Toyota RAV4 Adventure kan door hele diepe plassen rijden?

Auteur: , 18 Reacties

Asjemenou. Geneve loopt vol met hele kleine softroadertjes, mini-SUV's. Behalve bij Toyota want zij nemen een RAV4 met échte wielen mee.

Alsof Toyota iets duidelijk wil maken. Een bepaald imago weer wat opvijzelen. Net zoals de Land Cruisers van weleer door de modder ploegen en nooit opgeven. Zo ruig is deze RAV4 niet. Wel kom je, mits juist bereden, een stuk verder van de weg vast te zitten dan met de normale versie. Offroad/modderbanden met voldoende omtrek, enige bodemvrijheid en traction control zijn aanwezig. Aan de veeruitslag en bandhoogte ontbreekt nog het een en ander.

Heeft Toyota ook echte plannen voor een offroadRAV4? Wellicht in een ver buitenland. Zwitserland krijgt er misschien een maar in Nederland garanderen deze wielen natuurlijk een onvoorstelbaar hoge CO2-premie. Dat verkoopt niet. Maakt niet uit want onze urban jungle kom je met de standaard versie (en voorwielaandrijving) ook wel door.18 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Wel een mooie snoet met die gaasgrille
HebbehebbeHebbehebbeHebbehebbe, sorry maar hier word ik nou hebberig van.
Eindelijk een redelijk ogende Rav4…
wauw ik heb zin om hier mee te off roude
@sandervolvo: haha wat wat een spelfout!
Raar, de scherpe en geometrische plastic trim heeft een hele andere vormentaal dan de auto zelf. Verder weinig over te zeggen, gewoon saai.
@sketcher: de zet een grote rode dikke auto op de salon en meneer zegt: weinig over te zeggen, gewoon saai.
@sandervolvo: ik wil alleen maar zeggen dat ze er best iets leukers van hadden kunnen maken. Ik ben zelden van het afzijken maar dit is wel een beetje een gemiste kans.
O ja, dat is van die lui van “auto VOOOOOR de zaak” jaja…
best gaag,alles beter als de 13 in dozijn auto’s
@fremantle: dit is ook gewoon een auris xl.
Afgezien de uitlaten vind ik hem sterk op een ford kuga lijken
Ook door halve diepe plassen?
@thomaz: alleen op dinsdag.
Ziet er best tof uit.
Wat zou de wereld toch mooi zijn als Toyota geen zilvergrijs, donker grijs, licht grijs, antraciet grijs, wit grijs en beige grijs zou aanbieden als kleuren voor deze wagen maar alleen dit rood.
Zo die is nieuw. Of is het een facelift? Ik had het in ieder geval compleet gemist…
Die uitlaat pijpen !! Waarom? Een 2.0 of een 2.2D4D en dan zo’n uitbundige achterpartij ? Zelfs voor een 3.0V6 is dit nog overdone ! Beetje jammer !
Verder ziet het er wel stoer uit, zeker in deze kleurencombi.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).