The Grand Tour maakt geen circus van crash Hammond

Auteur: , 27 Reacties

Great news.

The Grand Tour maakt geen circus van crash Hammond

Morgen is de allereerste aflevering van The Grand Tour seizoen 2 te zien op Amazon Prime (trailer hier). De streamingdienst heeft daarom wat extra informatie vrijgegeven over de eerste aflevering. We krijgen onder andere de crash van Hammond te zien en dat is ‘goed’ nieuws te noemen.

Met de crash van Richard Hammond hebben de makers boeiend materiaal in handen. Fans willen natuurlijk weten hoe het precies kon gebeuren dat de Britse presentator in het ziekenhuis belandde na een rit met de Rimac Concept_One. Aangezien Amazon een Amerikaans bedrijf is, konden we Amerikaanse cliffhanger-praktijken verwachten. Gelukkig komt het niet zover. The Grand Tour heeft niet besloten om deze gebeurtenis ergens in de laatste aflevering van het seizoen te plakken. Het ongeluk met de elektrische supercar zal namelijk meteen in de eerste aflevering aan bod komen.

Twee elementen uit het vorige seizoen zijn uit de show gehaald. Zo keert The American niet meer terug. Wat hier voor in de plaats is gekomen, is nog niet bekend. Celebrity Brain Crash is vervangen voor Celebrity Face Off. In dit nieuwe segment nemen twee beroemdheden het tegen elkaar op. Morgen is dat David Hasselhoff (bekend van Nicht Rijder) vs Ricky Wilson (Britse zanger).

The Grand Tour seizoen 2 start morgen. Elke week verschijnt er exclusief een nieuwe aflevering op Amazon Prime. Meer informatie over de streamingdienst lees je HIER. Tevens is er sinds gisteren ook een Prime Video-app via Apple TV beschikbaar.27 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Wat is dat voor witte auto? op de bovenstaande foto?
@davido89: Jaguar Concept?
@davido89: rimac
@davido89: dat staat in de tekst. Rimac concept one waarmee hij is gecrasht
Nicht rijder haha
@sntial: mastermoviessssssss!!!! Goede oude tijd
@sudsprint: ff een bakkie thee drinken, lekkah!
@Gulli: okey, maar ik bats wel met je moeder.
Werd tijd dat the american werd afgevoerd, was zo een irritant baasje dat ik het stukje met hem gewoon altijd vooruitspoelde.
@chrisvis:
Ik kon die grappen wel nog appreciëren. Het was een vrij accuraat beeld van hoe een Trump stemmer naar de auto industrie kijkt.
David – turbo booze – Hasselhoff… Yeah! Ik kan niet wachten…
“Top Gear” onder de Engels vond ik toch stukken beter qua filmen, monteren, show. Dit is Amerikaanse prut
@shadowbroker: ben ik het 100% met je eens, dit voelt zo nep en alles volgens script 😭
@shadowbroker: Hey, is wel door Nederlands team gemaakt.
Mooie mastermovies verwijzing! “Nicht Rijder, met deurvergrendeling en airco!”
@victornator95: Klootviool!
@victornator95: Maar ik bats wel met je moeder
@victornator95: bakkie plur
Wij dedenop dezelfde dag met 15 auto’s diezelfde pas en het is gewoon een geweldige omgeving om te rijden maar je moet natuurlijk wel een beetje kunnen rijden.
Goede baard Hammond.. Rare naam voor een kamper, maar goed, z’n uiterlijk zal er wel niet om liegen.
is dit programma op een andere manier te bekijken dan (weer een) betaald abbo op Amazon te nemen?
@ttr6: kodi?? Is wel moeilijk om te installeren als je er geen verstand heb zoals ik. Gelukkig ken ik mensen die dat kunnen. :p
@ttr6: na enkele weken zullen de afleveringen vast op 123movies.to komen, seizoen 1 staat daar ook op
@plopkoekje: hij staat er op.
Nicht rijder😱
Ik blijf me erover verbazen dat Autoblog het nieuwe Top Gear met 1825 artikelen volledig afbrandde en er van overtuigd was dat The Grand Tour beter was. Maar ik kon het 1ste seizoen van The Grand Tour niet afkijken. Wat een treurige vertoning was het. Het gescripte droop er nog meer vanaf dan bij Top Gear. Alles zo overdreven. En Celebrity Brain Crash was gewoon te zielig voor woorden, zo ongelooflijk flauw.

Met het 2de seizoen van Top Gear heb ik toch wel weer plezier gehad. Ik zal het met TGT ook nog eens proberen. Maar als het maar iets lijkt op het 1ste seizoen, haak ik af.
snel weer streamen dan!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).