Top 10: op deze plekken werd het meest geflitst [juni 2013]

Auteur: , 15 Reacties

Opdat we in tijden van crisis de automobilist graag een handje helpen met het voorkomen van het betalen van snelheidsbelasting; een overzicht van de locaties waar het meest werd geflitst op 's lands wegen.

Top 10: op deze plekken werd het meest geflitst [juni 2013]

We zagen al dat er in mei voornamelijk op de A2 en A12 werd gecontroleerd met radarcams, en ook in juni blijft de A2 fier bovenaan staan, alleen nu gevolgd door een A28 op de tweede plek. Uit de 5700 meldingen die Flitsmeister doorkreeg blijkt dat deze twee geasfalteerde money cows respectievelijk 213 en 196 meldingen wisten te genereren. Zie kaartje:

Top 10: op deze plekken werd het meest geflitst [juni 2013]

We hebben de heren achter de heersende flitsapp daarnaast gevraagd om eens uit te zoeken welke weg de hoogste flitsintensiteit heeft, dus het aantal flitsers in verhouding met de lengte van de weg. Komen ze:

Top 10: op deze plekken werd het meest geflitst [juni 2013]15 reacties

Ook ik was in mei de lul op de A2, bij Vinkeveen. Twee keer maar liefst. Het is maar goed dat ik zelden die kant op hoef, wat mij betreft nooit meer. Stelletje zakkenvullers.
@Dev: zakkenvullers? Zeg maar gerust gestapo!
@Dev: als je nu nog (ook in mei nog) op de A2 gepakt werd heb je echt iets niet begrepen. Toch algemeen bekend dat daar traject controle is ri Utrecht…
Misschien off-topic, maar ik zie op deze site vooral Flitsmeister voorbij komen. Ik gebruik altijd iCoyote (smartphone app van Coyote) en ben er in Belgie erg tevreden van. Heeft dit in NL ook zo een grote community, of is het vooral Flitsmeister ginder? Moet binnenkort een paar keer naar Dronten rijden (dwars door het land dus) en ik zou wel eens willen weten wat het betrouwbaarste is :)
@rubentheys:

Ik weet wel wat het minst betrouwbaar is: lekkere golddiggers. Verder kan ik je niet helpen.
@rubentheys:Coyote gebruikers zijn er in NL stukken minder dan in BE. Als je kwalitatieve flistmeldingen wilt ontvangen op je smartphone kan je het beste Flitsnav van Flitsservice op je telefoon installeren. Flitsmeister kan ook alleen heb je dan kans op veel spookmeldingen (bijvoorbeeld een politie voertuig wat alleen langs de kant van de weg staat te wachten etc.)
Goh, hoe zou dat nou kunnen dat flitsmeister zo vaak voorbij komt op autoblog??
@truckertje: Is het van apple?
Struikrovers noemden ze het vroeger.
Gelukkig hebben wij alleen van die flitspalen van het bovenste plaatje :) of geen i.v.m. het bovenste plaatje :)
Dit zijn dus de gevaarlijkste wegen van Nederland. Of zijn het toch de wegen met de meest onlogische snelheidslimiet?
Letterlijk flitst de camera niet..
@replicant: nope, de IR flitser wel ;)
Dat de A28 erbij staat is niet zo heel raar aangezien de tt dit weekend bezig was.
timmyaudifreak
Bij een fotoshoot wordt natuurlijk ook veel geflitst!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).