The Weeknd showt zijn bescheiden wagenpark

Auteur: , 52 Reacties

Wederom showt een muzikant zijn 'wheels'.

McLaren P1 The Weeknd

Muziek (waarvan hiphop en R&B in het bijzonder) plus auto’s is een combinatie die gewoon klopt. Tupac Shakur sprak ooit de wijze woorden “Picture me Rollin’ in my 500 Benz“. Op de redactie hebben we ook zo’n hiphop-meneer: @Jaapiyo rolt in zijn, naar eigen zeggen, nine-to-the-double-four. U ziet: creatief met woorden betekent een inkomen om jezelf te voorzien van diverse automobielen. Niet alleen klaarblijkelijk voor Ome Jaap, maar zeker voor de trots van Canada: The Weeknd.

Uiteraard staat er op zijn ID-kaart niet The Weeknd als voor- en achternaam, maar Abel Tesfaye. Hij schijnt een muzikaal genie te zijn en heeft in de afgelopen zeven jaar al drie studioalbums, drie ‘mixtapes’ en een compilatiealbum uitgebracht. Daarmee heeft Meneer Tesfaye dermate veel pecunia bemachtigd dat de hij over is gegaan tot de aanschaf van automobiel snoepgoed, zoals hij laat weten via Instagram. Zoals het hoort, uiteraard.

Cadillac Escalade:
Om te beginnen de standaardauto waar elke R&B ster tegenwoordig zijn boodschappen in haalt. De Escalade geldt in sommige kringen nog altijd als de Cadillac onder de SUV’s. Het exemplaar van The Weeknd is onder handen genomen door West Coast Customs. Dat is een soort Los Santos Customs uit GTA, maar dan in het echt. Op wens van Abel werd alles, maar dan ook alles in het zwart uitgevoerd. Handig in het altijd zonnige Californië, waar Tesfaye woonachtig is.

Cadillac Escalade WCC

Lamborghini Aventador Roadster SV Roadster
Is dit de ultieme bazenbak-roadster of een ultiem handtasje? Ondanks dat de meningen verdeeld kunnen zijn heeft deze Lamborghini Aventador 750 briesende en vooral atmosferische pk’s. Met het dak open hoor je alles net even een stukje beter. The Weeknd heeft er niets aan getuned, gelukkig. Dit zijn van die auto’s waarbij het verrekte lastig is om ruimte voor verbetering te zoeken.

Lamborghini Aventador The Weeknd

McLaren P1
Als je al een supercar in de garage hebt staan is een hypercar wel zo passend om deze daarmee aan te vullen. Hierbij hoeven we niet te twijfelen of het een handtasje is: meer dan 900 pk op enkel de achterwielen is altijd bruut. Maar wat bij deze P1 eruit sprint is voornamelijk de kleur: donkerrood staat bijzonder goed op zo’n auto.

McLaren P1 The Weeknd52 reacties

“Onbekende man heeft 2 dure auto’s en een kleine vrachtwagen.”
@TimoBac: Onbekend XD Gast heeft alleen maar double platium gehaald en een paar Grammy’s gewonnen.
@mopar: Dat geeft maar weer eens aan hoe hard de Grammy’s er op achteruit zijn gegaan….
@tweetyv6: wellicht voor jouw. Ik kan (en blijkbaar met mij vele anderen) zijn muziek wel waarderen.
@mopar: idd. Die gast kan het wel👌🏼👌🏼
@mopar: Dat doet het met je.
@tweetyv6:
Ik snap best dat je je kunt ergeren aan de Grammy Awards wanneer een slechte rapper een Grammy wint maar je ergeren aan de kwaliteit van The Weeknd zegt vooral wat over jou. Je kunt gewoon niet ontkennen dat hij goed kan zingen. Het hoeft niet persé jouw smaak te zijn maar zingen kan hij zeker.
@tweetyv6:
Was ‘The Chipmunk Song’ niet een Grammy winnaar van de allereerste Grammy awards show? Op zijn minst een genomineerde dacht ik.

https://www.youtube.com/watch?v=b3p7tZw6Mps

Dus, zijn de Grammys nu echt achteruit gegaan, of is het altijd hetzelfde nivo geweest..?
@mopar: Nooit van die vent gehoord, maargoed. Zal de leeftijd (30) wel zijn…
@racerx: Je zal zijn nummers vast wel eens voorbij hebben horen komen.
@mopar: Ongetwijfeld, hoewel mijn muzieksmaak niet ligt bij pop/RnB.
@timobac: Hij is op een paar jaar tijd van niets naar een van de tien best verkopende artiesten wereldwijd gegaan. Misschien dat zijn muziek je niet aanstaat, maar onbekend is hij zeker niet.
@TimoBac: deze man is alles behalve onbekend, blijkbaar word radio luisteren niet vaak meer gedaan..
Alleen jammer dat er zo gauw een link is met Justin Bieber, Canada
@TimoBac: jij woont zeker in Drenthe? Lekker warm onder die steen?
@jamesbond007: Nee hoor, midden in Rotterdam. De reden dat hij een onbekende man is zal aan het feit liggen dat zijn genre mij compleet koud laat. Dus ja, een onbekende man.
@TimoBac: aha. Genre laat jou koud = onbekend. Logisch
@jamesbond007: Stenen in Drenthe heten Hunebedden!
@ghost: joh meen je.. hahah waarom denk je dat ik het zei :p
@TimoBac: precies dat. Al is het wel meteen de meest smaakvolle P1 die ik de afgelopen 2 jaar gezien heb.
Standaard standaard standaard spul, gaap…zulke zouden meer respect van mij krijgen wanneer ze een prachtige classic zouden rijden. Maar daar hebben ze waarschijnlijk geen verstand van :-P. Een 300SL Gullwing bijvoorbeeld. Of nog iets originelers.
@skinnybmw: Dan ken je Frank Ocean nog niet. Is ook een R&B artiest en heeft een voorliefde voor BMW youngtimers.
@AutomotiveDesigner: Ik weet dat ze er zijn, respect voor Frank Ocean in dat opzicht!
@skinnybmw: past wss niet bij zn image. Hij heeft op de foto’s afgaande zichzelf nog enigszins ingehouden met de tuning van zijn auto’s. Zeker in Amerika kom je de meest verkrachte supercars tegen. Mooie kleur voor de P1 trouwens.
@mopar: Dat zal, al heb je, mijns inziens, meer stijl in een Espada of Miura dan in een Aventador nummertje zo veel.
@skinnybmw: Een knappe Miura is 1. lastig te vinden en 2. niet te betalen. Een SV Roadster is duur maar een Miura onbetaalbaar.
@viezefreddyw: echte ‘bazen’ rijden dus in een perfecte Miura ;-)
Wel leuk dat hij de auto’s waar hij over zingt ook echt bezit. In Starboy (met Daft Punk) zingt hij “Pull off in that Roadster SV, ah” en “P1 cleaner than your church shoes, ah”
@edge: En let ook even op dat logo op die zwarte Escalade: het Cadillac logo is vervangen door een Batman logo. Bam!
@edge: beat me to it…
@Edge: overigens zingt hij in datzelfde lied: “none of these toys I don’t lease too” ;)
@Edge: en mijn favoriet uit dat nr “100 on the dash get me close to God
We don’t pray for love, we just pray for cars”
@edge: “Star Trek roof in that Wraith of Kahn”
“Op de redactie hebben we ook zo’n hiphop-meneer: @Jaapiyo rolt in zijn, naar eigen zeggen, nine-to-the-double-four.”

Fake news!!1! 😂
“Uiteraard staat er op zijn ID-kaart niet The Weeknd als voor- en achternaam, maar Abel Tesfaye.”

Ik moest gelijk aan McLovin denken :)
https://www.youtube.com/watch?v=VPKNp9JXez0
of nog beter:
https://www.youtube.com/watch?v=ovYNeQhY_Uo @2:16
Nog nooit van gehoord, mja de “sterren” van tegenwoordig stellen dan ook niets voor. Binnen een paar jaar praat er niemand meer over. Ook wel 1 van de meest inspiratieloze wagenparken ooit.
@trolle: dat is dan weer een beetje kort door de bocht aangezien dit van alle tijden is. Genoeg one-day-fly’s uit de 80’s op te noemen die vele verdiend hebben aan één hit. Dat doet deze kerel dan weer beter.
@trolle: Riiiiiiiiiight….een P1 en Aventador inspiratieloos. Meneer heeft zelf betere auto’s voor de deur staan?
@trolle: nog nooit van gehoord = slechte musikant, met die stelling is zoveel mis…

Ondergetekend is mid-life en ik luister de laatste 2 weken quasi exclusief naar deze gast in de auto en ben hem nog niet beu. Voor mij een beetje een soort van moderne Michael Jackson, gelijkaardige stem en een unieke sound, en dat in een tijd moest MJ nog leven, dan was ie ook niet meer de meest polulaire artiest geweest. En vele van de top 50 artiesten vind ik overigens ook niks aan. Bied gewoon even een andere opinie aan…
Of ik het allemaal mooi vind laat ik even in het midden, maar de garage is wel lekker ingevuld in principe. Een Cadillac voor de dagelijkse ritten in alle comfort, de Lamborghini als weekendauto wanneer de zon lekker schijnt en de P1 voor op het circuit en de mooie tourtjes. Heerlijk man.
P1, cleaner than your church shoes
Lekkere garage hoor!
Ik wacht nog even op het moment dat ik een rapper zie met een jaguar e-type, Lamborghini Miura en een Ferrari F40 in zijn wagenpark ;-)
@maarten020: dat is eerder Funky #Jamiroquai
@maarten020: Denk dat die dingen zelfs voor rappers nu onbetaalbaar zijn. Zo’n aventador heb je al voor 300K. Een Miura is bijna het tienvoudige.
“Hij schijnt een muzikaal genie te zijn” Ik heb nog nooit van de man gehoord maar dat lijkt me sterk voor een R&B artiest. Bij muzikaal genie denk ik eerder aan Beethoven, Bach, Chopin, Schubert, etc…
@kapiteinaudi:
Bij muzikale genieën denk vooral aan de zwarten die de basis gevormd hebben voor zo wat elk genre die na hun gekomen is. Leabelly, Little Walter, Lightnin Hopkins Etta James, Curtis Mayfeild…
Muzikale genieën zijn vaak miskend, vandaar dat échte topmuzikanten vaak minder gekend zijn en daar ook mee kunnen leven. Dit ventje boert verder goed met zijn gejank, het is hem gegund. Mijn centen zitten in ieder geval niet in zijn wagenpark….
Tjeesus, wie nog nooit van hem heeft gehoord is niet helemaal bij de ontwikkeling van de muziek. Vroeger was alles kennelijk beter.
@schwedenkreuz: Heeft alles met smaak te maken. Als ik R&B of hiphop of whatever een kutgenre vind, dan vind ik dat een kutgenre en zal ik er niet naar luisteren. Dat ik dan nog nooit gehoord heb van een of andere knul die zichzelf vernoemd naar een deel van de week, dan is dat maar zo.
@schwedenkreuz: Ik hou mii gewoon niet bezig met pop. Ik luister trance van Ferry Corsten, Markus schulz, Marlo, etc.
Even snelle correctie. Subheader van het artikel moet zijn; Wederom showt een “muzikant” zijn wheels. Auteur heeft per ongeluk de aanhelingstekens bij het verkeerde woord geplaatst.
Hij bezit verder ook nog een Mulsanne en een G63 volgensmij

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).