowende fantast die ooit wil emigreren naar Mars. Dat die zijn rotzooi voor leeghoofdige rijkelui maar meeneemt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).