Top Gear fans willen Chris Evans EXIT

Auteur: , 87 Reacties

De presentator haalt het bloed bij velen onder de nagels vandaan.

Evans en Button

De soap continues. Een nieuwe aflevering van Top Gear en opnieuw gezeur rondom Chris Evans. De aflevering begon gisteravond met Evans die reageerde op alle heisa in de social media de afgelopen week. De roodharige presentator zei ‘even more shouty’ te worden. Evans werd bestempeld als een overdreven aanwezige en aandacht eisende presentator in de eerste aflevering van Top Gear 3.0. Blijkbaar interesseert het hem geen zak wat de kijkers willen, want hij zoekt de confrontatie flink op.

Dit tot ergenis van de fans. Tijdens de aflevering werd de McLaren 675LT behandeld met een gastoptreden van F1-coureur Jenson Button. Een verademing voor de kijker. Evans was even niet aan het woord, terwijl Button de auto als een maniak over het bekende circuit smeet en de 675LT op een ludieke wijze omschreef.

Via Twitter werd er vol lof gesproken over het optreden van Button in de show. In diverse tweets werd beschreven dat Button Evans moet vervangen als presentator van het programma. Co-presentator Matt LeBlanc lijkt de golf aan negativiteit te ontlopen. Het is vooral zijn collega die wordt afgebrand door de kijker.

Top Gear87 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
Er waren twee nieuwe records bij Top Gear gisteravond: de rondetijd van de McLaren en het aantal decibels geproduceerd door de presentator.

Maar toch was het een veel betere aflevering dan verleden week. De prachtige beelden uit Zuid-Afrika maakten (bijna) het gebler van Chris “The Mouth” Evans goed.
Volgende week ga ik toch weer kijken.
@Brokkenpiloot: blijkbaar is Chris Evans de enige persoon die niet op twitter heeft gekeken.
@uncivilsum: hopelijk kijken de producers eens goed op twitter en flikkeren ze die irritante kerel er snel uit.
@uncivilsum:

Wat dachten de Britten van een CHRexit?
CHRis Evans exit bij TopGear.
@uncivilsum: Dat komt nog wel. Vorige week keek Evans ‘the day after’ ook naar de reviews en reacties en begon toen als een klein kind op twitter te roepen waarom dit nieuwe Top Gear zo geweldig is door allerlei FACTS te tweeten.
Het sublieme camerawerk bij de McLarens, hier heb ik echt van genoten!
Ik heb gisteravond voor het eerst gekeken, en vind het eigenlijk wel leuk! Wat ik alleen heel jammer vind is dat het nog Top Gear is. Als ze het nou ook anders genoemd hadden en inderdaad niet zo probeerden om 2.0 te imiteren, zou het een hartstikke leuke show zijn. Nu heb ik vooral ook heimwee naar Jezza, Hamster en Captain Slow als ik Top Gear 3.0 kijk, omdat het nog zo erg op 2.0 lijkt… Maar verder wel een vermakelijk programma!
@jobberns: Inderdaad, ze proberen tot in de details alles na te doen wat het oude Top Gear was en daarmee verlies je altijd. Clarkson Hammond en May zijn niet te vervangen, maar Top Gear had best een nieuw leven kunnen krijgen in plaats van dit nepgedoe. Daarbij komt dan nog dat Evans’ enige sterke punten zijn geld en autocollectie zijn, verder mag hij van mij onder een piano komen.
@jobberns: Ik denk dat het ook een kwestie van trial en error is, uiteindelijk moet je ergens beginnen en ik vind t niet zo vreemd om dan te beginnen waar de laatste presentatoren geeindigd zijn; uiteindelijk zijn Jeremy, Richard en James ook zo begonnen
Heb weer niet gekeken. Maar wat een lekker auto die 675 lt! Wel mis ik Chris Harris on cars op jijbuis. Dat was pas een autoprogramma!
@mrrallycross: Het is inderdaad erg jammer dat we nu Chris Harris On Cars moeten missen, heerlijke Youtube kanaal was dat.
@mrrallycross: yep, die mis ik ook, maar ik snap Harris ergens ook wel.
Na de uitzending van vorige week had ik maar de recorder ingeprogrammeerd.
Als ik in een masochistische bui ben kijk ik de afleveringen wel terug.
En zo kan ik het gekakel van die Evans makkelijk skippen.
Voor de humor hoef je inmiddels niet meer naar TG te kijken.
Darts was gelukkig wel het aankijken waard gisterenavond.
Tjongen jonge wat een azijnzeikers weer. Nee die Clarkson was een geweldenaar, juist door hem keek ik de laatste 2 seizoenen geen TG meer. Akelige over het paard getilde gast.

Gun Evans de tijd om in zijn rol te groeien en als jij denkt het beter te kunnen vooral doen. Ik vond de aflevering van gisteren wel heel goed te verdragen en dat geschreeuw viel heel erg mee.
@Soulmaster: Ik ben het geheel met u eens!
@Soulmaster: Vond ik dus juist prachtig die Clarkson, natuurlijk maakt hij zo zijn vijanden met zijn gedrag maar als Hammond en May gewoon met hem mee blijven gaan vertrouw ik erop dat het verder een prima vent is. Tja, dat soort redeneringen is ook alles wat je er over kan zeggen. Ik kan hem wel verdagen en zie uit naar The Grand Tour.
@Soulmaster: was je ook de enige die niet keek, JC is een held nee het is een icoon!!
Die man moeten ze p/direct heilig verklaren.
@bofkont: gelukkig mag in Nederland meningen verschillen.
Nu, met deze nieuwe presentatoren komt goed naar voren toe hoe oud en hoe zwaar TopGear versleten is.
Het hele programma oogt oubollig en met de presentatoren die in dezelfde format moeten werken als het fameuze trio dat jaren met deze formule heeft gewerkt kan TopGear me gewoon niet meer boeien.
Eerlijk gezegd eerder een sneer naar de producers en makers van het programma die de moed niet hebben om het programma te wijzigen
Juist nu een gemiste kans.

Ben geen Chris Evans fan, maar als de man in een studio aangekleed in oude TopGear stijl, op de oude groene Rolls Royce bank, oude gasten als SeaSick Steve moet interviewen en de oude Clarkson kunstjes moet vertonen, kun je een roodharige karikatuur van Clarkson verwachten.
De man is Evans en bij lange na geen CLarkson. ; ik vind het een gênante vertoning !
Het was een leuke aflevering, Laat de jankende minderheid maar lekker zeiken.
@bizzarrini: Check even de reacties, google het woord ‘minderheid’ en lees dan je reactie nog een terug..

OT: Ze hadden nooit het Top Gear format moeten voortzetten. Natuurlijk is dit een wereldwijd fenomeen, maar dat is in combinatie met de vorige 3 presentatoren; zij zijn topgear.
Ze hadden moeten aankondigen dat topgear van de buis zou gaan en daarvoor in de plaats een nieuw soort autoprogramma voor terug zou komen.
@wif1: Vriend..

Er kijken miljoenen mensen naar. Leuk dat een paar honderd man loopt te janken dat ze hun Clarkson missen, en het is natuurlijk hartstikke hip en stoer om Evans belachelijk te maken.

Maarja, jouw vriendje (diva) Clarkson kon zijn poten niet thuis houden en daarom is zijn contract niet verlengt (naar mijn mening terecht). Hij heeft ZIJN Top Gear zelf om zeep geholpen.

Ik vind het zelf ook jammer, maar bekijk het is van een andere kant: nu hebben we binnenkort twee autoprogramma’s met veel budget en mooi camera werk..
@bizzarrini: Gozer…
Lees dan even het bericht vandaag hier op autoblog: “kijkcijfers topgear zakken door de grond” and i rest my case…
En ik ben geen clarkson fan, metname de andere twee maakten het voor mij leuk om naar te kijken
Wat ik hier vooral inzie is het schaapjes gedrag van het publiek. Het is op dit moment hot, cool en stoer om Chris Evans te bashen. De één wil dan stoerdere taal uitslaan dan de ander op social media om maar ff in de belangstelling te staan. Vervolgens pakt de media het op alsof het echt feitelijk nieuws is en een trend is geboren.

Beetje hetzelfde als dat we hier in Nederland op dit moment Silvana Simons hebben. Is ook zo cool om te bashen.
@Rick-dos:
De vergelijking met Sylvana gaat op alle vlakken mank, die doet zelf haar stinkende best om gehaat te worden door zich aan te sluiten bij een fascistisch clubje.

Chris probeert krampachtig iemand anders te zijn dan hij is, en dat vind ik jammer.
Dat is echter geen rede om hem af te branden, hetgeen door een bepaald interlectueel minder bedeeld deel van de samenleving wel gebeurd.
@derotterdammert: De vergelijking gaat totaal niet mank het is alleen dat je het niet wil inzien.

Wat heeft mevrouw nou feitelijk misdaan? Een andere mening hebben dan gemiddeld?
Dat recht heeft ze hier in Nederland. Dat je het er niet mee eens bent dat is jouw goed recht weer, maar om haar zo af te branden als dat er nu gebeurd gaat alle perken te buiten.

Het is ook niet één van mijn favoriete personen, maar dat komt meer door hoe ze bij mij overkomt op tv, en haar mening deel ik al helemaal niet. Dat betekent echter nog niet dat ik haar hoef te haten en hoef haar al helemaal niet uit te maken voor aap, dat ze verkracht moet worden door een stel bavianen of dat ze afgeschoten moet worden.
Als haar mening je er toe zet om haar te haten dan wel zulke uitingen te billijken dan zit er iets goed scheef in je hoofd. De volwassen persoon zou er kennis van nemen en verder geen aandacht aan besteden. Maar ja, dat levert geen actie en sensatie op.
@Rick-dos:

Nou en .. De ene xenofobe mongool scheld de andere xenofobe mongool verrot ..

Laat die zelfverklaarde “hoger opgeleide” het lekker uitzoeken met mekaar ..

Heb je nog topgear gekeken ??
@lincoln: Haha! Nee, zat van het lekkere weer te genieten.

Vanavond ff de herhaling kijken. Dat dan weer wel…
@Rick-dos: Helemaal mee eens, je hoeft niet, moet niet luisteren naar mensen die zich op sociale media uiten. Ik denk dat we zo langzamerhand dat steeds meer gaan beseffen. wat er hier, op het internet, geroepen wordt mag je met een flinke bak zout nemen.

Er zullen genoeg mensen zijn die Evans best leuk vinden.

Ik hoor daar niet bij. Ik heb Evans nooit leuk gevonden, ook niet toen hij nog lang niet bij TG betrokken was. Maar dat is niet het grote probleem. De Olifant in de kamer is dat het programma niet meer leuk is. Ik sluit me volledig aan bij @desjonnies. Het programma heeft een nieuwe formule nodig. Het voelt aan als die nieuwe Star Wars Film. Het ziet er allemaal leuk uit, maar als je naar het verhaal kijkt wat er onder ligt blijft er weinig over.
@Rick-dos:
Hey Rick, kappen nou he, ik ben het alweer met je eens!

Kan niet he !
@Rick-dos: sylvana simons is een van de vele die tegenwoordig proberen de Nederlandse cultuur en tradities om zeep te helpen. Het is niet zo gek dat een groot gedeelte van het volk zeer agressief reageert (de geschiedenis leert ons zelfs dat deze trend een garantie voor oorlog is!). Dat kan je niet vergelijken met het uit verveling zeiken op een entertainer.
@derotterdammert:

Onzin .. Tis beide hele slechte comedy ..

Zo slecht dat ze louter en alleen op staatskosten kunnen overleven ..
@derotterdammert: Gelukkig ben je zelf wel heel “interlectueel”…
Ik vond het deze keer wel meevallen qua geluid, het was in ieder geval geen ergernis. Ze moeten wel stoppen met het competitieve geschreeuw bij het interview, dat werkt gewoon niet. Deze aflevering was trouwens gewoon goed, ook als je TG 2.0 meetelt was het een van de betere. Daarbij lijkt de sleur te zijn doorbroken, camerawerk dat we nog niet eerder zo hebben gezien, celebs echt mee laten doen in plaats van focussen op de presentatoren, challenges die we nog niet eerder hebben gezien en meer van dat soort dingen. Had oud Top Gear Tinie Tempah in een midi-SUV laten rijden met z’n eigen single spelend in de achtergrond? Ik denk het niet

Volgende week maakt Cris Harris trouwens zijn debuut, ik ben benieuwd wat hij gaat doen.
Chris Evans mag wat mij betreft ook opzouten, corky eerste klas!
Ik vond het eigenlijk een prima programma. Fijn om eens een roadtrip te zien waar ze niet bewust op elkaar in rijden of elkaars auto saboteren.
Yup, Evans eruit Button erin.
@kingjoop: Ja man realistisch… alsof die vent daar tijd voor heeft.
@bizzarrini: Volgend seizoen waarscheinlijk wel.
@kilum: Meneer heeft een glazenbol.
Gisterenavond het programma gekeken en vond het veel beter dan verwacht. Na alle commotie na aflevering 1 viel dit reuze mee. De BBC zou die Chris Evans er wat mij betreft uit mogen regisseren. Door hem bijvoorbeeld in een Jaguar XJS van een vliegdek schip af te laten rijden. Vervolgens neemt Eddy Jordan zijn plek over.
Tuurlijk heeft Evans schijt aan wat de kijkers willen… ze lopen toch niet weg en kijken de volgende aflevering gewoon weer.
@venividivici: nee. Die zijn na 5 minuten vorige keer al voor een groot deel afgehaakt…
Topgear fans wisten 1.000.000 handtekeningen te verzamelen om Clarkson te behouden. Waarom doen ze niet zoiets om Evans weg te bonjouren?

Ik heb het wel te doen met de BBC. En Jenson Button wat echt een toffe gozer is.
‘Chris Evans wil Top Gear fans exit’
Vooralsnog loopt het niet lekker, maar geef ze even. Het is nieuw en dus nog puzzelen. Ik geef ze nog de kans, voornamelijk LeBlanc doet het naar mijn nederige mening nog best goed.
Evans was naar mijn mening ook weer om te janken.
Zelfs de leuke ginger grappen ging ie niet op in!

Maar goed, hij heeft dus 3 interessante gasten op zijn bank + een zangeres die voornamelijk heel erg aan omhelzingen deed. En als onderwerp doe je het vergelijken van een paar auto’s.
Dan heb je ze dus op je bank zitten, 6 minuten oid compleet gescript.
Goed, SeasickSteve mag eindelijk een verhaal vertellen. Eindelijk een beetje diepgang; iets wat ik niet in 1 minuut kan googlen. Iets wat niet reclame is. En wat doet die Evans?: “hij kan zo nog meer van die verhalen vertellen; laten we terug naar de oppervlakte gaan”.
Het zal me echt een worst wezen dat we een minuut verliezen door te testen of we harder gaan klappen om een foto van een oude Impreza of een foto die we allemaal kennen, van Schumi in een F1 auto.

Anyway, pluspunt was dat Joey zo te zien wel een echte is. Hij is zelfs best grappig zonder dat hij Joey nadoet.
AB, krijgen we nog een link met herhaling? Ik heb hem gister gemist :)
Zo slecht vond ik het gisteravond niet. Zeker het camera werk vond ik de moeite waard en het geschreeuw van Evens viel reuze mee.
Zelf vind ik LeBlanc een betere presentator dan Evans. In de Zuid Afrika road trip was hij meer de entertainer dan Evans. Eerste aflevering had ik schrik dat ze te hard de vorige cast probeerden te immiteren. Maar nu waren zowel de Mclaren als de road trip een verademing. De laatste jaren met de oude cast had ik het allemaal wel gezien. Dezelfde grappen die steeds terugkwamen (‘power’, hamer, bumper ticks, sabotage en de nutteloze cadeau’s,… ). Maar gisteren dus niet. Top!
Ik vind sporty spice de beste spice girl ..
Ach joh, geef het even tijd. Kerel moet in zijn rol komen. Alsof Jeremy zo’n rustige, weloverwogen en stille jongen was…

Ik vind overigens Matt LeBlanc wel een leuke toevoeging en volgende week wanneer Ome Chris Monkey er bij komt zal het er nog meer op vooruitgaan. Voor Jenson Button is het duidelijk dat er een baantje hem op het lijf geschreven is.

Slim dat ze meerdere hosts hebben gebruikt om De Drie te vervangen. Kunnen ze aan het einde van het seizoen zo zien met wie ze verder moeten ;-).
@lincoln:
ik ben een fan van Old Spice !
Vond het zelf dit keer ook mee vallen. Eerste keer werd ik doodmoe van Evans, nu vond ik het wel mee vallen. Denk dat het gewoon even wennen is. Vond dat Matt het ook al een stuk beter deed. Werd wat meer zichzelf inplaats van een Amerikaanse opratelaar.
Snapte alleen niet dat ze in die Mercedes dat aparte mannetje hadden gezet en niet 1 van de 6 presentatoren. Ze hebben er zat over lijkt mij.

Maar goed ik denk dat het allemaal wel goed komt en dat Evans een beetje wennen is. Ookal zal dat irritante stemmetje vervelend blijven.
@vincente30: Dat aparte mannetje is Eddie Jordan en één van de 6 presentatoren. De tweede van rechts op de header foto in dit artikel.

http://www.autoblog.nl/nieuws/brekend-dit-is-het-complete-top-gear-team-84438
@quincy: O joh! Hahaha nou ok. Naja heel bijzonder vind ik hem dus niet.
@vincente30: facepalm
Er uit met die rooie!
Wat me eigenlijk het meest stoort aan de nieuwe TG is dat de presentatoren net doen of ze de elkaar al jaren kennen. Het ziet er gewoon vreemd uit als je met vreemden op een road trip gaat in eigen auto’s en dan ook nog elkaar gaat lopen bashen.
Maar goed, Evans stoort me inderdaad ook wel. Vind het goed dat hij stoïcijns reageert, dan krijgen we nog de kans eraan te wennen, maar ik ben bang dat toch binnenkort zelfmedelijden de overhand zal nemen en het jammeren zal beginnen.
Chrexit…
Ik ben een Top Gear fan… ik wil Chris Evans helemaal niet weg. STOP EENS MET DAT GENERALISEREN!
Rijden ze de halve aflevering in SUV’s, wordt er niks inhoudelijks over de auto’s verteld. Niks!
Aan Autoblog: STOP MET DAT aanwakkeren van Top Gear haat. Als jullie het zo afschuwelijk vinden, POST ER DAN NIET OVER! Laat mensen die het wel leuk vinden ook in hun waarde, jullie zijn een medium en ik vind dat jullie enigszins neutraal moeten blijven in de posts; in het artikel een mening ergens plaatsen is prima, maar rot op met dit soort schijt artikels die enkel en alleen bedoeld zijn om op Top Gear te haten
@salberts93: Autoblog is een blog. Niet echt bedoeld voor neutraal nieuws, daarvoor kun je denk ik het beste terecht bij AutoWeek. Het is juist mooi dat de discussie wordt aangewakkerd in de comments, en je ziet ook dat heel veel mensen het eigenlijk best mee vinden vallen. Daarnaast is dit artikel nou ook weer niet zo gericht op het haten van TG: het geeft slechts weer wat het gros van de fans er nu over denkt. Wind je niet zo op joh, ze blijven het programma heus wel maken ;)
@germancarsftw: dat is ook niet waar ik me zorgen over maak, ik vind het gewoon heel storend dat er zo ontzettend gehaat word op een programma wat niemand kwaad doet; waarom stoppen die mensen niet gewoon met kijken en posten?
@salberts93: Tja, verandering is nu eenmaal iets waar het gros van de mensen moeilijk mee om kan gaan. Dan krijg je dit. Feit is wel dat er nog heel veel te verbeteren valt voor de huidige crew, maar ik denk dat het wel iets kan worden. Die haat verdwijnt vanzelf wel zodra mensen er een beetje aan gewend zijn.
@germancarsftw: Ik ben het wel deels met @salberts93 eens. Wat mij de laatste opvalt aan Autoblog is dat ze meegaan met de wind die hen het beste uitkomt. En dat zie je terug in verschillende artikelen, zoals ook deze.

Het zal mij niets verbazen dat wanneer The Grand Tour gewoon slecht is, Autoblog alsnog er positief over schrijft. Net zoals de overige media dit waarschijnlijk zal doen.
Overigens kan ik het grootste minpunt van The Grand Tour al aangeven: het zit achter een betaalmuur (wat niet erg is, als je bijv. per aflevering kan afrekenen), welke je nog niet eens in alle landen kan krijgen. Super bedacht! Dan doe je het duidelijk voor de fans!

Later deze maand zullen we zien hoe iedereen op TGT reageert. Voor nu vind ik TG wel vermakelijk zo op de zondagavond. In de loop der tijd zal het nog wel verbeteren op een aantal punten (zoals een Eddie Jordan die niet iedereen probeert te ‘high fiven’, wat niemand goed lijkt te begrijpen)
@quincy: ik vermoed eerlijk gezegd dat The Grand Tour ook afgezeken gaat worden, dat het afgezaagd en oud is enzo. Dat gebeurde immers met Top Gear ook toen die 3 het nog presenteerden. Ik denk dat de foutjes en hobbeltjes die nu in Top Gear na verloop van tijd wel verbeteren, ze moeten natuurlijk hun draai nog een beetje vinden.
@salberts93: Nee ga vooral zo door autoblog want het is gewoon een feit.
Nu is het net of ik volgens sommige mensen hier geen mening mag hebben die gelijk is aan andere meningen :-/ Dat heeft niets met generaliseren te maken of wat dan ook, maar dat heeft te maken dat we een eensgezinde mening hebben, dat Chris Evans een vervelende schreeuwlelijk is.

Gister weer vol verwachting gekeken. Begint het programma, krijgen we een slechte grap te zien…ik dacht: nee he, niet weer van die onzin. Maar ik moet zeggen, dat de show verder wel prima was. Heb zelfs meerdere keren gelachen. Matt komt langzaam maar zeker los. Maar dan begint die Ginger weer te schreeuwen, daar word ik gewoon echt heel moe van.

Mijn mening is (net zoals velen blijkbaar) dat het programma echt niet slecht is, aantal nieuwe elementen, misschien iets te veel van het oude, maar Chris Evans is gewoon een hele vervelende man om naar te kijken en vooral om naar te luisteren.
@87sandyd: nee daar ga je weer, “we hebben een eensgezinde mening”. Jij mag die mening best hebben, uiten en whatever, maar stop eens met zeggen “Dat we het allemaal vinden”. Ik vind Chris Evans een prima vent, hij moet nog een beetje in zijn rol groeien maar ik vermaak we wel met ‘m. Voel je vooral niet aangevallen om je mening, maar voel je aangevallen omdat je je mening aan het opdragen bent aan “iedereen”
@salberts93: ik draag mijn opmerking niet op als “iedereen”

Ik zeg alleen dat blijkbaar meer mensen dezelfde mening hebben. Maar hierboven wordt je dan weggezet als “meeloper” en ik generaliseer. Dat is dus niet het geval.

Ik snap de frustratie: vaak doet men alsof iedereen dezelfde mening is toebedeeld, wat dus niet het geval is.
Vorige week heb ik de aflevering gemist, gisteren gekeken maar heb het na 10 minuten afgezet omdat ik spontaan darmklachten kreeg van het stemgeluid en hyperactief gedrag van Chris Evans.

Verder ben ik van mening dat ze met een ander concept hadden moeten werken, de chemie die de vorige presentatoren hadden pakt nu eenmaal niet als je ze vervangt door nieuwe personen en de kijkers merken dit.
Ik moet nog even de aflevering van deze week plus de twee afleveringen van ExtraGear binnenhalen via de torrentboer. ExtraGear ben ik vooral benieuwd naar eigenlijk, Chris en Rory schijnen het erg goed te doen. Ben dan ook erg benieuwd naar hun verschijning op de ‘main stage’ volgende week. Van de aflevering van deze week heb ik alleen de laatste 10 minuten gekeken, vond Eddie Jordan wel een grappige gast eigenlijk. Verder vond ik het mooi dat ze de celebs meenamen op die roadtrip, dat hebben we nog niet eerder gezien bij TG.
Hmm, gemist gisteravond, is deze aflevering nog ergens terug te kijken (of te downloaden)?
Helemaal mee eens
wat een verschrikkelijke (sorry voor het woord) loser die Chris Evans. Not a good fit AT ALL om de grote schoenen van Jeremy te vullen. Niet grappig, een clownspruik, laat staan: heeft niet de benzine door z’n aderen stromen zoals bij het oude trio. Terwijl je dat wel zou verwachten van een host van Top gear. (er lopen genoeg autogekken rond)
Ook verschrikkelijk, tijdens de rit met de F-pace liet hij de HELE tijd de ruitenwissers aan terwijl er nergens vocht/stof te bespeuren valt. Hallo…. wat een niveau.
Ik kijk wel via Amazon prime naar Jeremy The Bitchslapper, Captain slow en Hammond.
Ik ben voor weg ermee
Ik geef ze nog 1 keer de kans en als mijn oren weer pijn doen na 5 minuten bij de volgende aflevering, dan geef ik het op.
Tenslotte zat leuk autospul op youtube. En die extragear zal ook nog wel ergens te vinden zijn.
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Ik vond de tweede aflevering al een enorme verbetering. Over een aflevering of 5 á 6 dan heeft iedereen z’n draai gevonden, zijn de kijkers er aan gewend en zeurt niemand er meer over. Komt volgens mij wel goed.
Gisteren avond weer gemist ga het toch maar eens op de agenda zetten want ik wil het eigenlijk wel zien.
ik ga er ondanks alle reacties open minded in
Iemand een link waar ik Extra Gear kan zien?
Van mij hoeft die Chris Evans zijn baan niet te verliezen en van mij mogen mensen het nieuwe Top Gear wel of niet leuk vinden. Ik vind het echter totaal niet leuk, heb er vorige week naar gekeken en ik vond het helemaal niks en zal er ook niet meer naar kijken. Dat hoeft ook niet, iedereen moet lekker voor zichzelf bepalen wat hij/zij leuk vindt en wat niet, toch?

Ik vond de Amerikaanse en Australische versies van Top Gear ook niet leuk. Uiteindelijk keek ik vanwege Clarkson, Hammond en May. Ik kijk daarom ook erg uit naar The Grand Tour, dat zal denk ik meer in mijn straatje passen.
Ach mensen verdoe je tijd niet meer aan deze onzin, zonder JC is het niets en zal het ook nooit meer wat worden, is nu eenmaal een feit.
Vorige aflevering 4.4 miljoen kijkers, nu 2.8. In dat tempo kijkt er over twee weken niemand meer. Wat is dit toch verbazend slecht opgepakt door de BBC. Er was best ruimte voor een nieuw autoprogramma met een frisse aanpak, maar in plaats daarvan is het een slappe kopie van alleen de slechtste delen van de oude show geworden. Gemiste kans.
Button is een held die ook nog eens prettig overkomt en verstand van zaken heeft.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).