Top Gear Live keert terug naar Nederland

Auteur: , 20 Reacties

We hebben er 3 jaar op moeten wachten, maar Top Gear zal eindelijk weer live te zien zijn in Nederland. Eind april zal het illustere trio + The Stig te zien zijn in de Ziggo Dome.

Top Gear Live - 27 april, Ziggo Dome

In 2010 kwam de Top Gear Live show voor het eerst naar Nederland. Daarna zijn ze nog in vele andere landen geweest, maar Nederland werd steeds overgeslagen. Gelukkig kunnen liefhebbers van Jeremy, Richard en James op 27 april weer helemaal aan hun trekken komen.

Wat we precies kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk, maar reken op de nodige supercars, bizarre stunts, goede grappen en vreemde creaties. Alvast in de stemming komen? Dan hebben we een aantal video’s voor jullie op Autojunk, zoals deze video op Zandvoort, deze promovid en een video met James en Jeremy die praten over Amsterdam!

UPDATE: Naar aanleiding van de enorme vraag naar kaarten voor Top Gear Live op 27 april in de Ziggo Dome in Amsterdam is er nu een extra show toegevoegd op vrijdag 26 april. Kaarten voor de extra show zijn te koop via www.topgearlive.nl.20 reacties

Heb het idee dat die kaartjes absoluut niet verkopen. Word op mijn email ook gestalkt voor “speciale aanbiedingen”. Ben bij de vorige editie geweest. Als Top Gear zijnde zoog het best hard (nog erger gescripted dan de tv-show, en grappen worden hergebruikt), maar als toneel-car-entertainment show was OK. Toch heb ik momenteel de ticketprijs er niet meer voor over. Ook erg jammer was dat James vervangen werd door Beau van E… En de boel soms ging vertalen…
@Melvivio: klopt inderdaad, ik ben toen ook geweest. Maar precies op die ene avond dat die kwal van een beau er niet was. Die was toen bij een of ander geld inzamel programma voor een ramp. Dat was de enige avond dat james er wel was.

Het was wel leuk om eens heen te gaan, maar heel bijzonder vond ik het toen ook niet
Het is gewoon veel te duur… Bovenste ring met je verrekijker is al 50 euro. Een beetje leuk kijken kost al gauw 80 tot 99 euro.
Ik twijfel nog of ik er naar toe wil. Hebben er mensen ervaring of het het geld waard is?
Weet iemand vanaf welke ringen in de ZiggoDome je het een beetje fatsoenlijk kan volgen?
@ferrari94tr: ja de 1e ring is goed/dichtbij en de laatste ring is een verrekijker plaats.
Ik zit op rij 7, we zullen zien of het wat is
@dutchymc: ik ook haha!
Zeg, dit had ik een tijdje geleden nog getipt. Ik had er nog een foto van een paginagrote ad achter de Metro bijgestuurd.

OT: Hm… Ik wil wel, maar het zal vast veuls te duur zijn.
@toyotafortuner: dank voor de tip! we waren al een tijdje op de hoogte, en we zijn tevens media-partner van het evenement, maar we moesten er inderdaad nog wat over posten;)
Was teleurstellend vorige keer. Leuke tentoonstelling naast de show, maar ik heb me verbaasd en geërgerd dat de twee driftende AM V12 Vantages overstemd werden door keiharde muziek. En dat elke keer als er een interessante auto was. Autoliefhebbers willen luisteren naar de auto’s!! Pannekoeken.. Voor mij geen Top Gear Live meer..
@rickvanbuuren: Ik ben het helemaal met je eens, die muziek hadden ze thuis mogen laten. Verder zijn de kaarten dit jaar echt veel te duur.
@rickvanbuuren: Ik ben het met je eens dat het vorige keer niet veel soeps was. Heb alleenvrij kaarten gekregen omdat het de vorige keer niet goed geregeld was met de plaatsen… Dus ben weer van de partij dit jaar.
Heb al VIP-kaarten, met member seat en toegang tot Ziggo Dome Member Club en de Live Avenue!
Het duurste pakket inclusief pre oarty is al uitverkocht voor d avondshow helaas..
Volgens mij is er geen ruk aan, dus laat maar zitten.
Vorige keer VIP geweest, maar niks van gemerkt. Stoelen waren net zo k*t (hard en dicht op je buurmannen) als die van de mensen met normale kaarten. Daarnaast moest ik net zo goed in de rij staan om auto’s te kijken voor de show. Als de duurste kaart nu 50 of 60 euro (vorige keer 75 euro) was geweest, had ik het misschien nog wel gedaan. Maar nu de prijzen ook nog eens gestegen, vind ik het dat geld absoluut niet waard. Voor hetzelfde geld kan ik 2x naar bijvoorbeeld Zandvoort en dan nog 4x naar een KNAF rally. Meer spectakel, minder gescript en minimaal 6x zoveel plezier dus.
Hm. Met die prijzen is het te verwachten dat de zaal niet snel vol te krijgen is. Ongetwijfeld zal het uiteindelijk (dankzij veel moeite in de resterende 1,5 maand) vast wel goedkomen.
Vorige keer heb ik helaas gemist. Dit keer ben ik wel van de partij om niet nog eens een kans te missen om deze helden te zien. Ben benieuwd :)
De vorige keer had ik een kaartje voor niks.
De “pre-show” was echt van grote meerwaarde vond ik ( lekker rondkijken enzo ) , ik was ook bij de show met James. ( gelukkig niet met die kwal van een beau… )

Dat er nu geen pre-show is en de kaarten zo bezopen duur zijn maakt dat ik niet ga..
Cat. A tickets besteld! Wordt leuk!
Ik was gister geweest. Rij 3 stoel 87. Geweldig uitzicht en wat een show was het deze keer !! Foto’s coming soon!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).