Tijd over voor een projectje? Deze Porsche limo is ‘bijna’ af

Auteur: , 22 Reacties

Bijna als in: bij lange na niet.

Porschelimo

Deze mengelmoes tussen een uitgerekte 911 en een 959 is namelijk al wel voorzien van een transmissie en als je ‘m bovenop een berg zet rolt-ie vast prima naar beneden, maar een motor zit er nog niet in. De advertentie suggereert om er een 3-liter boxermotor van Porsche zelf of een good ol’ V8 in te lepelen. Wat de ideale keuze is voor dit onsmakelijke bouwsel laten we aan de uiteindelijke koper over.

Overigens is het niet alleen de motorruimte waar nog één en ander aan moet gebeuren, maar kunnen ook in- en exterieur wel een opknapbeurtje gebruiken. Het interieur is dan wel weer voorzien van een custom stuur + pookknop en wat betreft het radio- en navigatiesysteem hebben we nog wel een ideetje.

Fancy interieurtje toch?

Ooit is dit ding half gebouwd voor Rocky Aoki, de oprichter van Beni-f*ckin’-Hana en niet te vergeten de man die een belangrijke rol speelde bij de conceptie van knoppendrukker Steve Aoki. Waarom het bouwsel nooit voltooid is weten we niet, maar de basis vormt een 959-bodykit terwijl de achterkant is gemaakt van een 911 Targa. Eigenlijk kijken we (met een beetje fantasie) dus naar een Landaulet-achtige.

Volgens de verkoper zit er enorm veel werk in deze Frankenlimo, die bovendien rolt op custom velgjes. Of dat de vraagprijs van 45.000 quid wat ons betreft rechtvaardigt? Nee, natuurlijk niet, maar de kans dat je er op de meeting bij een McDonald’s filiaal naar keuze nog eentje tegenkomt is nihil.

Porsche limo

Met dank aan @Smoked voor de tip!22 reacties

Good god, kill it with fire!!!
Ah joh, is toch grappig? Wat moet je dan met een verrotte Porsche? Restaureren tot nieuw kan niet iedereen betalen.
@stfu: Nee, dan moet je deze creatie van Porsche hebben. Dat is tenminste beter geslaagd: http://forums.pelicanparts.com/uploads18/Porsche911Sedan1300686023.jpg
Panamera prototype barn find? ;-p
@benzinehoofd: Deze ziet er zelfs in deze toestand nog beter uit dan zo’n panamera…
Ik mis de ledjes voor bij de koplampen
Een V8?? Kansloos. Daarmee verkloot je de balans. Een purist monteert gewoon een 6 cilinder boxer
@baasbas: Bij Ruf zijn ze behoorlijk ‘purist’. En die hebben een 911 met V8 gebouwd, de RGT-8. Met hoogtoerige 4.5 V8 en 550pk.
@baasbas: Denk je dat er in deze behangtafel nog balans zit?
Geen energie meer insteken.
Why…
Die stuur over een halve slag draaien denk ik.
Kansloos dit.
Sorry dat ik dit tegenkwam op het web, ik dacht in ieder geval gelijk aan “autoblog.nl”.
Niet zo negatief allemaal, als hij af is lijkt me dit best een geslaagde limo!
> Beni-f*ckin’-Hana

http://i.imgur.com/wk0pmnx.png
Wat een slecht en lelijk idee.
Vind m wel cool
Als je vindt dat de Panamera lelijk is; het kan kennelijk dus nog véél erger…
Die Porsche radio waarnaar verwezen wordt doet me verdacht veel denken aan dynavin, en dat is niet veel…. Zou me tegenvallen als Porsche daar zaken mee doet of nog simpeler; hen naam erop zet.
@e39540itouring: “hen naam” ???
@jaxdryke: zag het ook, maar heb geen edit mogelijkheid volgens mij. Vond het niet erg genoeg het in een apart bericht te rectificeren.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).